Şimdi Ara

Wildstar'da Buluşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Döküman yazarı:Sabretooth

    7 yaşını dolduran PvE Raiding guildi Coexist olarak rotamızı artık tamamen Wildstar'a çevirdik!
    Haftasonları, TS3'de toplanarak, birlikte betalara katılıyor, guild toplantıları ile sınıflarımızı belirliyor, yeni oyunumuz hakkında sohbet ediyor, raid kadromuzu gözden geçiriyoruz. Siz de; bulunduğu tüm oyunlarda, tüm oyuncuları için, seviyeli ve eğlenceli bir ortam sunan, her zaman yüksek başarı seviyesi ile oynayan, PvE-Raiding odaklı, kalıcı ve güçlü bir altapıya sahip bir guild ile Wildstar oynamak istiyorsanız, guildimize bir an önce başvurunuzu yapın, hazırlık sürecinde yanımızda yer alın.
    www.guildcoexist.com adresinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formunu doldururken özenli olmanızı ve sizi ilk kez tanıyacağımız yer olduğunu dikkate almanızı rica ederiz.
    Guild tarihçemizin ve guildimiz hakkında merak edebileceğiniz pek çok bilginin yer aldığı genel forumlarımızı inceleyebilir, oluşabilecek sorularınız için siteden mesaj atabilir, TS3 serverımıza gelebilir sesli olarak da bizimle görüşebilirsiniz. Ayrıca, forumlarımızda; sadece guild ve Wildstar hakkında değil, daha önce oynamış olduğumuz GW2, SWTOR, FFXIV, RIFT gibi oyunlarla ilgili oldukça geniş bir içerik ve forum tartışması bulabilirsiniz.
    Guildimiz profesyonel bir MMO Raiding guildi olmanın dışında, oldukça sosyal, geniş çaplı guild buluşmalarıyla eğlenceli bir ortam sunan, uzun yıllardır birlikte oynayan oyuncularıyla arkadaşlık bağları güçlü bir oluşumdur.
    Wildstar'da görüşmek üzere!

     Wildstar'da Buluşalım



  • çok pahalı oyun.yoksa katılırdım bende
  • Oyunun çıkış tarihine sayılı günler kaldı, mayıs ayı sonu diyebiliriz, beta günleri cuma akşam 5 ve pazartesi günleri arası.
    Dungeon sistemi oldukça akıcı, taktiksel, player rolleri var ve birazda zor diyebiliriz ki sözünü ettiğim 20 lv dungeon ı.

    Bu nedenle betalara katılıp karakterler arası geçiş yaparak hepsini deneyerek karar verme şansınızı oyun çıkana kadar yükseltebilirsiniz.
  • Evet Beta WildStar deneyimlerimizden sonra TS3 aracılığı ile zaman zaman toplantılarımız olmakta, katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.

     Wildstar'da Buluşalım
  • Kaliteli bi guild

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyunu oynayan ayrı bir kesiminiz mi var yoksa her oyuna aynı kadroyla mı geçiyorsunuz? Neredeyse yeni çıkan her oyunda sizin ekibi görüyorum her seferinde.
  • Bu oyunun aylık ödemesi varmıydı paket harici?
  • Belli bir kadromuz dışında yeni çıkan oyunlarla bize katılan oyuncularda oluyor, Guild olarak MMO seven her oyuncuya kapımız açık.

    Evet aylık ödemeli olacak oyunumuz.

    Guild Coexist

     Wildstar'da Buluşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.