Şimdi Ara

Wall Street boğasının önüne Dogecoin (DOGE) heykeli koyuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wall Street boğasının önüne Dogecoin (DOGE) heykeli koyuldu



    Wall Street'in ünlü Charging Bull heykelinin önüne, tasmasında DOGE yazan bir Shiba Inu heykeli yerleştirildi.



    Dogecoin'in yaratıcısı Billy Markus ise bugün heykele dikkat çekerek ve heykelin sadece Dogecoin'in seçilmiş maskotunun fotoşoplanmış bir görüntüsü olmadığı ve gerçek olduğuna şaşırdığını ifade etti:



    "Bekle, bu gerçek. Bunun resimlerini daha önce görmüştüm ama neye baktığımı bilmiyordum, ama birisi NY'deki Wall Street boğasının karşısına bir DOGE heykeli koydu. Bu gerçekten harika.



    Ayrıca Bkz.Güney Kore yonga üretimi için 450 milyar dolar ayırıyor



    Heykelin üzerinde "Adres: The Moon, Fate Loves Irony, 05/08/21, NYC" yazan bir tasma etiketi bulunuyor. Belirtilen tarih Dogecoin'in geçen yıl içinde yaşanan değerdeki %20.700 gibi astronomik bir artışı ifade ediyor. Bu arada, "Fate Loves Irony", Dogecoin'i tanıtmada kilit rol oynayan Tesla CEO'su Elon Musk (Namı diğer “DogeFather”) tarafından sıklıkla kullanılan bir slogan olduğunu belirtelim. 



    Haberimizin hazırlandığı an itibariyle Dogecoin, CoinMarketCap verilerine göre 0,52 dolardan işlem görüyor. Piyasadaki en büyük beşinci kripto para olan DOGE, 68,3 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.




    Kaynak:https://cryptobriefing.com/doge-statue-stares-down-wall-streets-charging-bull/







  • daha 10 yıllık geçmişi olan bitcoin, etherium, binance coin gibi kripto paralar onlarca yüzlerce yıllık tarihi olan içersinde binlerce onbinlerce çalışanı olan uluslararsı şiriketlere-markalara (visa, mastercard, unilever, p&g, ford, bankalar, yazılım şirketleri , iletişim şirketleri vs,) kafa tutuyor hatta birçoğunu geçiyor. bence son derece güzel ve anlamlı bir hareket olmuş. geleceğin nasıl şekilleneceğini göstermesi açısından.

  • salak salak işler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha 10 yıllık geçmişi olan bitcoin, etherium, binance coin gibi kripto paralar onlarca yüzlerce yıllık tarihi olan içersinde binlerce onbinlerce çalışanı olan uluslararsı şiriketlere-markalara (visa, mastercard, unilever, p&g, ford, bankalar, yazılım şirketleri , iletişim şirketleri vs,) kafa tutuyor hatta birçoğunu geçiyor. bence son derece güzel ve anlamlı bir hareket olmuş. geleceğin nasıl şekilleneceğini göstermesi açısından.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodofran

    daha 10 yıllık geçmişi olan bitcoin, etherium, binance coin gibi kripto paralar onlarca yüzlerce yıllık tarihi olan içersinde binlerce onbinlerce çalışanı olan uluslararsı şiriketlere-markalara (visa, mastercard, unilever, p&g, ford, bankalar, yazılım şirketleri , iletişim şirketleri vs,) kafa tutuyor hatta birçoğunu geçiyor. bence son derece güzel ve anlamlı bir hareket olmuş. geleceğin nasıl şekilleneceğini göstermesi açısından.

    Boşuna kasmayın saçma sapan bir iş .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    aynen Wall Street boğasının önüne Dogecoin (DOGE) heykeli koyuldu 

  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Kripto para borsası Elon Musk ile birlikte, devletlerin müdahale edemediği saadet zincirine dönmüş durumda. Bence bu durum kripto paraların geleceğini için ciddi bir tehlike oluşturuyor.

