Şimdi Ara

Windows 7 Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda dizüstünde kullanırken ısınıp kendini resetleyen bilgisayarım,gecen gece de aynı şeyi yaptı ama bu sefer sisteme giremedim.siyah ekranda kalıyor yükleme.güvenli başlatamıyorum ve görev yöneticisine de giremiyorum işin kötüsü.formata kadar yolu varsa bile dosyalarımı kurtarabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkem22 -- 13 Mart 2013; 0:16:42 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlkem22

    Arkadaşlar son zamanlarda dizüstünde kullanırken ısınıp kendini resetleyen bilgisayarım,gecen gece de aynı şeyi yaptı ama bu sefer sisteme giremedim.siyah ekranda kalıyor yükleme.güvenli başlatamıyorum ve görev yöneticisine de giremiyorum işin kötüsü.formata kadar yolu varsa bile dosyalarımı kurtarabilir miyim?

    Isınıp Kendini resetlemesi. işlemcinin Belli bi sıcaklığa ulaştğndan dolayı sistem kendini kapatıyo olabilir. Fanlarını kontrol et çalışıyormu. Birde termal macununu yenile.
  • bende bu sabah karşılaştım usbden flashdiskle win 7 kuruyordum laptopa.

    1 yıldır formatlamamıştım yavaşlamıştı bende bi rahat nefes alsın deyip format attım bu sabah. Yahu ilk kurulum yapıldı kullanıcı adını falan yazdık şifre koyulan yeri es geçtik tekrar başlattı win7 nin başlamadan önceki görüntü geliyor tam win 7e giriyor ama siyah ekran hiçbir görüntü yok mouse yok sadece açılış sesigeliyor onun dışında hiçbirşey yok görev yöneticisine giremiyorum güvenli modda çalışmıyor bir türlü müdehale edemedim daha öncede win7 ultimate 64 bit çalışıyordu ve 2 gün önce maswa üstüne kurdum bu flasdiskle tık demiyor hiçbir sorun yok laptopun sorunu ne acaba anlamadım gitti. doğru düzgün açıklamada yok sonuçta sıfır kurulum yaptım tüm hdd yi formatladım bölümleri birleştirdim tekrar tekrar yükledim aynı sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.