Şimdi Ara

windows 10 wifi kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, ev internetime wifi ile bağlı birçok bilgisayar ve telefon var hiçbirinde sorun yokken iki tane windows 10 laptop var bunlarda sürekli kopmalar oluyor.

    Önceleri eski bir modemim vardı sadece online oyunlara girince internet kopuyor "Bu ağa bağlanılamıyor" diye uyarı veriyor, anca 2-3 saat sonra tekrar bağlanabiliyordum. TTNET müşteri hizmetleri modemden olabilir dedi.

    Yeni modem aldım diğer bilgisayarlarda yine sorun yok sadece windows 10 olan laptoplarda sorun devam ediyor. Fakat sorun daha da büyüdü.

    Şimdi wifi bağlantısı hiç kopmuyor ama internet 10 saniye sonra kesiliyor. Wifi bağlantısını kapatıp tekrar bağlanıyorum internet geliyor 10 saniye sonra yine kesiliyor.

    Şu foruma girene kadar wifi'yi aç kapa aç kapa deli oldum, oturup ağlayacam.

    İnternette paylaşılan çözümlerin birçoğunu denedim bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler..








  • Modemi formatla, farklı rakam aralıklarında, Manuel ip vererek bağlantı hazırla.
  • internetin, bağlanınca hemen kesilmesinin sebebi utorrent programının açık olmasıymış. İndirme hızını 500kB/s 'nin altında ayarlayınca o kesilmeler düzeldi.

    Ama hâlâ gün içerisinde 2-3 defa kopmalar oluyor.

  • oyun oynarken, internette sosyal medya, youtube vs. gezinirken internette hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ama Steam'de güncelleme yaparken, indirme yaparak kurulan programlarda, oyunlarda ve indirme yapmak için kullandığım programları çalıştırınca internet kesiliyor. Tekrar bağlanıyorum anında yine kesiliyor. Yani güncelleme bile yapamıyorum. çok zor durumdayım

  • musty382 kullanıcısına yanıt

    Internet baglanti turunuz anlasilan bakir kablolu telefon hatti uzerinden ve yine anlasilan evinizdeki telefon hattinin telefon hattinin santraline olan mesafesi uzak.



    Musteri hizmetlerini arayarak santrale olan uzakliginizi ve maksimum hiz desteginizi evinize ozel altyapi hiz ust sinirlarini ogrenin. Bu ust sinirlari zorlarsaniz da kopmalar olacaktir ki goreceli olarak olagandir.

  • Kardesim bende de ayni problem var.2011 yilindan alinma bir exper karizma laptop var.windows 10 pro 1909 yukledim windows 8 ömrünü tamamladiği için ama wifi sürekli kopuyo.guncel driver aradim ama yok(lan driver var ama wlan yok).yeni lan driver yukledim ama kopmalar devam ediyo :( buna nasil cozum getirebiliriz acaba.windows 10 uyumlu bi tane wireless adaptor alsam acaba olur mu???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kurun önerilen kanal ile modemin kanalını ayarlayıp o şekilde deneme yapın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaxa5084 -- 15 Ocak 2021; 15:44:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.