Şimdi Ara

Wasp serverları....Wasp Pro 2 açılıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Bu konuyu açmanın sebebi reklam amaçlı değil ilk önce onu belirteyim.Diablo'nunda konuyu hoşgörü ile karşılayacağını düşünüyorum.Wasp serverlarını birçoğunuz biliyorsunuz.Bünyemizde 2 adet server ve aynı zamanda 5 adette clanzone serverları bulunuyor.Açık olan pro serverımızın yanına 2. bir server açmayı düşündük.Eskilerin hatırlayacağı farma.net veya mix.gen.tr serverlarındaki kayıtlı kullanıcı uygulamasına bu serverda da geçme arzusundayız.Bu serverın asıl amacı özellikle küfürün ve hilenin minimum düzeyde olmasıdır.Wasp forumlarında yazdığım yazının belli bir bölümünü burayada kopyaladım.





    Açacağımız serverın ilk serverımızdan büyük oranda farkları var.Asıl yapmak istediğimiz kayıtlı kullanıcılı bir server.Küfür ve hilenin minimum olacağı ve katı kuralları olan ve oyuncuların oto kontrol sistemi oluşturacağı bir sistem oluşturmak istiyoruz.

    Serverın kurallarına geçersek;


    1 - Server 24 kişilik olacak şekilde açılacak. Adminler için slot ayrılmayacak.Büyük ihtimalle 24 saat hltv olacak.
    2 - Serverda popüler mapler dışında başka map olmayacak.Bu mapler arasında cpl mill ve turnuvalarda oynanan diğer farklı mapler olacak.Fun vb. mapler olmayacak.
    3 - Adminler tüm yazıları okuyamayacak. Kısacası standart bir server olacak.
    4 - Serverda stats ,rank vb pluginler olmayacak.
    5 – Hem “nonsteam” hem de “steam” ile servera giriş yapılabilecek.


    Yukarıdaki serverın genel kurallarını oluşturmakta.Ancak serverda oynamak için yapılması gereken bazı işlemler olacak.Yukarıda da yazdığım gibi wasp olarak kayıtlı kullanıcıya geçmek istiyoruz. Bu nedenle;

    “Serverda slot nicki olmayan hiçbir oyuncu oynayamayacak.”


    Slot nicki için nasıl talepte bulunulacak?

    Waspvip serverında oynamak için forum üzerinde “vipslot” adlı bir kullanıcı oluşturuldu.Tüm üyelerimizwww.wasp.gen.tr forumları aracılığıyla vipslot kullanıcısına gün içerisinde pm yoluyla (private message) nick ve şifre talebinde bulunacak. Slot talepleri 2 arkadaşımız tarafından yazılacak.Gün içerisinde atılan slot pmleri arkadaşlarımız tarafından kontrol edilecek ve en geç 1 gün içerisinde yazılıp pm atan kullanıcıya bildirilecek.Hiç bir şekilde msn adresi üzerinden bir admin aracılığıyla gelen slot talepleri kabul edilmeyecektir.

    http://www.wasp.gen.tr/index.php?action=profile;u=13545 (vipslot nick üyeliği)

    Örnek slot isteği;
    Slot nicki : WASP ( Oyundaki name)
    Şifre : WASP123456 ( setinfo _pw komutu ile girilen şifre )


    1 aylık bir süreçte gelen tüm slot talepleri maksimum düzeyde kabul edilecek ve herkesin serverda oynaması sağlanacak.1. aydan sonra serverın ratingine göre referans sistemine geçilecek.Bu sistemle ilgili bilgi sistemin devreye girmesiyle beraber sizlerle paylaşılacak.



    Yazımızın yukarılarında da bahsettiğim gibi serverın bazı katı kuralları olacak.Kuralların esnetilmesi veya hata yapanın affedilmesi minimum düzeyde olacak.

    Kurallarımıza değinirsek ;

    1 - Serverda nick değiştirilme imkanı olmayacak.Slot talebinizi hangi nick ile yaptıysanız serverda sadece o nickle oynayabileceksiniz.
    2 – Oyun içerisinde kullanıcıları bilerek ve isteyerek rahatsız etmek ,hakaret etmek,küfürler savurmak (ss ile kanıtlandığı taktirde) diğer serverımızda da olduğu üzere bu serverda da yasak olacak.Ancak ss ile küfür ettiği veya sıkıntı yarattığı belirlenen kullanıcıların slotları 15 gün askıya alınacak ve serverda oynanmaması sağlanacak.
    3 – Hile yaptığı belirlenen karaktersiz kişiler için ise sxe ban atılacak ve slot nicki süresiz alınıp serverda oynamaması için maksimum düzeyde gayret gösterilecek.
    4 – Slot nickinin şifresini başkasına kaptıran (kardeşim girdi küfür etti,cafede makinada açık kalmış cocuklar girip küfür etmiş vb) durumlarda herhangi bir tolerans tanınmadan sorun çıkartan slotlu nick 15 gün boyunca askıya alınacak.Bu olayın tekrarı halinde bir daha slot nick verilmeyecek.



