Şimdi Ara

Wi-Fi 6’lı Oyun Yönlendiricisi Archer GX90 Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TP-Link’in WiFi 6 teknolojisine sahip ve online oyunlar için özel geliştirilen Archer GX90 yönlendiricisi Türkiye’de satışa sunuldu. Oyun canavarı, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda gigabit hızlar sunuyor.

    Ağ pazarının lider üreticisi TP-Link®, en yeni kablosuz ağ teknolojisine sahip ve tamamen oyuncuların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Archer GX90 oyun yönlendiricisini (router) Türkiye’de satışa sundu. Online oyunseverlerin en önemli ihtiyaçlarından biri olan yüksek hızda internet bağlantısını hem kablolu hem kablosuz olarak sağlayan ürün, her iki bağlantı tipinde de gigabit hızlara ulaşıyor.

    Üç kanal desteği sayesinde oyun donanımları için özel bir ‘oyun kanalı’ sunan Archer GX90, 4.8 Gbps hıza sahip bu oyun kanalını sadece oyun cihazları için ayırabiliyor. Böylece kablosuz bağlantıda dahi hız düşmesi, yavaşlama, kesinti olmadan online oyun keyfi yaşanabiliyor. Eşzamanlı olarak yüksek hız gerektiren uygulamalar sorunsuzca çalıştırılabiliyor. Örneğin evde aynı anda bir kişi online oyun oynarken, diğer aile üyeleri Netfix’ten film izleyebiliyor. İki uygulama da kesintisiz, sorunsuz oluyor. Cihaz toplamda (üç kanalda) 6.6 Gbps kablosuz hızlar sunuyor.

    Ayrıca Archer GX90’ın Oyun Hızlandırıcı özelliği sayesinde oyun akışları saptanarak optimize edilebiliyor. Bu sayede oyunlar her zaman sürükleyici kalıyor. Oyunseverler için önemli bir diğer özellik ise yönlendiricinin oyun istatistiklerini tutabilmesi. İnce ayarlanmış kullanıcı arayüzünden tüm oyun istatistikleri gerçek zamanlı olarak takip edilebiliyor. Oyun süresi, gecikme istatistiği, ayrılan ağ kaynağı gibi tüm bilgiler kolayca izlenebiliyor.

    Wi-Fi 6’lı Oyun Yönlendiricisi Archer GX90 Türkiye’de


    2.5 Gbps Kablolu Bağlantı
    Oyuncular için özel tasarlanan Archer GX90, kablolu bağlantıda da 2.5 Gbps gibi çok yüksek bir hız sağlıyor. Cihaz üzerinde yer alan WAN/LAN bağlantı noktasına istendiğinde oyun cihazları bağlanarak yüksek hızlı kablolu bağlantının keyfi çıkarılabiliyor. Ayrıca 2 adet USB 3.0 girişi de bulunan yönlendiriciye USB üzerinden de cihazlar bağlanabiliyor.

    Archer GX90, bu yüksek hız ve gelişmiş özellikleri destekleyecek güçlü işlemcilerle donatılmış durumda. Yönlendiricide 1.5 GHz dört çekirdekli ana işlemci ve üç adet de yardımcı işlemci yer alıyor. Bu sayede cihaz ağ performansını her zaman en yüksek düzeyde tutmak için çalışabiliyor.

    Yönlendiricide 8 adet çok yüksek kazançlı anten bulunuyor. Bu antenler ve Hüzmeleme (Beamforming) teknolojisi sayesinde WiFi sinyallerini çok geniş alana yayabilen yönlendiriciyle evin her yerinde WiFi’a güçlü bir şekilde bağlanılabiliyor.

    Ağ ve ağa bağlı cihazların güvenliği de Archer GX90’da ihmal edilmemiş. Oyuncular için daha hassas olan güvenlik için cihazla birlikte HomeCareTM güvenlik paketi geliyor. Bu pakette Trend Micro’nun gelişmiş ve sürekli güncellenen antivirüs yazılımı da yer alıyor.

    Wi-Fi 6’lı Oyun Yönlendiricisi Archer GX90 Türkiye’de


    Archer GX90’ın kurulumu ve kullanımı da son derece rahat. Bluetooth aracılığıyla yönlendiriciye bağlanıp, TP-Link’in Tether uygulaması üzerinden birkaç dakika içinde cihaz kurulup çalışır hale getirilebiliyor. Daha sonra tüm kontroller, ayarlar vb de Tether (Android ve iOS destekli) üzerinden ve her yerden, her zaman yapılabiliyor. Güvenlik ayarları, Misafir Ağı oluşturma, bağlı cihazlar gibi istenen her tür ayarı akıllı telefonlarla bu uygulama üzerinden birkaç dokunuşla yapmak mümkün.

    WiFi 6 teknolojisiyle oyun keyfi için geliştirilen Archer GX90’ın Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 320 USD olarak açıklanıyor.

    Ürüne ilişkin ayrıntılı bilgi için:https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-gx90/#overview



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.