Şimdi Ara

Windows Phone 8 Destek Süresi Değişti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok önemli bir haber veriyorum. Daha önce Windows Phone 8'in destek süresi Microsoft tarafından 18 ay olarak belirlenmişti. Ancak bazı kullanıcılar tarafından bu süre 18 ay olarak algılanmıştı. Bu 18 aylık süre artık yok, evet yok yanlış okumadınız.

    Çünkü Windows Phone 8 için destek süresi 18 ay değil, artık 36 ay oldu. Bu da 3 yıl yapıyor.

    Ayrıca Wp8 için Enterprise Feature Pack ile iş sahasında da Windows Phone 8li telefonların kullanımını yaygınlaştıracak IT'ci Bilgi İşlemci arkadaşların işlerini kolaylaştıracak yenilikler geliyor.

    Kaynak:http://www.wpcentral.com/microsoft-increases-windows-phone-support-lifecycle-and-teases-upcoming-enterprise-update

    Kaynak 2:http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/07/10/making-windows-phone-an-even-better-choice-for-business.aspx RESMİ WINDOWS PHONE BLOGU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 11 Temmuz 2013; 22:41:08 >



  • Artık tüm Windows Phone 8 kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum kısmı ıcın tesekkurler,cunku lumıa almak gıbı bır hatam oldu servıste daha cok kaldı telefon bende kaldıgından,ısınamadık bırbırımıze bır turlu.
  • Sevinelimmi anlamadım ?

    3 yıl destek oleyy :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN^

    Sevinelimmi anlamadım ?

    3 yıl destek oleyy :D

    bilmemki bir düşün istersen, android'de destek süresi nasıl acaba? 3 yıl değil, 2yıl değil, 1 yıl o da belli başlı üreticilerin cihazlarında oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grndy80

    Artık tüm Windows Phone 8 kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum kısmı ıcın tesekkurler,cunku lumıa almak gıbı bır hatam oldu servıste daha cok kaldı telefon bende kaldıgından,ısınamadık bırbırımıze bır turlu.

    hocam iphone 5, sgs4, sgs3, sgn2, sony xperia z gibi cihazlar dahil her cihaz servislik olabilir. sizin lumia ile yaşadığınız şanssızlıkları başkası iphone 5 ile yaşayabilir. düşünün ki iphone 5 daha kutudan çizik çıkıyor. onlar ne yapsın o zaman, intihar mı etsin iphone 5 kullanıcıları? Demek istediğim teknoloji şans işi, sizin başınıza böyle bir deneyim gelmesine ise üzüldüm.
  • Hocam geçmiş olsun diyosunuz. Zaten sevinmem gerektiğini biliyorum düzeltirseniz sevinirim.
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu düzelttim,, lumia 920 konusunda da paylaştım hatta oradakiler nokia başlığında da paylaşmam için beni teşvik ettiler. sizden başka yanlış anlayan birisi çıkmadı. Yine de yanlış anlaşılma olmasın diye buradaki konuda bunu düzelttim. lumia 920 başlığında ise duracak.
  • Hocam sakın anlamadığımı düşünmeyin de insanların aklını karıştırabilirsiniz :) değiştirmeniz iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.