Şimdi Ara

”Windows Bu Diske Yüklenemez” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
72.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah'ını seven bana yardım etsin. Aynı sorunu tam şuan yaşamaktayım. Hatta gün boyunca bu meseleyle uğraştım. Olmuyor. Pc markası samsung notebook np550p7c-03tr

    Arkadaşlar şuan pc ye windows10 u usb den yüklemek üzereyim ama diskleri silmeden bios tan ayarlamalıyım. Ne yaptımsa ol adı yaa. Ve benim bios biraz eksik gibi herleyi bulamadım. Nolur yardımcı olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskin butun bolumleri bicimlendirip en bastan bolum olustur.sorun kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok sağol ama benim asıl meselem şu ki, recovery alanını oluşturuyorum. Admintool 6 ile samsung recovery son sürümünü yüklüyorum. Bölümleri silmeden devam etmem lazım. Eğer yapabilirsem yardımcı olan arkadaşa 30tl kontur gönderecem :D Valla içinden geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Windows 7 var suanda bende ve sistem çöktü biosdan usb üzerinden windows 10 pro yüklemeye calisiyorum. Usb de problemler vardı giderdim, birsürü sorun çıktı hepsini çözdüm ama şu "windows şu diske yuklenemedi" sorununu bir türlü asamadim. Biosdan birsürü sey denedim. Uefi secince yükleme ekranı açılıyor sata modu ise ide.Legacy secince ekranı bile açmıyor uygun yazilimli disk takın diyor. Uefi seçip açtım ama 4 tane disk bölümü geldi. Birine ad koymuştum depo diye ve bunu silemem. C yi sildim.4 diskten 3 ünü sildim yeni ekleme alanından C yerine aynı boyutta bir tane daha açtım. Yeniden başlattım vs. Yine olmuyor.bu harddiski başka bilgisayara takip Depo yu yani D yi başka haddiske yedekledikten sonra harddiski silersek sonra yukleyebilirmiyim? Kesin çözüm olur mu? Suanda verdiği hata" şu dosya şeklinde olduğu için şu tur sistemlerde bu tür şeyler yuklenemez "gibi birşey. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • biri uefi demiş biri bad sector demiş. sen laptop kullanıyorsun. dediğin bilgisayarın yongası formatı sadece ide ile kabul eder. konu hortlatmış gibi olcam ama konuyu kilitleyin.

    Biosda SATA ıvır zıvırına girin (BIOS sürümünüz ne ise) orda sata ahcı olan ne varsa ide yapın. Her laptop bunu bu şekilde kabul eder.
  • LG X130 disk denetleyicisi hatası yuzunden izlemedigim video kalmadı.

    Windows 7 windows 8.1 windows 10 isletim sistemlerinin tumunde hata aldım.





    ahci yerine ide yapınca düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dento35 kullanıcısına yanıt
    Tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celalll kullanıcısına yanıt
    Ağzı olan konuşuyor yine
  • bu durumla ben de karsilastim sistemime sata portundan takili 500 gb ve icinde libreelec linux yuklu bir baska hdd vardi onun data kablosunu sokunce sorun cozuldu sadece ssd ve dvd writer kaldi su an windows 10 yukleniyor kurulumdan sonra linux yuklu hdd yi yeniden takacagim

    evet windows 10 kuruldu data kablosunu taktim ve bios menuden istedigimi secerek boot edebiliyorum

    bu problemin yuz cesit farkli sebebi var tek bir nedene bagli birsey degil her turlu absurd durumdan kaynaklaniyor olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 8 Şubat 2019; 20:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var. Makina Dell Laptop. Bios'a girdiğimde sadece ACHI var IDE seçeneği yok. Ayrıca C ve D'ye dokunmak istemiyorum ( windows 10 var ) ancak yeni CD'rom HDD kutusu aldım ona taktıgım HDD'ye win7 kurmak istiyorum. Araçlar için arıza tespit cihazı kurucam ve sanal makinalarda performanslı calısmıyor. O yüzden bunu çözmem lazım önerisi olan var mı ? Dell Bios 'da seçenekler çok az olduğu için ana HDD'yi kapatamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.