Şimdi Ara

VW Scirocco 1.4 Tsı Makyajlı Kasa 160 PS CTH Motor TANITIM & İZLENİMLERİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
17.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedRocco34 -- 22 Şubat 2021; 8:27:52 >



  • Güle güle kullan hocam kazasız belasız. Gri renk spoiler ve difüzör + Mercedes jantlar bana göre biraz sırıtmış. Ama zevk işi tabi ki

    Hiç sinyal verip sol şeritten araba solluyor musunuz yoksa, orta şeritte olanı sağdan, sağda olanı emniyet şeridinden mi ?

    Aynada görüp tam bırakın gitsin denilecek bir araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket bağcılar mı kardeş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket bagcılar esenyurt degil, Allaha sükür ki aracım torbacı arabasıda degil.

    Her zaman Emniyet kemerimi takar, Sinyalimi verir o sekil serit degiştirirm. Bu aracın kullanıcı kitlesi it kopek tayfa, Torbacı tayfa rituelinden kurtulmalı artık.

    Aracımı benden evvelki sahibi nasıl güzel kullandıysa bende o sekil kullanıyorum. Ne hor kullanırım ne canını alırım. Bu yuzden aracım en iyi malzemelerle bakımı hak eden, zerre problemi olmayan ve uzerinde hala orjinal DSG Kavraması ve volantı ve mekatronigi olan zerre sorunsuz bi rocco :)

    Sacma Sapan yorumlar yapılmasın bence. Eger hor kullanıcı olsam bu kadar uygulamayı Yapmazdım araca.

    Allaha sükür ki bir kez olsun cevirmeye girmedim her dısarı cıktıgında Cevirmeye giren roccoların tamamı beyaz renk kırmızı renk mavi renk eski kasa torbacı arabaları. Salak sacma Bodykit egzoz yapılmıs canı cıkartılmıs arabalar.

    O Yuzden Sacma yorumları kendinize saklayın.
  • Guzel arac, ancak jantlar ve spoiler gercekten siritmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kelimeyle: delilik! Arabana yaptıklarını salı pazarındaki teyzelere anlatsan çantayı kafana yersin. tabi zevk ve imkan meselesi. güle güle kullanın.
  • Bende yedek parça sektöründeyim. Dedikleriniz aslında normal bir kullanıcının pek ihtiyacı olmayan, sadece araştıran arkadaşların eline ulaşacak bilgiler. Bu konuya giren arkadaşların da araç görüntüsü dışında yazıyı okuyup bir yorum yapması daha doğru olur diye düşünüyorum.

    Bir ekleme yapmak isterim ki, kırmızı antifriz kavramı sadece renkten ibarettir. Eğer organik ise uzun ömürlü olur, diğer türlü bir anlamı olmaz. Çünkü biliyorsunuzdur belki, Renault örneğin orijinal antifrizi yeşil olarak kullanır ama organiktir. Zaten bunu piyasada da bulmak mümkün değildir. Sadece yetkili servis veya bunu araştıran yedek parçacılar bulabilir..
  • Arac gercekten en kaliteli malzemeleri hak eden bi arac bana göre.

    Ben vw sase numarasına ne işlediyse onun karsılıgı olanını kullandım ve kullanmaya devam edecegim. Sase programı partlink kullanıyoruz ve hersey net bir sekilde işlenmiştir.

    Ben üretici hangi renk antifriz kullanıyorsa onu kullanılması taraftarıyım. Yesil Organik antifriz bizde mevcut. Cünkü biz cetaşlada calısmaktayız. Birmotlada calısmaktayız. Mengerlerlede calısmaktayız.

    Genel bakım bilgiside verdim umarım su arac artık duzgun profille anılır.
  • kardeş 4 yıl CTH polo gti kullanmış biri olarak yazıyorum: CTH'lar da yağ yakıyor buna emin olabilirsin. yağ yakmaması tamamen kısmet ve şans işidir. bu kısmete sahip olup yağ yakmayan cav'lar var, cth'lar var. ama genelde cav'ı da aynı cth'ı da aynı, çoğu yağ yakıyor. bu motorlar yağı seviyor.

