Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
36
Favori
115.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben enewra plus sordum belki ewa lar 5 yıldır yarın tekrar müşteri hizmetlerini ararım sizin gönderdiğiniz siteyi önerirmisiniz ewa için 5 denmiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat7771 M kullanıcısına yanıt

    Warmhaus enerwa 24 kombimin 3.5 yılda kartı bozuldu üstelik regülatörsüz 1 dk çalışmadı. 700 liraya değişti. 5 yıl garantiden şaşmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawa24 sahibiyim. Servis menüsü ayarlarını kurcaladım. Musluğu açınca direkt 70 derece gösteriyor ve ateşleme yapmıyor ve dolayısıyla sıcak su alamıyorum. Bana parametre değerlerini 1 den 49 a kadar cihazından bakıp buraya yazabilecek birisi var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilyasbula H kullanıcısına yanıt

    Sayfa 52 den itibaren bakabilirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARMHAUS EWA


    paslanmaz çelik premix eşanjör

    pirinç hidroblok grubu

    bakır ana bağlantı boruları

    wilo para pompa (modülasyonlu)


    https://www.youtube.com/watch?v=zTWdgwgR6dk

    *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcılarıgökdeniz TOPRAKyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=zTWdgwgR6dk
  • halilyasbula H kullanıcısına yanıt

    Senin sorunun şu olabilir mi.?


    *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* KullanıcılarıFatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    Baymak Baxi kombi'de sıcak su alamıyor ve kombi suyu ısıtmıyorsa bu arıza kombi de sensör arızası olduğu anlamına gelir. Ankara'da Baymak kombi için sıcak su arızası alıyorsanız hemen bizi arayabilirsiniz. LÜTFEN CİHAZLARINIZA KENDİNİZ MÜDAHALE ETMEYİN. Piyasada çok fazla dolandırıcı ve hırsız tamirciler olduğu için bu videoları izleyerek kendi cihazınız da yapılması gereken işlemleri öğrenebilir ve vereceğinizi ortalama ücretin farkında olursunuz. Demirdöküm Nitromix kombi de kombi bakımı nasıl olur video yu izleyerek öğrenebilirsiniz. #FatihBANK #KombiTamircisi #KombiServisi Ankara'da Kombi ve Petek Temizliği için: Fatih BANK Beyaz Eşya Kombi Servisi Yeşilova Mah. 4023 Cad. No: 1/131 Ser Tower Rezidans ETİMESGUT / Ankara Baymak Kombi Arızası ve Kobi Kart Tamir hattımız: +90 542 764 0178 En Çok İzlenen Tamir Videoları * Odanızı Daha Hızlı Nasıl Isıtırsınız: https://goo.gl/L1FPAv * Eryaman Kombi Servisi: https://goo.gl/1N3HyW * Motoru Yanmış Buzdolabını Çalıştırın: https://goo.gl/LnFgVP * Kombi Peteklerine Reglaj Ayarı Nasıl Yapılır: https://goo.gl/rjuSig * 2018 Kombi Bakım Zamanı Geldi ne Yapmalıyız: https://goo.gl/X3gNFo Ayrıca diğer tüm sorularınızın cevabı için öncelikle Youtube kanalımızı takip edin daha sonra web sitemizi ziyaret ediniz. https://fatihbank.com Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın: https://goo.gl/MR8Cbm Ankara Sincan, Eryaman, Etimesgut, Yenikent, Batıkent, Çayyolu ve Ümitköy için servis kaydı oluşturun: https://goo.gl/AX95sq Diğer Sosyal Medya Linklerimiz: Facebook: https://www.facebook.com/ustamizdiyorki İnstagram: http://instagram.com/fatihbank Twitter: https://twitter.com/fatih_bank
    https://www.youtube.com/watch?v=RRN8Ie-E84s&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt

    s.a Hocam durak kalK olayı benim kombide de var çözebildinizmi sıkıntıyı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıldır enewraplus 24 modelini kullanıyorum kombim de bu sene dur kalk yapma olayı başladı parametrelerde sıkıntı yok başına gelipte çözebilen varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm parametre ayarlarını 49 dan sonra nasıl aktifleştirebilirm cihazı fabrika ayarlarına döndürcem acil yardım arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahip olduğum Minerwa 25 kombiye Recowa termostat bağlantısını yapınca, 49 dan sonraki parametre ayarları otomatik açılıyor. Termostatı sökünce 49'a kadar aktif oluyor.

