Şimdi Ara

Windows Clix'i tanımıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Birkaç hafta önce 2gb Clix aldım. Hiç sorunsuz kullanıyordum. Bir gün durup dururken bilgisayara bağladığımda USB aygıtı çalışmadığından Windows bu aygıtı tanımıyor diye sorun verdi. WMP 11 ve XP SP2 kullanıyorum. Clix'i açık durumdayken bağlıyorum ve USB Bağlı yazısı ekranda görünüyor ancak WMP'de eşitle yapmaya çalıştığımda aygıt bağlı değil olarak görünüyor. Herşeyi denedim. Reset attım, format attım, "rebuild library" yi denedim. WMP'yi yeniden yükledim. Bütün USB hub ve controller sürücülerini yeniden yükledim. Bikaç kere bağlanabildim ancak birkaç dakika sonra bağlantı yeniden koptu. Sonra başka bilgisayarda denedim (XP SP2 ve WMP 11 kurulu) onda da benzer sorunları yaşadım. Güç bela firmware update yaptım. v2.01'e güncelledim. Sonra bağlayabildim. Hatta 1.5 gb'lık şarkı attım, bütün gece şarjda bıraktım. Bikaç gün kullandım. Tekrar bağlamayı denedim ve yine başa döndüm. En az 20 kere format atmışımdır. Çok kafam bozuk. İade de edemiyorum. Garantiye göndersem mi diye düşünüyorum Amerika'ya ama fatura falan da yok ki kutunun içinde, yaparlar mı acaba?
    Böyle bir sorun yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.



  • hocam bilmem işe yararmı ama sana bir tavsiye benimaleti yani clix i ilk aldığımda laptopda calışıyrdu ama masaustu pc de calışmıyordu onemli degil dedim bir gun laptop coktu ve masaustu pc ye yuklediğim xp+sp2 li işletimi laptop a kurdum oda tanımamaya basladı sonra (ama dikkat et bu xp ler kopya surum yani orjinal değil)neyse sonra amcaoglu kopya surumleri orjinal miş gibi gosteren bir prog yukleyelim dedi ama o bu olayı bilmiyor yukledik tahmin et ne oldu? evet artık masaustu clix i goruyor ama bu laptop gormuyor ama bence laptopa prog yuklerken hata oluştu.velhasılı kelam benim teorim eger kopya işletim sist kullanıyorsan ondandır. o prog bulursam sana soylerim
  • sonuçta iriver microsoftun malı yani.belki yeni modellerde korsan işletim sistemlerine karşı böyle birşey geliştirmiş olabilirler.
  • benim xp lisanslı...
    windows media playerımda clixle birlikte gelen cdden yükledim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.