    bu arada güzelim arabayı, jant-difüzör-spoiler üçlüsüyle apaçi moduna çevirmişsin. yakışmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 15 Kasım 2019; 11:45:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iquique

    kardeş 4 yıl CTH polo gti kullanmış biri olarak yazıyorum: CTH'lar da yağ yakıyor buna emin olabilirsin. yağ yakmaması tamamen kısmet ve şans işidir. bu kısmete sahip olup yağ yakmayan cav'lar var, cth'lar var. ama genelde cav'ı da aynı cth'ı da aynı, çoğu yağ yakıyor. bu motorlar yağı seviyor.

    bu arada güzelim arabayı, jant-difüzör-spoiler üçlüsüyle apaçi moduna çevirmişsin. yakışmamış.
    Yag vs. yaktıgı yok, Devirdaim vızlaması vs yok, Kol cıkarma piston kırma vs yok. Sizin aracınızın problemi baska sebeplerdendir. Oto yedek parca sektorunde calısıyorum CTH Motor'a bakım setleri haric hiç büyük parca vermedik. Ben dahil bir cok cth motorlu rocco kullanan var hiç birinde sorun yok. Milleti yanlıs yonlendirmeyin.

    CTH Motorla cav motor arasında daglar kadar fark var. Kullanılan tüm parcalar farklı ve en üst kalitesi örnek vermek gerekirse Cavlarda oem devirdaim kullanılırken cth'ta GK Kullanılıyor. Elektrikli devirdaim oldugundan Bozulması cok kolay. CAV'a devirdaim verdik orjinal servis malı 1 ay sonra bozuldu GK'sını verdik 1 senedir catır catır gazlıyor adam. En İyi örnek bu.

    CTH'Lar sıkıntı bi motor olsa Emin olun Polo gti cılar cth bulmak için 10 15 bin fark vermezdi.




  • Modifiye konusunda abartıya kaçmasaydınız keşke. Spor yay, app plaka ve cam filmi yeter de artardı bu araca
  • Güle güle kullanın, yaptığınız eklemeler ile bence güzel olmuş

    Araç DSG mi yoksa manuel mi?

    Tahminimce çok iyi bir fiyata bulmuşsunuz aracınızı
  • Yorumlardan ötürü herkese tesekkür ederim. Arac DSG Bence goruntusuyla filan güzel oldu :)
  • Stage 1 yapıp bkr7 buji takmaman ilginç BMC ya da vw sport hava filtresi şart vw e Mercedes jantı ve gri incik boncuk pek hoş olmamış, zevk meselesi tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 4 sene arabayı kullanmış ben de hep yağ yaktı diyor konu sahibi de yağ yakmiyor milleti kandırma diyor Kime inanacagiz şaşırdık valla.

    Hocam bir de her Scirocco sahibi arabaya Rocco mu diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stage 1 o kadar arabayı ahım sahım zorlayacak bi güc degil bana kalırsa. O yuzden r8 bobine bkr7eix bujiye gerek yok kanımca. Ben sase programıne ne işlediyse vw onu karsılayanı almaya gayret ettim.

    CTH Motor gtılarda 180 ps sciroccolarda 160 olarak geliyor simdi yag yakıyor diyen arkadas aracı nasıl ne ortamda kullandı bilmiyorum fakat normal kullanımda arabada yag yakma yok. Ki zaten cth motor arastırmasına girdiginizde yorumları goreceksiniz.

    Ben aracımdan memnunum valla gidişi yakıtı cok iyi. Rocco daha kolay dile geldiginden ben kullanıyorum diger arac sürücüleri nasıl der bilmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedRocco34 -- 16 Kasım 2019; 12:15:2 >
  • Hayırlı olsunama maalesef araç kronik sorunlu umarım yakında rektefiye,revizyon ve sandık motor nasıl yapıldı kaça maloldu gibi başlık açılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaş görsellik dışında teknik parçalarda yaptıkların iyi güzel de cevap verenlere karşı bu kadar ofansif konuşman anlamsız. Eleştiri istemiyorsan neden konu açtın ? Her gelen seni takdir edip gitsin mi, istediğin bu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonradan eklediklerinle orjinal halini yan yana koysan farkı daha iyi anlarız
  • Afferim, zar zor tork dayanımına çıkan 7 ileri kuru DSG'ye bir de Stage 1 yazılım atmışsınız. Tam yağ ve kavrama yakacak araca benziyor. Allah arkama veya önüme geçirmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.