Şimdi Ara

wince5 sistemi wince6 yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaslar aracımdaki multimedia sisteminde windows ce 5 yüklü ben bunu winows ce 6 yapabilirmiyim? easyconnected die bir program var telefon ekrarnını multimedia cihazın ekranına yansıtıyor.wince 6 da calışıyor.tesekkürler.



  • Konu eski sorun benzer, telefon ekranı yansıtamama sorunu. Bendeki WinCE 6.0 olmasına ve EasyConnected.exe'nın değişik sürümlerini denememe rağmen bende de çalışmıyor. WinCE masaüstünden easyconnected.exe'ye tıklayınca veya navigasyon yolu olarak göstererek çalıştırmaya kalktığımda herhangi bir tepki veya mesaj vermiyor.


    http://www.detailturkey.net/konu/diy-wince-tabanli-arac-multimedyasinda-android-kullanimi.27465/



    Bir de WinCE Wifipatch diye bir yama varmış. Onu yükleyince usb üzerinden wifi adaptörle cep telefonuna bağlantı sağlamak mümkündü. Geliştiren kişi bir yıllarca sanırım 20$ a sattıyormuş, sitesi şuan kapalı herhalde destek vermiyor.


    https://www.golfmkv.com/forums/index.php?threads/wince-desktop-mod-for-mt6501-wd6050-ws6530-as7608.100840/


    WinCE cihaz gayet iyi çalışmasına rağmen gömülü sistem olması dolaysıyla müdahale etmek zor. Belki de yolunu bilmiyorum. Mevcut haliyle dışarı dump edip üzerine müdahale edilebilir mi bilmiyorum. Üreticideki ROM'a mı ihtiyaç var? Bendekinin modeli Navix NVX-9609-DHD.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.