Şimdi Ara

Windows 8'de Çok İlginç Logitech C310 Web Cam Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Windows 7 kullanırken kamerayı uzun zaman kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Fakat pc'yi değiştirdim, Windows 8'li bir sistem aldım. Kamera çalışmamaya başladı, çalışmamasından kastım; Skype veya Facebook'ta görüntülü konuşma yaparken sorunsuz bir şekilde açılıyor, yağ gibi akıyor ama her ne haltsa sonra donuyor ve pc'den usb kablosunu çıkarmış gibi sesi gelerek kapanıyor. Skype'ı kapatıp açınca düzeliyor ya da bazen düzelmiyor. Logitech'in resim çekme programını açtığımda da bir süre sonra aynı sorun meydana geliyor.

    USB'den defalarca çıkarıp taktım, başka bi USB girişe de taktım, driver'ını tekrar indirdim yükledim. Sorun yine düzelmedi.

    Aynı kamerayı Macbook Air bilgisayarıma taktım, sorunsuz şekilde kullandım. Yani sorun kamerada değil, kamerada olsa ya hiç çalışmaz ya da Mac'te de aynı sorun baş gösterir. Fakat Mac'imde sanal pc ile Windows 8 kurmuştum, deniyim dedim; aynı sorun orda ki Windows8'de de meydana geldi.

    Sorunun işletim sisteminde olduğunu düşünüyorum. Lisanslı Windows 8'i silip, Windows 7 kurma aşamasına bile geldim nerdeyse.

    Siz ne önerirseniz, rica ediyorum bir yardım edin :/ Ne yapmalıyım ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.