    Yukarıda yazdığım kuralları ilk aşamada pek önemseyen arkadaşlarımız olacaktır.Ancak 1 aylık bir süre sonunda referans ile slot yazdırma işlemleri başladığında başkasına referans olmak için birden fazla düşüneceksiniz.Çünkü sorun çıkartan nicke referans olan kullanıcının slot nickide gelişen olaylara göre 1 gün ile 1 ay arasında düşürülecektir. Bundan dolayı ben sürekli slot talebi yaparım diyen arkadaşlar biraz daha dikkatli olmak zorundalar.


    Bu kadar katı kuralları olması serverı belki Türkiye'deki en elit ve kaliteli oyun oynayan serverlar arasında 1 numaraya yerleştirecek.Zaten şu an pro serverımız en iyi serverlar sıralamasında en üstte. Bu serverı açmamızdaki asıl amaç yukarıda da yazdığımız gibi daha elit ve sorunsuz bir ortam yaratmaktır.Wasp olarak diğer serverlardan biraz daha ayrıcalıklı bir sistem oluşturmayı düşündük.İnanıyoruz ki sizlerinde desteğiyle counter strike serverlarına yeni bir soluk getireceiz.


    Serverımızın açılma tarihi : 03 Haziran 2010’dur.

    İp ve diğer bilgileri pazartesi ana sayfamızdan duyuracağız.



    Slot talepleri için şimdiden başvuru yapabilirsiniz.


    Saygılarımızla.


    Not : 1 aylık süreçte gelen talepleri maksimum düzeyde kabul ettikten sonra referans sistemine geçilmesiyle beraber her talep eden slot alamayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 29 Mayıs 2010; 23:16:32 >







  • Hayırlı olsun bakalım, üyelik sistemi olduğu zaman çok daha temiz oluyor, gerçi eski sistem de çok farklı değildi, slotsuz zaten çok zor giriyordu millet, genelde slotlu oyuncular giriyordu ama bu ap ayrı bir olay tabi.

    Ah şu steam iyice yaygınlaşsa da böyle şeylere hiç gerek kalmasa...
  • Saol diablo...Asıl amaç zaten bu serverı daha sonra steame dönüştürmek ama bu olaya ilk girerken en azından küfürü sıfıra indirelim hilede minimum olsun diye düşündük.Referans sistemine geçtiğimizde sorunlu ve hilekar oyuncular nerdeyse sıfıra inmiş olacak.Sxe ban flan artık birşeye fayda etmiyor.İnşallah ilgi çeker server...:)
  • Guzel bir gelişme.. Steam a gecmeyı düşünenler için en azından geçiş evresi olur.. 7-8 aydır cs oynamıyorum bu yazıyı gorunce hevesım geldı tekrardan :) slot ıcın basvuru yapıyorum ınsallah guzel ve temız olur server şimdiden hayırlı olsun
  • Wasp açıldığı zamanki yapılan organizasyon steam geceleriydi.Bu yaptığımız daha farklı bir uygulama.Bir bakıma kayıtlı kullanıcıya geçiyoruz 2. serverda...Wasp pro server geceleri genelde dolu olduğunda insanlar retry ata ata bir hal oluyorlardı.Bunuda düşünerek yeni açıcağımız serverı biraz daha farklılaştırdık.Slot için herhangi bir ödeme veya bir referans aramıyoruz.1 aylık bir süreçte gelen tüm talepleri kabul edip daha sonra referans ile slot talebine başlayacağız.

    Ayrıca eskiler için nostaljik bir oyun olan Hl serverıda açtık.Sitemizde gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

    Saygılarımızla.
  • Server şu an açıktır bilginize...
  • Evet dediğiniz gibi talep arttı özellikle akşamları süper oyunlar çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NewancE*

    slot adını değişme gibi bir şansımız varmı ?


    Tabi var.Slot başvurusu yaptığınız kullanıcıya tekrar pm atarsanız en kısa sürede değişecektir.
  • Gerçekten güzel bir sistem, seviyeli bir yerde oynamak kadar keyifli bir iş yok.
    En kısa zamanda slot alıp geleceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.