Şimdi Ara

VW POLO 1.2 TSI ARAÇ ALTINA TAŞ DEĞMESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

    Öncelikle belirteyim çok takıntılı birisiyim sorunum size gülünç gelebilir fakat beni arabamdan soğuttu.
    bi hafta sonu yolda iken yol tek şeritli ve tam ortada bir taş vardı biraz büyüktü ama araba geçer diye düşündüm üzerinden geçerken fena bir ses geldi ve servise çektiğimde karter korumanın delindiğini gördüm korumayı söktürüp altına baktığımda resimde işaretli yerlerin çizildiğini ve siyah parçanın ucunun çok hafif yamulduğunu gördüm araçta titreme yolda giderken sağa sola çekme yok çok ayrıntılı düşünüyorum belki ama acaba motoru tutan yerlere zarar verme ihtimali varmıdır çünkü taş sağlam çarptı
     VW POLO 1.2 TSI ARAÇ ALTINA TAŞ DEĞMESİ







  • sizde sorun büyükmü olmuştu
  • arabadakimvar A kullanıcısına yanıt
    hocam araba satılırmı ya altı değdi diye :) nasıl oldu olay motoru vs mi dağıttınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabadakimvar

    Karter delindi şase büküldü (peugeot partnerlerin şasesinin çok dayanıksız olduğunu bu olayda öğrendim) motorun sesi değişti takozlarda bişey yoktu. Ama insan hevesli hevesli aldığı arabadan böyle sebeplerle soğuyunca hiç gözü görmüyor.

    hocam geçmiş olsun sen baya sağlam vurmuşsun o zaman hep derlerdi sakınan göze çöp batar bende aynende öyle oldu neyseki bişi olmadı sadece resimdeki siyah demir galiba şanzıman kulağı onun ucu çok hafif eğildi yakından bakınca ancak belli oluyor dedim değişeyim adamlar gerek yok dedi birde şanzımana hafif sürtmüş yani zaten karter koruma olmasa çakıl vs ufak taşların verebileceği zarardan büyük değildi ben çok takıntılıyım düşün satmayı bile düşündüm sonra dedim kendi kendime türkiyede yaşıyoruz yeni araba alsan altını sürtmeyeceğin ne malum dedim vazgeçtim yollarımız maşallah tarla gibi




  • Hocam siz de karter koruma zarar görmüş, delinse 5-6 bin lik zarar oluşur. Ben 2011 de Fieasta ile kaldırım taşını ortaladım ( son anda gördüm) karter delindi sandım, bişy olmadı . Siz de servise gösterin bence bişy yok,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur bey, karterin altında bi dişli gbi bişy var o yapıyı koruyan, onu kırmıs ya da bükmüşsünüz; dua edin karterde zarar yok.geçmiş olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    Onur bey, karterin altında bi dişli gbi bişy var o yapıyı koruyan, onu kırmıs ya da bükmüşsünüz; dua edin karterde zarar yok.geçmiş olsun.

    hangi dişli hocam siyah parçayı diyorsanız o şanzıman kulağı kırmızı işaretledim orası eğilmiş ama çok yakından bakınca belli oluyor dişli hangisi?
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    valla hocam vw aykan servisi dahil toplam 5 servise gösterdim o kadarmı taktım hepside hiçbişey yok dedi hatta ben göstermesem nerenin değdiğini bile görmiyeceklerdi :)
  • şanzıman kulağıdır muhtemelen. bende ufak parça koptu, kartere bişy olmadı allahtan. Tabi Rot balans a soktum aracı, tekerleklerde yamulma olmustu.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeş benim birde şanzımana geldi kartere gelmedi ama şanzıman delinse daha çok masraf servis en az 4000 tl çıkardı demişti allahtan bişey olmadı dikkatli olmak lazım lakin yollar çok kötü.
  • Ben bildiğin kaldırım taşını ortaladım, 2 şeritli yolda sol kısımda bırakmıslar, tabi gözler de bozuk, ortalayıp geçmesem takla atıcaktık, need for speed oynamanın faydaları 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    Ben bildiğin kaldırım taşını ortaladım, 2 şeritli yolda sol kısımda bırakmıslar, tabi gözler de bozuk, ortalayıp geçmesem takla atıcaktık, need for speed oynamanın faydaları 😂

    hahaha aynen öyle olayı yaşadıktan sonra birşeyi çok iyi anladım arabanın veya başka bir malda olabilir ne kadar üzerine düşersen o kadar zarar görüyor yani sen ne yaparsan yap mutlaka o araba çizilecek ufak kazalar yaşicak allah büyüğünden sakınsın ama malesef öyle :)
  • Onur Bey, olayı yaşadıktan sonra şunu anlıyorsun, pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz. Olay 2011 de yaşanmıstı, araçta babam kardeşim kuzenim de vardı bir an kendinizi düşünmüyorsunuz ve arabadakilerin sorumluluğunu hissediyorsunuz. Allahtan ucuz atlatmıstık. Dikkatli kullanmakta fayda var.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    araç duruyormu halen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.