Şimdi Ara

WARRİOR LAR İÇİN BULUŞMA MEKANI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • suan provoker buyusunun hic bi ozelligi yok.bence 40 a kadar defans ver geri kalani attack ver.
  • Level 30-50 Arası : Reconnaissance Report

    Nation'unuzun Captain'ine gidiyorsunuz (Karus : Captain Fargo (345,1700) El Morad : Captain Falkwine (1705,330)) ve reconnaisance report'un ne olduğunu dinliyorsunuz.
    Captain'den Recconnaissance Order'i alıyorsunuz ve scout'a götürüyorsunuz. (Karus için 1880,1240; El Morad için 110,410)
    Buradaki arkadaştan Reconnaissance Report alıyoruz. İşte asıl olay bundan sonra başlıyor.
    5 Reconnaissance Map'i diğer scout'ları keserek onlardan almak için kısa bir keşfe çıkıyoruz. Scoutları bulup keserek 5 Reconnaissance Map topladıktan sonra bunları Captain'e götürüyoruz. O da bize 368,000 exp. veriyor. (Bu quest düzgün çalışmıyor)

    arkadaşlar falkwine bana bi kağıt veriyo da ondan sonra nereye gitcem.yardımcı olurmusunuz.
  • Mrhb ark.lar.. 5 gundur KE oynuyorum. beramusta lvl 46 Warriorum var. (kendim kastım calıntı ya da alıntı değil ) bi forumları gezeyim dedim ilgimi cekti daha 5 dk once kaydoldum. Warrior için yazılanlarda ilgimi ceken, hemen herkes itemlerden bahsetmiş, kendi itemlerini filan soyluyorlar. Bence cok da onemli deil burda kimin ne iteminin oldugu. onun yerine okuyanlar için daha kullanıslı bilgiler verilse daha iyi olur bence. su an sadece lvl kasıyorum. az soora 47 olcam. bence en azından 55+ olmadıktan sonra item peşinde gecen her saniye vakit kaybı. Diablodan beri bu tarz biçok oyun oynadım, bundan once de MU online oynuyodum, ama hepsinin tek bi ozelliği var.. HERKES SON SINIRINA ULASTIGI ZAMAN, AYAKTA KALAN TEK CHAR BARBAR.

    Skilleri 46 attack, 28 def bastım ben. ya bişe sorcam. passion a basan kimse var mı ?? yani secme sansımız pek yok gibi mesela bi rogue'a gore. ATTACK + DEF ten baska bisey basan varsa skilleri, avantajı dezavantajı nedir bi yazsa da ben de aydınlansam...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.