Şimdi Ara

Windows8 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar lenovoy500 sli kullanıyorum. bir kac driver guncellemesi yaptiktan sonra aksam pc yi kapamistim. Ekran karardi ama fan ve klavye isiklari calismaya devam ediyordu bende power tusuyla kapadim. Sabahina pc yi acmaya calistim ama lenovo yazisindan sonrasi yok. Acilmiyor.acilirken hic dokunmadan bekleyince INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE diye hata verip tekrar kendini resetleyip acmaya calisiyor. Yine acilmayinca otomatik onarim basliyor bu sefer. Bir kac denemeden sonra kendiliginden otomatik onarimi baslatti bilgisayar. Ama onarim calismiyor. Gunluk dosyasi c:\windows\system32\logfiles\srt\srrtrail.txt diye yaziyor. Gelismis seceneklerde bilgisayar yenileme, sistem geri yukleme, guvenli modda baslatma vs hepsini denedim hepsi basarisiz. Nette arastirdim serviste format attiklarinda duzelmis ama format atamiyorum. Icinde dosyalarim var. Yuksek lisans tez verilerim var onlari muhakkak kurtarmam lazim. Yardimci olabilecek var mi?







  • CD surucun varsa yardimci olayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cd surucusu yok pc cift ekran kartli. Cd surucusunun oldugu yerde 2. Ekran karti var. Ama is gorecekse harici dvd writer bulabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede var benimki guvenli modu dahi acmiyo mecbur servise gotur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • centos veya ubuntu indir, usb ye yazdır poweriso veya iso to usb gibi bir programla, açar diski mount edersin, saçma sapan şeyler için 2-3 hafta bilgisayarsız kalmaya değmez hemen servise gitmeyin herşeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.