Şimdi Ara

WhatsApp'ın Windows uygulamasına kişi kartı paylaşma özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp'ın Windows uygulamasına kişi kartı paylaşma özelliği geliyor
    Meta'nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, sohbetlerde anket oluşturma özelliğini kullanıma sunmasından sonra kullanıcıların Windows masaüstü uygulamasındaki bir sohbette kişi kartlarını paylaşmasına izin verecek yeni bir özelliği test ettiği ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, Twitter'ın şirket toplantılarında kullanılan sunuları paylaştı



    WhatsApp, masaüstü uygulamasına yenilikler getirmeye devam ediyor



    Windows beta 2.2247.2.0 güncellemesinde görülen bu yeni özellik üzerinde çalışan WhatsApp'ın Windows masaüstü uygulamasına yeni özellikler getirmeye istekli olduğu görünüyor. WABetaInfo tarafından hazırlanan bir rapora göre, Windows masaüstü istemcisini kullanan WhatsApp kullanıcıları, alıcının kolayca adres defterine eklemesine olanak sağlayan bir kişi kartını sohbet içinde paylaşabilecek. Rapor ayrıca, Paylaş listesindeki yeni Kişiler seçeneğini gösteren özelliğin ekran görüntüsünü de paylaştı.



    WhatsApp'ın Windows uygulamasına kişi kartı paylaşma özelliği geliyor
    Raporda paylaşılan yukarıdaki ekran görüntüsüne göre Windows masaüstü uygulamasına sahip kullanıcılarının kişi kartı paylaşma seçeneğine tıklamaları gerekecek. Önümüzdeki günlerde daha fazla beta test kullanıcısına sunulması beklenen özellik hakkında bilinenler şimdilik bu kadar olsa da özelliğin yakın zamanda kullanıma sunulması oldukça muhtemel.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.