Şimdi Ara

Wifi parola doğru olduğu halde parola doğru değil uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
112.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Telefonu daha dün sıfır aldım. Evde wifi bağlandım kurulum yaptım ancak ofiste wifi şifresini kabul etmiyor. ofiste şuan 5 telefon doğru bir şekilde bağlanıyor. bunların arasında iphone da var samsung ta. ben (iphone se) ve bir arkadaşımda daha (iphone 6) bağlanırken parola doğru değil diyor. ilk zamanlarda arkadaşımın telefonunda sorun var zannediyordum. pek üstelemedim. ancak şimdi sıfır 2 telefondan biri (yaklaşık 2 hafta önce alınmış ios 11 yüklü) bağlanıyor, diğeri sıfır dün akşam kurulmuş bağlanmıyor. iphone destek ile bağlantı kurdum cihazınızda herhangi bir donanımsal problem yok diyor. şimdi ios 11 kurucam ama bir önceki telefonum 4s 2-3 yıldır wifi kullanamadım diye telefonu değiştirdim daha ilk günden bu problemle karşılaşıncada sinir oldum açıkçası. ileride yine aynı sıkıntıyı yaşatırmı bilmem ama 2 hafta önce alınmış telefonla denedim. bağlandı.

    kendi telefonumda ağ ayarlarını sıfırladım. daha pek bir program yüklemediğim için tüm içerikleri sıfırladım tekrar başlattım ilk kurulum anında tekrar parola doğru değil dedi. modemi kapatıp açtım.
    size danışmak istedim. nedir bu sorun olası bir konumu birşey (herhangi bir izin gibi) yaptıktan sonra düzelen birşeymi. modem ile alakalı olduğunu zannetmiyorum ama eğer öyle ise kesin değiştirmek için göndericem. varmıdır bu sorunu başka yaşayan?

    not : modem innbox f60 fiber







  • Aynı sorun bende var. Evde modem ve menzil uzatıcı var. Menzil uzatıcıya bağlanıyor ama modem şifresi yanlış diyor sürekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada evdeki modem ADSL (tplink in bir modeli) ofiste fiber antensiz bir modem
    evde modem şifre güvenlik için WEP2 kullanıyorum zannedersem, ofiste WPA2+PSK. yani bunun yüzünden olsa diğer iphone telefonlar niye bağlanabiliyor. her hangi bir güvenlik izni gibi bir seçenek varmı iphone ayarlarda. orayı bulduğumuzda belki düzelir. diğer android dahi olsa telefonu modem yaptım şifre yazdığımda bağlanıyor. çok ilginç.
    sizce değiştirmeli miyim telefonu?
  • Bu lanet olası iOS 11 nereden yükledim biliyorum problemler silsilesi.
    Bende de iş yerimde ki wifi ağına bağlıyım uyku modunda da wifi kopuyor telefonu uyandırıyorum tekrar bağlanıyor.(evde yapmıyor aynı problemi)
    Denedim şey kalmadı şifreleme türünü vs. çoğu şeyi değiştirdim.
  • tekrar merhaba arkadaşlar.
    sorunu çözdüm. (şimdilik) yarın tekrar deneyeceğim bilmiyorum. ofisteki modemin ip adreslerini değiştirmiştim ben. 192.168.1.1 değil de 192.168.254.30 dan başlayım 192.168.254.253 e kadar ip adresi tanımlanmasına izin veriyorum. modem için 192.168.254.2 yapmıştım. elle sonu 1 olmak kaydıyla server kurulu yaptığım için.
    wifi ye bağlanırken elle ip adresi yazdım bağlandı ancak internet erişimi yok uyarısı veriyordu. bişeyimi yanlış yaptım acaba diye bakayım derken (sinir oldum 1 günlük tel uğraştığım şeylere bak millet hiç böyle bişi yapmıyor ben niye yapıyorum .... diye) otomatik ip yi seçtim (yani eskisine geri döndüm ve bağlandı. yarın geldiğimde bir sıkıntı çıkmaz umarım.
  • Merhabalar, Sizden ricam wifi şifrenizde türkçe karakterler olmadan şifrenizi değiştirmeniz. Mesela ( Ö,I,Ü ) gibi harfler olmamasına dikkat edin tekrar bağlanın. Olmaz ise modeminizin wifi yayın kanalını elle değiştirin 11 yapın olmaz ise başka kanala alıp tekrar deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifrelerde türkçe karakter kullanmadım. bugün geldiğimde bağlanmadı tekrar aynı uyarıyı veriyordu parola değil diye. kapattım açtım hiç şifre falan yazmadan bağlandı. ara ara ofisten uzaklaştım her geldiğimde acaba bağlanacakmı dedim ve şimdilik bir sıkıntı yok bağlanıyor.
  • modeme girip birisi seni engellemiş öyle bir özelik var tüm modemlerde telefonun mac adresini engelleyince doğru girsen bile modem sana izin vermiyor modemi sıfırla yani reset tuşuna 30 sn bas gerekli ayarları yap kesinliklee düzelir bendede olmuştu yaptım düzeldi anlarım bu işlerden...
  • modem setup unda max bağlanmış olan cihaz limiti var. daha önce gelen misafirlerin cihazlarını da bağladığımız için o limite dayanıyor. limiti yükseltin sorununuz düzelir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.