Şimdi Ara

WD Black 2TB D30 Game Drive SSD for Xbox (1260tl) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
8.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tekrar girerse indirimli stoga haber edin biz de alalım arkadaşlar.

  • İçini açabilecek babayiğit var mıdır ? :) inceleme bulamadığım için genelleyip almamıştım yukarıya da yazmışım zaten, pcde internal olarak kullanılmıyorsa benim için çok avantajsız bir üründü, malum wd de nerdeyse bütün ürünlerini internal kullanılmaması için kısıtlıyor.


    edit: Sanırım dahili de kullanılabiliyor bu ürün, o zaman detaylı araştırsaymışım alabilirdim, ama internal için alacak arkadaşların ana ssd olarak almasını önermem çünkü muhtemelen iops değerleri falan kısılmış bir ssd dir, ama 2. nvme olarak alan arkadaşlardan belli kar oranını vererek alınabilir. Render,bazı oyunlar falan için kullanılabilir. 2 tb nvme ssdlerin 1500-2000 tl olduğunu düşünürsek internal için alınacaksa 2000tlden daha az verilmeli bu ürüne bence, çünkü ne tbwsi belli ne iops değerleri belli hiçbir bilgimiz yok.Bu yüzden alanlardan da alamayız 2000 tl isteyecekler haklı olarak o fiyata zaten yığınla internal nvme var.Mecbur 2. bir fırsat bekleyeceğiz. Bu dediklerim internal kullanmayı düşünenler içindir. +2000tlye external kullanacaklara da tavsiye etmem aslında da baltalamayalım:). Bu arada içinde sn750 varsa işler tamamen değişir.


    https://www.lesnumeriques.com/disque-dur-externe/wd-black-p50-game-drive-ssd-1-to-p53549/test.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 25 Haziran 2021; 16:38:1 >




  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    yüksek hızda bağlantısı olan kaliteli bir nvme kasa 500-1000 arası. Artı yanında bir çok avantajla geliyor. Bunu alıp parçalayıp içindeki ssdyi internal kullanmak yapılacak en mantıksız şey olabilir.

    Şu an ürünün 1 tb olanı 2700e satılıyor amazonda. Ben 2650 olarak ilan açacağım birazdan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Elimde 900/900 okuma yazma hizina ulasabilen 8.5cm boyutunda type c ve type a uçları olan nvme okuyucu var(100tlye aldim:)), 2 tba kadar desteği var, bana sorarsaniz tasinabilirlik ve kullanilabilirlik olarak bundan bin kat daha iyi. Bu cihaza benzer cihazda kullandim hatta ünlü sitelerin bununla karşılaştırdığı asusu kullandım. Bence kullanışsız bir ürün. Zaten bunu alıp hakkaten xboxta oyun için kullanacak zenginlere hiç lafim yok parasi olan için keyfine düşkün olan için bir şey diyemem ben f/p ciyim f/p açısından bakıyorum her şeye bu ürün benim bakiş açımdan sinifta kalıyor. İyi satışlar sizlere


    Ürünün içindeki nvme çin malı bir şey ben satın almama rağmen markasını ben bile hatırlamıyorum kingspec falan olabilir. Benim açımdan benim nvme kutum buna bin basar. Kullanım amacı önemli tabii.


    WD Black 2TB D30 Game Drive SSD for Xbox (1260tl)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 25 Haziran 2021; 20:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi yoğurtçu yoğurduna ekşi demez ama şöyle de yaşanmış bir tecrübe var :)

    Xbox Series X'te harici disk olarak James Donkey'in JD1024 1 TB SSD diskini, Codegen marka bir NVMe disk kutusunun içine takarak kullanıyordum. Bu ikilinin bana maliyeti 1100 TL olmuştu. Üretici, harici kutu için her ne kadar 10 Gbit destekli olduğunu, SSD'ninse 1.7 GB yazma performansı olduğunu iddia etse de, pratikte işler o kadar da düzgün işlemiyordu. Dahili diskten harici diske bir oyunu aktarmak istediğimde, ki yeni nesil bir Xbox oyunu 100 GB'a kadar yer işgal edebiliyor, diske birkaç GB veri yazmaya başladıktan sonra yazma performansı birden dibe vuruyordu. Böyle böyle sürekli yavaşlayıp bir süre sonra hızlanıp, sonra tekrar yavaşlayan diske yüksek kapasiteli veri yazmak ciddi bir zaman kaybına sebep oluyordu.

    Sonra Seagate'in 2TB kapasiteli Game Drive for Xbox harici SSD diskini aldım. Bu ürünün içindeki SSD NVMe değil SATA olmasına rağmen, stabil 500 MB/s veri yazma hızı sağlıyor. Zamanı parayla satın alamadığınızı düşündüğünüzde, bu tür ürünlere fazladan verdiğiniz paranın ne anlama geldiğini daha iyi anlıyorsunuz. Benchmark sonuçları her zaman gerçek kullanım koşullarını yansıtmıyor.

    Kıssadan hisse: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • siyau kullanıcısına yanıt

    Yalnız o eşek zaten bilinen en kötü ssdlerden biri çin mallarından bile kötü olabilir:D Seagate le onu kıyaslamanız yanlış olmuş. Dram ı olmaması da neden yazma performansının dibe düştüğünü açıklıyor. 100tlye güzel bir nvme kutusu, 900tlye ise örneğin 1 tb kingston a2000 falan alıp 1000 tlye seagate performansına hatta belki daha iyi performansa ulaşabilirdiniz:) Aldığınız ürünler yanlış olmuş. Çin malı kalitesinde bile olmayan nvme ile seagate'i tabii ki kıyaslayamayız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 25 Haziran 2021; 20:35:25 >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    Bu tarz ssd kutularında önemli olan kontroller ve bazı gerekli protokollerin varlığıdır. Detaya girmeyeceğim iki cihazda da ki teknik detayıda bilmiyorum çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    ben de detayını bilmiyorum ama katılıyorum muhtemelen xbox için aynı hızda başka bir kutuyu karşılaştırsak bile tartışmasız wd'nin bu ürünü daha iyidir,

  • Bu ürünleri aldığımda NVMe SSD'ler bugünkü gibi uygun fiyatlara bulunmuyordu. Kampanya kuponları vs. ile o fiyatlara alabilmiştim. Şimdi olsa farklı modellere yönelirim tabii ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşınabilir ssd olarak kullanıldığını bilseydim çökerdim ürüne. Görsellere falan baktım anlamdım. Üzdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü Abd BestBuy dan aldım pc,ps4/ps5 ve xbox uyumlu.Açılmamış kutusundadır ilgilenenler için fiyatta anlaşabilirsek satabilirim
    WD Black 2TB D30 Game Drive SSD for Xbox (1260tl)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcye takıp test eden kimse yok mu:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.