  • dünyada normal borsaların ilk kurulduğu zamanlara bakalım. acaba ne durumdaydı borsalar. neler yaşanmıştı? kaç kişinin haberi vardı ya da yoktu, tıpkı şimdiki kripto para borsaları gibi güvenilmez olduğunu düşünenler olmuş muydu?


    burada en büyüğü (binance) 2017 de kurulmuş 3-4 yıllık borsalardan bahsediyoruz. daha bu kadar yolunda başındayken ölecek, bitecek hikayelerinin çıkmasını anlamıyorum şahsen. elon musk bitcoinle ilgili twitini attığında bile yüzde 5-10 seviyelerinde düşüş yaşadı coinler ve şu an bitcoin gene 49 bin dolar seviyelerinde.

    ben elon muskın da zamanla yalancı çobana dönüşeceğine ve söylediklerinin etkisini gitgide yitireceğine, insanların bi yerden sonra onun yönlendirmeleriyle alım - satım yapmayacağına inanıyorum. yarın olmayacak bu. yıllardan , onyıllardan bahsediyoruz.

    bence son yaşananlar da bunun göstergesi. bugün yüzde 10 olan tepkiler-oynamalar 2 yıl sonra musk twit attığında yüzde 1 bile etkilemeycek belki de.





  • Buna sadece doge coin denmez hem doge hem de shiba

  • Blockchain olayının geldiği nokta çok üzücü. Bir ödeme aracı olarak ortaya çıkmışken şimdi yatırım aracı haline geldi ve dünyaya zarar vermekten başka bir şey değil bu haliyle.

    Meseleyi sadece kazanmak-kaybetmek çerçevesinden değerlendirip borsayla karşılaştıran arkadaşlar var, borsada yatırım yapan insanlar paralarını şirketlere yatırarak bir anlamda ekonominin bir parçası haline getirmiş oluyorlar. Şimdilerde ise tam tersine şirketler paralarını kripto paraya yatırarak üretimden kazanamadıkları parayı kazanıyorlar. Birilerinin cepleri dolsun diye üretmeden kazanılan bir rüzgar estiriliyor. Ortada üretilen hiç birşey olmadan bu kazanılan para nereden geliyor düşünen yok. Kimin parasını ne karşışığında kazanıyorlar?

    İnsanoğlu ne zaman bu saçmalığa dur diyecek merak ediyorum.

  • Kripto para borsası büyüdükçe tüm emtialar ve para birimleri ile birlikte en büyük karışıklığı borsalarda yaşatabilir. Hiç bir değerli markanın hissesi kripto paraların getirdiği kadar büyük ve anlık kazançlar sağlayamaz ve bu kazanç kapısı büyüdükçe de borsaya yatırım yapacak adam bulamazlar. Tüm paralarını kaybeden yatırımcılardan da geriye cebi boş depresif adamlar kalır. Fed piyasaya pompaladığı milyarlarca doları sünger gibi çekme planı başarılı olunca kripto paraların fişi çekilecektir bence, bu gidişat artık fantastik masallara döndü ve gerçekler masal değildir.

  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt

    Ağlama. Siz değil miydiniz btc balon diyen. Alın size balon


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    doshiba

  • Wall Street boğasının önüne Dogecoin (DOGE) heykeli koyuldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne demişim ne demişimWall Street boğasının önüne Dogecoin (DOGE) heykeli koyuldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    biz TL de kalanlar :)

  • Zeka bile gerekmez bunu anlamak için .

    Bekleyip doge değer kaybında alıyor .

    İki twit iki açıklama . Serveti 2 ye katlıyor .

    Elindeki imkanı kullanıyor . Gelecek için umutlanmayın . Ama treni de kaçırmayın al sat yapıyor .

    Tavsiye ettiğimden değil adamin yaptıgı bu . Belkide sahibi de işin içine girdi . Sen düşür ben yükseltelim hesabı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.