Şimdi Ara

Windows 10 HDD farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Windows 10 lu laptopta 7200u işlemci ve Toshiba Mq01abd100m hdd mevcut.İş yerinde kullanılan pcde ise 7500 işlemci ve toshiba dt01aca100 hdd kullanılıyor.Sıkıntı şu laptop kasarken pcde sanki ssd varmış gibi çalışıyor sıkıntısız.Sizce rpm farkından mı bu fark yoksa işlemci mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • laptopta, güç planlarında yüksek performans seçeneği ile hızlandırabilirsiniz.

    Windows 10 HDD farkı
  • harddisklerde devir sayısından ziyade önbellek miktarı hızı etkiler. laptopta 8MB, PC deki ise 32MB önbellekli harddiskler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deaftarzan -- 27 Ağustos 2020; 17:1:46 >
  • core i5 7500 ile 7200u arasında çok büyük performans farkları yaşarsın kardeşim. bir kere biri desktop işlemcisi 6mb önbellekli 2 kat veriyollu 8 gt/s. ayrıca 7200u çifr çekirdek. 7500 ise gerçek 4 çekirdek. hız olarak da 3.8 turbo çalışan bir işlemci. yani çok farklar mevcut. ama arkadaşın dediği gibi . hdd önbelleğide önemli. yanlız bu 7200u lar ssd takılı bilgisayarlarda da pek performans vermiyorlar. ben hiç beğenmedim kaç tane kurdum. rem takviyesi bayağı değiştirebilir. ben 6. nesilleri daha beğeniyorum 7 lere göre laptoplarda i5 leri
  • Teşekkürler yorumlar için SSD siparişi verdim bakalım birde onunla deneyeyim bir fark görmezsem normal masaüstü bilgisayarımda kullanırım.
  • Bende windows 10 dan çok müzdariptin o konuda kesin çözümü yazıyorum herkes faydalansınWindows 10 HDD farkı 


    ayarlardan gizliliğe gelip soldaki tüm menüdeki seçenekleri devre dışı bırakıyorsun hepsini unutma. veri göndermeyi de temel e alıyorsun.


    sonra pc yi güncelleyip hizmetlerden güncellemeyi devre dışı bırakıyorsun bitmedi. sonra cmy yi yönetici olarak çalıştırıp "sc delete wuauserv" yazıyorsun.


    farkı hisset sonraWindows 10 HDD farkı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.