Şimdi Ara

WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımı yapmaya izin verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımı yapmaya izin verecek



    Günümüzün en popüler sohbet uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Aslında yıllardır kullanıcıların beklediği bir özellik olan sohbet aktarımı, sonunda uygulamaya ekleniyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp sesli mesajları bölümlere ayırmaya izin verecek



    WhatsApp'a sohbet aktarım özelliği geliyor



    Bildiğiniz üzere Android ve iOS işletim sistemindeki sohbetlerin birbiri arasındaki aktarımı şimdiye kadar mümkün değildi. Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanan kullanıcılar iOS işletim sistemine sahip bir cihaza geçerse sohbetleri Android cihazda kalıyordu. Aynı durum iOS'dan Android'e geçen kullanıcılar için de geçerliydi.



    WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımı yapmaya izin verecek



    Ancak WhatsApp'ın yeni özelliği bu iki işletim sistemi arasında sohbet aktarımı yapmaya olanak tanıyacak. WhatsApp'ın iOS işletim sistemindeki 22.2.74 beta sürümünde bulunan kaynak kodları, WhatsApp'ın sohbet aktarım özelliği getirdiğini ortaya çıkardı. Bu özellik sayesinde iki cihazda da WhatsApp yüklüyken kablo veya Wi-Fi bağlantısı ile sohbet aktarımı gerçekleşecek. Yani artık eski cihazınızdaki sohbetler eski cihazınızda kalmayacak. Hangi işletim sistemine geçerseniz geçin WhatsApp sohbetleriniz aktarılabilecek. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/whatsapp_will_soon_allow_you_to_move_chat_history_between_android_and_ios-news-52802.php







  • Şansıma bak iphone almayı düşünüyorken ama whatsapp sohbeti aktarmanın yolu kafamı kurcalıyorken(biliyorum birsürü tekniği var birşekilde yapılabiliyor) karşıma bu haber çıktı.İyi iyi biran önce gelsin.

  • Smart switch uygulaması ile iphone'dan samsung'a lightning-type c uçlu kablo vasıtasıyla whatsapp ve çeşitli verilerin aktarımı yapılıyordu hatırı sayılır bir zamandır. Hatta galeri rehber notlar vs birçok şey taşınıyordu. Ama inanılmaz yavaş bir işlemdi. Telefonlar birbirine kabloyla bağlı olduğu için şarj da edemiyordunuz. Tam bir illetti. Android'den ios'a taşınmıyordu. Bunu yapmaları iyi oldu. Ama kaç sene oldu be kardeşim? Neden bu kadar acele ettiniz getirmek için. 10 yıl daha bekleseydiniz. Dark modumsu şeyi bile daha 2 sene önce getirdiler sanırım. Koca meta şirketinin bu hantallığı akıl dışı.

  • Neden böyle basit özellikler uzunca süre verilmiyor ki ?? neyse gelecek en azından. Mesela yazıları düzeltme özelliği de yok, bunun için de ne kadar bekleriz kim bilir

  • Whats the Year??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende diyorum beceremedim yapamadım diye meğer olmuyormuş. Böyle salakça bir şey.

    Ulan basit bir olayı engellemişler sonrada yapınca alkış mı bekliyorlar.

  • Gördüğüm en kötü uygulamalardan biri WhatsApp. Sohbeti aktarırız boyutu yok zaten medyaları açsaydınız bari WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımı yapmaya izin verecek 

  • Android den ios a WhatsApp ı aktarmanın en kolay yolu nedir. Bunu anlatan bir konu başlığı bir makale var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok önceden olması gerekiyordu, geç bile kalındı..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.