Şimdi Ara

Windows 7 başlatma ve sistem geri yükleme başarısız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam,

    iş yerimde kullandığım win7 dün akşam yeni güncelleme var dedi ben de güncelle o zaman dedim ve güncelleme bittikten sonra da bilgisayarı kapatıp işten çıktım.
    sabah açmaya çalıştığımda win başlatılamadı ve onarma tavsiye edildi, onar dedim fakat olmadı!
    tekrar tekrar denemem de sonuç vermeyince sistem geri yükleme yapayım dedim, gittim win cdsini yerleştirdim ve dün akşam otomatik oluşturulmuş noktaya geri dönmeyi denedim fakat "kullandığınız cd bu sürümle uyumlu değil" gibi bir hata verdi ve işlem gerçekleşmedi

    tam ümidi kesmiş "daha da orijinal ürün kullananın anasını seveyim" diye kendime küfredip iptal/son tuşuna tıkladım ki bilgisayar yeniden başladı ve masa üstü geldi!

    kurtarma yapmayı denemeden önce "hata veren uygulamalar" gibi bir başlık altında bir adobe uygulamasının adı yazıyordu, acaba probleme bu mu sebep oldu? tekrar etme durumu olur mu?

    bu ve benzeri olay başından geçmiş, sorunu ve çözümü bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim zira bilgisayarı iş için kullanıyorum. içindeki dosyaların ıvır zıvırın yedeği olsa da geri dönülemez şekilde bozulan sistemi yeniden kurmaya kalktığımda kullandığımız muhasebe programı patates olur, o yüzden tekrar bozulmaması için yapmam gereken bir şey varsa atlamak istemiyorum







  • Sistemin k9mple yedegini alip cd ye yazddirmak isinize yarayabilir. Bu tarz programlar var recovery hazirlayan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yarar mı bilmiyorum. kullandığım muhasebe programını bu tarz bir programla taşıyabileceğimiz sanmıyorum... yine de bakacağım cevap için teşekkürler.
    şimdilik güncellemeleri yüklemeden kullanm, gittiği yere kadar artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.