Şimdi Ara

Warning 26003 SQL Server 2016

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. SQL Server 2016 programını bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. Program kaldır menüsündeki SQL'e ait tüm şeyleri kaldırdım fakat Microsoft SQL Server 2016 Setup (English) adıyla tek bir program duruyor ve bunu kaldırmak istediğimde warning 26003 adıyla bir hata alıyorum ve hiç bir şekilde kaldıramıyorum. Üzerine tekrar programı kurup kaldırayım dedim ki zaten mecburen tekrar yüklemem gerekiyor, SQL lazım. Programı kurmamama da izin vermiyor. Salıya kadar iş görüşmesi mülakatımda bana verilen projeyi yapmam gerekiyor SQL üzerinden. Ayağıma kadar gelen işi kaybetmek istemem bu yüzden . Biraz interneti araştırayım dedim doğru düzgün çözüm bulamadım. Umarım bana burada yardım edebilecek birileri vardır.
    Warning 26003 SQL Server 2016
    Warning 26003 SQL Server 2016



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 11 Haziran 2017; 12:52:39 >



  • Saatlerdir uğraşıyorum hiç bir ilerleme kaydedemedim. Durum bilgisayarı formatlamaya doğru gidiyor. Umarım yardım edecek birileri çıkar. Sinir hastası etti.
  • SQL Server 2016 Installation Center'ı açıp oradan Maintenance kısmından Repair yani onar diyerek birşeyler deneyebilirsiniz. Yalnız onarmak için kurulum medyası isteyebilir. Kurulum dosyalarını bir dizine çıkarıp o dizini göstermeye çalışın.
  • Tekrar indirip kurmayı falan denedim bir çok hata aldım şu an bir şekilde kurdum ve kullanacağım veritabanını da yükledim içerisine. Şimdilik sorun yok gibi ama muhtemelen ben işlemleri yaparken sorunlarla da karşılaşacağım. Şimdilik projeyi tamamlayana kadar sorun vermesin yeterli. Projeyi tamamladıktan sonra tekrar kaldırıp kurmayı deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.