  • Kombi kart üzerindeki termostat bağlamak için köprüyü çıkarsam aktif olurmu hocam parametreler?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, warmhaus ewa kombi sahibiyim. Kombi çalışmaya başlayalı 1-1.5hafta oldu günlük tüketim değeri 10-13m3 seviyeside ve bu durumdan oldukça rahatsızım, daha kar vb. olmamasına rağmen.


    Servis kurulum için geldiğinde hiçbir parametre ayarı yapmadan sadece elektrik bağlantısını yapıp cihazı çalıştırıp gitti.

    Ewa modelinin parametre ayarlarına nasıl ulaşabileceğimi ispanyolca bir siteden buldum.(Google amcada "MANUAL_EWA.pdf warmhaus" araması yapınca çıkıyor.) Ve Bulunduğum ildeki yetkili servis elemanının parametreler konusunda yeterince bilgi sahibi olduğundan şüpheliyim.

    Kombi hiçbir zaman durmuyor ve sürekli düşük modülasyonda(Ort 0.5m3/h) yanıyor. Bu durum normal mi? Tüketimi azaltmak için oda termostatı çözüm olabilir mi? Modülasyonlu oda termostatlarını şuanda şahsen bir külfet olarak görmeye başladım (sürekli kombiyi çalıştıracağını düşündüğümden) Warmhaus orjinal termostat almak mı yoksa cosa,honeywell on/off termostat kullanmak mı daha mantıklı olur?


    Enerwa/EnerwaPlus/Ewa vb. warmhaus kombi kullanıcıları rica etsem ev mt2 si, günlük tüketim değerleri, oda termostadı kullanıyor mu kullanmıyor mu aşağıdaki formatta paylaşabilirlerse çok memnun olurum teşekkür ederim.



    Alıntı

    metni:
    Kombi Model:Oda Termostatı Model:Termostat modülasyonlu mu? Evet/HayırKalorifer suyu sıcaklığı:Günlük Tüketim(m3):Ev Metrekare:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Aralık 2021; 20:28:0 >




  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    kombiye yakın peteklerde ve mutfakta danfoss termostatik vanalar taktırın

    yaşam odasına da oda termostatı öneririm kablosuz veya wi-fi oda termostatı

    doğru kullanımda tüketiminiz düşecektir

  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

    Kombiye anladığım kadarı ile ilk kurulumda iklim bölgesi ayarı ve petek boyutuna göre parametre ayarı yapılması gerekiyormuş galiba.

    Servis elemanının kombiye hiç bir parametre ayarı yapmamış olması tüketim değerlerini etkiler mi bilginiz var mı? Kombi kurulumu eksik kalmış gibi algılıyorum şuan.(P17 değeri şehir plaka koduna göre şehir seçimi galiba,varsayılan olarak 34 girilmiş.Petek boyutu ayarının nasıl yapıldığını bilmiyorum.)

    Günlük tüketiminiz ortalama ne kadar hocam? Modulasyonlu, modulasyonsuz OT hangisini tavsiye edersiniz? Farklı marka OT kullanmak için servis çağırabiliyormuyuz? Cihazın garantisinide bir taraftan bozmak istemiyorum.


    Termostatik vanaları araştırıyorum mutfak ve salona takacağım muhtemelen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Aralık 2021; 20:45:56 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    parametre ayarı için müşteri hizmetleri ile görüşün servis bilmiyorsa onlar yönlendirsin

    ihtiyacınız neyse o oda termostatını alın wi-fi veya modülasyonlu olay tamamen ihtiyaç meselesi

    oda termostatını termostatik vana olan odaya taktırmayın buna dikkat edin

    farklı marka için servis eve gelmez ama yine de servise sorun

    oda termostatı olmadan termostatik vanalar olmadan tasarruf yapamazsınız

    termostatik vanaların ayarını oda termostatı ile aynı derecede olsun veya oda termostatı yarım ile 1c yukarda olabilir

    termostatik vanaları örneğin: 3.5 numara olarak ayarlarsanız

    oda termosatını 23 24c gibi kullanın

  • Minerwa 25 modelinde dönüş suyu sıcaklığını nasıl görebilirim? Reset ve Mode + tuşlarına bastığımda çıkan bir menü var dönüş suyu sıcaklığı bu menünün içindemidirki.

  • Bu kombinin pompa ayari varmi.??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.