Şimdi Ara

VW Ücretsiz Yazılım Güncellemesi hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2014 model benzinli Golf aracım var yılda ortalama 4000 km yapıyorum şirket aracı olduğundan dolayı hafta sonları kullandığım aracımı periyodik olarak bakımlarını serviste yaptırıyordum taki bundan 2 yıl önceye kadar 2016 yılının 8 ayında servis bana indirimli olarak bakım yapalım diye aradı genel bakımları yapılacak olarak söylendi ve indirimli olarak 450 tl fiyat sundular bende kabul ettim evime tam 1 saatlik yoldan kalkıp servise gittim aracı servis kısmına aldılar bizde bekleme salonuna geçtik 5 dk sonra beni servis kısmına çağırdılar bana söyledikleri beyfendi aracınızın elektronik el freni ile ilgili bir bakım yapılacak ve bunun ücretini ayrı olduğunu ve toplamda 880 tl tutacağını ayrıca frenlerle ilgili bir durum olduğunu bununda iyi niyet garantisi ile halledileceğini söylediler aracı eşimde kullanıyor ben o an tereddütsüz kabul ettim yapılmasını söyledim ve aracı 1 gün sonra teslim aldım aldıktan sonra 2 yıldır kullandığım aracın anahtarı servisten 1 gün sonra çalışmamaya başladı servisi aradım ve durumu anlattım 800 tl anahtar parası istediler bende kabul etmedim yedek anahtarla kullanmaya başladım ve bir özel servise gidip anahtarı halletmek için durumu anlattım onlarda servisin size verdiği listeye yani faturalandırdığı ve değiştirdiği parçalara baktılar ve bana söyledikleri biz bu bakımı size 200 tl ye yaparız dediler çok şaşırdım 800 tl anahtar parası istedi servis eşleştirme yaptılar 20 tl aldılar o gün karar aldım bundan sonra servisin önünden geçmem diye ortalama 2 yıldır düzenli bir şekilde bakım için servise bekliyoruz diye mesajlar atılıyor aranıyorum burada yazdıklarımı onlarada anlattım fakat hiç dinlemeden alakasız cevap verip duruyorlar konuya dönücek olursak 1 haftadır servis beni arayıp aracınız için önemli bir yazılım güncellemesi var ücretsiz olarak yapılacak sizi servisimize davet ediyoruz diyorlar arkadaşlar bende gitmek istemiyorum ama devamli önemli bir yazılım güncellemesi var lütfen gelin demeleri biraz kafamı karıştırdı bunu yaptırmasam ne olur böyle bir durumla karşılaşanlardan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yazılım güncellemesini servisten başka yer yapamaz. Gitmenizi tavsiye ederim. Önemsizbir şey için ısrarcı olmazlar. Ama bakım konusunda servis harici yerlere başında beklemek kaydı ile gittiğim oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogen -- 30 Mayıs 2018; 23:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technogen T kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim cevabınız için ben ilk etapta beni servise yazılım güncellemesi için çağırıp masraf çıkartacaklarını düşündüğüm için gitmek istemedim ama devamlı ısrar etmeleri kafamı karıştırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç garantisi devam ettigi sürece yetkili servise giderim, garanti bittikten sonra sanayiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevser27 kullanıcısına yanıt
    Her söylenene tamam demek zorunda değilsiniz. Ekstra bir masraf durumu neden oluşsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servise gidip bir dünya para vereceğim. Üstüne de anahtarım bozulacak çalışmayacak. Kan çıkartırım orda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende periyodik bakım için servis ule pazarlık edip aracımı görürdüm. 500tl ye yapacaklar.



    Eleman geldi balataları bitmiş 850tl ye değişiriz dediler. Kalsın dedim. Orafan çıkınca hediye çeki vs ile n11 den bosch marka balataları 150tl ye alıp 50tl işçilik ile taktırdım.



    Serviste acele karar vermemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.