Şimdi Ara

win10 ekran kararma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda win10 vardı. Tamire gnderdim. Tamirden geldikten sonra format atıldı ve win10 yüklemeye çalıştık fakat win10'da direkt ekran kararıyordu, çalışmıyordu. Win8.1 yüklemeyi denedim, bunda da bilgisayar açıldıktan 15-20 dakika sonra yine aynı ekran kararma sorunuyla karşılaştım. Win7'de bir sıkınıt olmadan çalıştı fakat win7'de bulunan araç gereçler bana yetersiz kalıyor. Bilgisayarım tamire gitmeden win10'u gayet güzel çalıştırırken sizcce ne olmuş olabilir de bu sorunla karşılaşmama neden olmuştur?




  • tam olarak nerde kararıyor ve kararmadan kastınız görüntünün gitmesi ve kasanın çalışması mı bilgisayarınızın ilk arızası neydi ve hangi parça tamir edildi sistem özelliklerinizi ve arızayı biraz daha ayrıntıl yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

  • ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. kararması için bir işlem yapmama gerek yok. Win10dayken hiç açılmıyor siyah ekran sürekli. Win8.1de belli bir süre sonra bilgisayar çalışmasına rağmen ekran kararıyor fakat herhangi bir işlem de yapılmıyor. Bilgisayarın ilk arızası da yine bu ekran kararma sorunuydu. Çok rahatsızz etmiyordu ama yine de bir iş görürken kararıyordu daha sonra düzeliyordu. Parçalardan ekran kartı değiştirildi, sorunun onda olduğu söylendi bana.


    Sistem özellikleri;

    Dell İnspiron N5110

    İntel i5 2450M 2.50Ghz

    (4+2) 6Gb DDR3 ram

    Nvidia Geforce GT 525M 1Gb harici ekran kartı

  • Sgzrahlb S kullanıcısına yanıt
    Kartta sorun yoksa ramlarda sorun vardır yada uymsuzdur slotları tek tek deneyin ram hızları aynı değilse sorun yaratabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartı değiştirdiler ama yine de onda sorun olabilir mi? ramları dediğiniz gibi yaptım ama yine bir değişiklik olmadı.

  • Sgzrahlb S kullanıcısına yanıt
    Oturum açma ekranı öncesi bendede oluyordu.Google sorunu yazdığınızda çıkan bir video var. Yaklaşık 8 dakikalık, YouTube videosundaki adımları uyguladım sorun çözüldü. Özetle CTR+delete adımlarından c disk sürücüleri güncelleme hata ayıklama yapılması işlemlerini anlatıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.