Şimdi Ara

Warface [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warface [SWITCH ANA KONU]


    Warface - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -

    Warface, dünya çapında milyonlarca fanı olan heyecan dolu ücretsiz bir MMO birinci şahıs nişancı oyunudur. Dört farklı sınıfla ve devasa özelleştirilebilir mühimmat deposuyla yoğun PvP modları, zorlu PvE görevleri ve baskınları sunar.

    Yoğun PvP
    Düzinelerce haritayla ondan fazla çok oyunculu modlar – zamanla kanıtlanmış klasiklerden yeni deneylere uzanıyorlar ve ayrıca kahramanları ayrıntılı bir dereceli maç sistemiyle benzersiz ödüller bekliyor.

    Zorlu PvE
    Çevrimiçi, heyecanlı PVE görevlerinde arkadaşlarınla oyna ya da farklı zorluk seviyelerinde büyük ölçekli akınlarda kendini dene ve destansı ödüller kazan.

    Farklı sınıflar
    Nişancı, Sıhhiye, Mühendis ve Keskin nişancı emirlerini bekliyor: Ağır bir makineli tüfekle düşmanlarının savunmalarına saldır, takım arkadaşlarını dirilt, koridorlara mayın döşe ya da kesin atışlarla düşmanlarını yere ser. Nasıl davranacağına burada sen karar veriyorsun!

    Devasa özelleştirilebilir mühimmat deposu
    Yüzlerce silah emrinde, çeşitli dürbün, kabzalar, ışık koruması ve kamuflajlarla oyun tarzın için en iyi performansı al.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Warface_PS4_ve_Xbox_Onea_Geliyor-91377.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2020
    Tür: FPS
    Dağıtıcı: MY.COM
    Geliştirici: Allods Team

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/284075-warface
    https://www.metacritic.com/game/switch/warface

    Resmi Site:https://www.warface.com/en/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Warface [SWITCH ANA KONU] Warface [SWITCH ANA KONU] Warface [SWITCH ANA KONU] Warface [SWITCH ANA KONU] Warface [SWITCH ANA KONU] Warface [SWITCH ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Ağustos 2020; 20:29:9 >







  • Battle Pass: Season 3

    https://ns.warface.com/en/news/1066.html

    -----


  • [Console] "Heist" Battle Pass already in game!


    Warface [SWITCH ANA KONU]Warfaceyoutube
    Soldiers! We are glad to present you with the first part of the "Heist" Update. Immerse yourselves in the atmosphere of a dynamic action movie with themed content! Naturally, there is much more content waiting for you. Hurry up to check out the changes in the game! Subscribe to the channel: https://vk.cc/c0BDOQ =========================================== Join the ranks of Warface, a free-to-play shooter for PC, PS4, Xbox, and Nintendo Switch! Play now: https://warface.com​ Stay with us on other platforms: https://taplink.cc/warfacegameofficial =========================================== Warface is a free online multiplayer shooter. Subscribe to the channel to not miss news about the game, announcements of new game events, reviews of new weapons, maps, and content, streams with bloggers, developer diaries, as well as broadcasts of eSports tournaments. Likes and comments are welcome! #warface​ #wf​ #warfaceconsole​ #wfconsole​ #warfacexbox​ #warfaceps​ #warfacenintendoswitch​​ ​ #wfps​ #wfxbox​ #wfnintendoswitch
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRgiM-Vn_iK0&q=EgQuLZpEGO-r7okGIhDHyq5yCPHfSl4oAwdCqIgvMgFy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.