Şimdi Ara

Wifi ağı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müstakil aile apartmanımda airties air 5760 modem ile ve tplink tpwa901nd 4 adet repeater ile kurduğum bir ağım var. Kamera beyaz eşya çeşitli aletler derken ağa sürekli bağlı olan cihaz sayısı 40ı geçti. Şöyle bir sorunum ortaya çıktı, anlık olarak sürekli bağlı kalamıyor cihazlar, modeme reset atıyorum bi 5 dk iyi sonra telefonumu bile atıyor ağdan, modeme yetkilendirme girişi yapın diye bildirim alıyorum. Hatta p30 pro cihazım ağa bağlanırken 1dk wifi donuyor, iPhone 11 pro da ise 1dk cihaz komple donuyor. Bunların sebepleri nelerdir ve bu sorunu nasıl veya hangi cihaz ile aşarım bilgilendirir iseniz sevinirim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • modemin kapasitesini aşıyorsun sorun bu... daha güçlü modeme geçmen gerek...
  • Önerim Unifi ürünlerini kulanman.
  • fiyatlar şuan dolardan dolayı uygun bakmanı öneriyorum


    aşağıya link bırakıyorum.


    https://www.kablosuzdunya.com/ubiquiti-networks

  • o sistemden nasıl performans laıyorsun acaba. yani data alış verişlerde, modeminin sahip olduğu bağlantı hızını, o dört repeater'da tam performas alabiliyor musun? boşuna sordum, alamıyorsun.  


    senin yapman gerek şu aslında. madem müstakil apartman, mesh sistemi kur. bu şekilde, cihazların konum olarak sabit de olsa, bahsettiğin o dört repeater'i görüyor ve anlık olarak farklı bağlantıları tercih etmeye çalışıyor olabilir. kararlılık olmayabilir yani. bunu ancak mesh ile aşarsın.


    elindeki sisteme göre de şunları yapman kaçınılmaz. evindeki cihazlar hangi repeater'dan daha iyi sinyal alıyor ise bu bağlantıları sabitle ve bağlantı değişikliklerine karşı mac filtremele kullan. yani cihazlarını o dört repeater'a yay ve değişken bağlantıların oluşmasını önle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.