Şimdi Ara

WD LIVE altyazı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.

    wd live türkçe altyazı destekliyor mu bilmiyorum fakat benim cihazım desteklemiyor. '' ı '' harfi üstü çizgili '' y '' harfine dönüşmesi başta olmak üzere bütün türkçe karakterler abuk subuk karakterlere dönüşüyor. film izlemesi de işkence haline geliyor. bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    teşekkürler.



  • live nin ayarlar kısmında şiferelem mı ney onun gibi bi bölum vardı türkçe seçiyordun.düzeliyor:)
  • peki bu media playerler gömülü altyazılı mkv lerde sorun çıkartıyormu? illa ayrımı olması gerekiyor deniyeniniz varmı? örn; bilirsiniz filmleri indirdikten sonra filmin ismi tam olmaz sitenin ismi upload edenin ismi vs uzun olur isimler ben isimleri film ismi olarak değiştiriyorum ayrıca tam uyumlu "str" olan altyazısınıda gömüyorum filme acaba böyle filmlerde altyazı sorunu oluyorumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    peki bu media playerler gömülü altyazılı mkv lerde sorun çıkartıyormu? illa ayrımı olması gerekiyor deniyeniniz varmı? örn; bilirsiniz filmleri indirdikten sonra filmin ismi tam olmaz sitenin ismi upload edenin ismi vs uzun olur isimler ben isimleri film ismi olarak değiştiriyorum ayrıca tam uyumlu "str" olan altyazısınıda gömüyorum filme acaba böyle filmlerde altyazı sorunu oluyorumu?


    Olmaması lazım. Bendeisimleri aynı, sadece uzanyıyı srt yaparkak kaydediyorum ve altyazıyı options a girip secebiliyorum.. gömülü altyazıda yine aynı yerden secilebiliyor diye biliyorum .
  • teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.