Şimdi Ara

Windows için İphone 3G OS 3.0 Jail Break (JB) Resimli Anlatım. (GÜNCELLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
25.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Teşekkür ederimmm paylaşım için .. en azından jailbreak çıktığı içimi rahatlattı :D.. birazcık daha bekliyim diyorum..youtube sorunu falan diyolar.. nolur nolmaz ... bide bşi örenmek istiorum...jailbreakliyince kasılmalar..youtube dan video izlerken videonun geç yüklenmesi gibi sorunlar oluyomuş ..doğrumu ? şimdiden teşekkürler
  • İşlerin yogunluğundan takip edemedim. Şuan yükleniyor, bakalım sonuç ne olacak...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra


    quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    JB olsun diye 2.2 yüklemiştim, ben 3.0 için jb olduğunu bilmiyordum, bilsem hiç bulaşmazdım. Neyse dosya şuan %78 insede yüklesek, internet hızım berbat yine.


    Yaw yöneticim ne ettin 2.2 JB zaten aylardır var.
    Bunca insan 3.0 JB bekliyor, neyse halledersin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnozer

    Öncelikle Teşekkür ederimmm paylaşım için .. en azından jailbreak çıktığı içimi rahatlattı :D.. birazcık daha bekliyim diyorum..youtube sorunu falan diyolar.. nolur nolmaz ... bide bşi örenmek istiorum...jailbreakliyince kasılmalar..youtube dan video izlerken videonun geç yüklenmesi gibi sorunlar oluyomuş ..doğrumu ? şimdiden teşekkürler


    Şahsen yaşamadım ama nedendir bilinmez ki.. herkez de aynı sıkıntıları yaşamıyor. Biri o oluyor derken digeri normal diyebiliyor. Sanırım birazda bilinçli kullanıcı olup cihazı boğmadan kullanmakta da fayda var. Değilse dünya sallansa 3.0 dan bilinecek

    Bu arada umarım anlatımla ilgili sıkıntılar yoktur, elimden geldiğince açıklayıcı anlatmaya gayret ettim ama takılan olursa sorsun söyleyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 21 Haziran 2009; 1:11:22 >




  • Ekranda operatör yazısını göreyim yeter, şu saat oldu hala ayaktayım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    Ekranda operatör yazısını göreyim yeter, şu saat oldu hala ayaktayım


    Sevgili yöneticim bizde ayaktayız bak amme hizmeti yapıyoruz

    Op. logosunu göreceğini düşünüyorum, sıkıntı olmayacak kanımca.
  • Umarım yoksa kırabilirim bu cihazı, nerden bulaştım jb ye anlamıyorumki, oysa bendeki dosyalar ile daha önceki cihazlarımı sorunsuzca jb yapmıştım, bu neden böyle bir arıza verdi anlamıyorum. Şu iş hallolursa dua edecem sana valla.
  • redsnow işini bitirdi, finish dedim. Ama cihaz daha finis yapmadı :) Hala downloading jailbrek Data yazıyor ekranda. Bu normalmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    Umarım yoksa kırabilirim bu cihazı, nerden bulaştım jb ye anlamıyorumki, oysa bendeki dosyalar ile daha önceki cihazlarımı sorunsuzca jb yapmıştım, bu neden böyle bir arıza verdi anlamıyorum. Şu iş hallolursa dua edecem sana valla.


    Sen en son 2.2 ye geri döndüğünde cihaz JB siz hale döndüğünden hiç bir hattı görmemesi normal.
    Sen direk 3.0 ı yükle ve yazdıklarım doğrultusundan JB yap. Bu arada cihazın 3G degilmi?
  • Evet cihazım 3g.


    redsnow işini bitirdi, finish dedim. Ama cihaz daha finis yapmadı :) Hala downloading jailbrek Data yazıyor ekranda. Bu normalmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    Evet cihazım 3g.


    redsnow işini bitirdi, finish dedim. Ama cihaz daha finis yapmadı :) Hala downloading jailbrek Data yazıyor ekranda. Bu normalmi?



    Sevgili yöneticim bildigin üzere üst üste mesaj yazamıyorum arada beklemek durumunda kalıyorum.

    Pc deki Redsn0w işini bitirdikten sonra cihaz üzerinde yaklaşık 5dk lık bir işlem devam ediyor. Eğer bahsettiğin buysa normal. Cihazın ekranında bir bar olması ve ilerliyor olması icap ediyor o esnada
  • merhaba arkadasım bende yurtdısı 3G cıhaz var bır oncekı versıyonda hatırlarsın bootloader problemı vardı 02.30.03 te bende kalmıstım ve cıhaz calısmıyordu sımdı bu yenı cıkan versıyon ve jaılbreak ıslemıı yaptım ama durum yıne aynı yıne cıhazda hat yok ne yapmamız gerekıyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler.
  • O bar gelmedi bende, hala harddisk üzerindeki yeşil oklu resim var ekranda. Şuan o resim gitti ve data kablosu ve itunes ikonu olan resim geldi, sanırım olmadı :)
  • Dostum güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık...
  • downloading jailbreak data dan sonra installing rom-nor gibi yazılar yazan bir yükleme barının gelmesi lazım,ben şu anda yükledim başarıyla...
    oronra arkadaşa teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 21 Haziran 2009; 1:28:56 >
  • Evet o gelmesi lazımdı ama gelmedi, tekrar deniyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    O bar gelmedi bende, hala harddisk üzerindeki yeşil oklu resim var ekranda. Şuan o resim gitti ve data kablosu ve itunes ikonu olan resim geldi, sanırım olmadı :)


    Sevgili yöneticim olmaması olagan degil yaw, 2 kere denedim ve ikinsindede oldu bende
    Yazdıklarımı doğru sırayla ve eksiksiz yaptığına eminsin degilmi?

    iPhone nun ekranındaki o yeşil oklu HDD resminden sonra ekranın ortasında bir ananas karikatürü çıkıp altta barda ise işlemin devam etmesi icap ediyor. Sende tekrar DFU moda dönmüş. Cihazı 3.0 yaptıktan sonramı JB denedin 2.2 yukluykenmi?
  • Sizede teşekkürler @karantina61 ve @stuka.
  • Şimdi aklıma geldide, benim cihaz hala 2.2. Bu işlemi yapmak için önce 3.0 yapmak gerekiyor sanırım değilmi Sanırım hata burda, yani 2.2 jb den,3.0 jb ye geçiş yapılmıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    Şimdi aklıma geldide, benim cihaz hala 2.2. Bu işlemi yapmak için önce 3.0 yapmak gerekiyor sanırım değilmi Sanırım hata burda, yani 2.2 jb den,3.0 jb ye geçiş yapılmıyor.


    2.2ye döndüm dediğinde önce 3.0 a yukselt dediğimi anımsıyorum ama ben mi yanılıyorum acaba?
  • Oronra benimde bir kaç sorum olacak.

    Yakında iPhone 3G almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra direk bu işlemlerimi yapmalıyım yoksa daha önceki FW'leri yapmak zorundamıyım?

    Yardımların için teşekkürler ayrıca... :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.