Şimdi Ara

Win10 kurulu ssdye giremiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows10 kurduğum ve pc’nin dahili belleği olan ssd’me şifre hatası yüzünden erişemiyorum. Ssdyi çıkarıp başka bilgisayara taksam içindekilere erişebilir miyim? Ssd’im usbsiz ve ince olanlardan.




  • WinRAR benzeri uygulama ile içinde dolaşıp dosyaları görme şansınız var,diğer türlü klasörlere girmemesi olası. USB'siz derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.

  • Usb girişli bir ssd değil, şu anakarttaki portlara bağlanan türden. Dahili yani. Taşımalık değil. Winrar olmadan klasörleri açamamak derken neyi kastettiniz anlayamadım.

  • Başka m2 ssd girişli anakartı olan bilgisayar varsa deneyin. Görmesi gerekli ama şifre sorar mı yine fikrim yok.

  • Secrue boot ile efi sistem kurulmuş ise erişemezsiniz. Bu cihaz şu usb'den boot edemediğiniz laptop'mu? İllegal işlere girişmediniz umarım!?

  • İllegal iş değil hacı ya, bi gün kalktım laptopun başından 3d modelleme yapıyorum kapadım yemeğe gittim. Geri bi geldim şifre hayalı diyip duruyor, pc başında durmaktan yorulmuştum bisiklete çıktım geldim. Düzelen bişey yoktu da. Pc bildiğiniz benim hani. Win 10da artık her işlem için şifre istediği için ne komut istemine girebildim ne de başka bir açığından yararlanabildim. 1 aydır hala böyle. Önerebileceğiniz bir şifre kırma programı vs, var mı? Bilgisayarcıya götürecektim de içinde özel fotoğraflarım var. Ve bir sürü başka bilgi. Hani şifreyi de değiştirmedim anlamadım halen, ipucu aynı duruyor ama şifre hatalı diyor. Sorun şifrenin değişmesi ise kırmak da yaramayabilir bilmiyorum. Her neyse iyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2Balıkçısı Butch 54 -- 23 Ekim 2021; 16:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.