Şimdi Ara

Web site kuracak deneyimli aranır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar zeytinyağı satışı ile ilgili site kurulacak bu konu hakkında bilgisi olanlar yapacak profesyonel kişiler bana ulaşabilir mi kesin olarak site kurulacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben 3 yıldır wordpress ile çalışıyorum hypasos.com benim sitemdir, hosting imde var sana 50 tl ye hosting benden site kurarım bu arada hosting im sınırsız herşey var
  • Merhaba hocam öncelikle, web sayfası hizmeti alacağınız kişiden ssl sertifikası istediğinizi söylemenizi tavsiye ederim. Arama motorları güvenli siteleri ön plana çıkarıyor çünkü (ssl sertifikası). Web sayfanızı yine wordpress uzmanı tarafından hazırlanmasını öneririm. Yine kurumsal kimlik için firmanıza ait elektronik posta adresine sahip olmanız gerekiyor. Aynı zamanda logonuzun rengine göre tema ve font seçilmeli.

    Freelance olarak wordpress site hazırlanmasını isterseniz memnuniyetle hazırlarım, yanlız gün içinde çalıştığım için fazla bir vakit ayıramam 30 günlük bir süreç'de anca hazırlarım. Ücret konusuna gelince elinizde hosting, domain, yazı içeriği varsa 250 tl civarında hazırlarım..

    Mevcut hosting ve domain yok ise, web sitesiyle birlikte 400 tl'ye hazırlarım.. Yanlız hatırlatmak isterim yazı içerikleri tamamen size ait olmalı, yani siz içeriği üretirsiniz ben siteye işlerim ve teslim ederim..

    Ssl sertifikasının kurulumunu gerçekleştirip siteyi öyle teslim ediyorum..

    Sitenize ait (sitemap ve robots dosyalarını oluşturuyorum). Arama motorlarına domain kaydını gerçekleştiriyorum (google,yandex,bing).

    İyi çalışmalar diliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk2 -- 15 Ağustos 2019; 0:46:16 >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.