Şimdi Ara

VW Caddy 1.6 TDI Comfortline 2011 Dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç 2011 model yeni kasa diye geçen ve en çok tutulan model ve sınıfı olan 1.6 TDİ Comfortline en dolu paketidir. Araç özelliklerini ve diğer paketlerden ayıran özelliklerini VW resmi web sayfasında bulabilirsiniz.

    Otomatik DSG 7 ileri olup şanzumanında, alt takımında, motorunda, yürüründe tık ses ve sorun kesinlikle yoktur. Yaklaşık bir hafta önce bütün ağır bakımları, sıvı bakımları değişim/onarım işlemleri yapılmıştır. Yaklaşık (1500 TL tutarında)

    Orjinal 138.000 KM de olup arka bagaj kağında yarım parça boya, sağ arka çamurluğun üzerinde sürgü seridinde çok çok az vernik uygulaması yapılmış servis tarafından.(Olay geçen sene kış ayında sürücünün geri geri gelirken kar yığınını fark etmemesi sonucu gerçekleşmiş arka tampon değişimi, boya vernik parçalar vs. ve servisin olayı abartması üzerine gerçekleşen işlemde 4000 TL hasar kaydı işlenmiştir.Geri geri giden bir bayan maksimum ne kadar hızlı gidebilir neyse servisten bütün işlemlere ait detaylar çıkıyor.)

    Muayenesi 6 ncı aya kadar mevcuttur.Araç 2011 model yeni kasa diye geçen ve en çok tutulan model ve sınıfı olan 1.6 TDİ Comfortline en dolu paketidir. Araç özelliklerini ve diğer paketlerden ayıran özelliklerini VW resmi web sayfasında bulabilirsiniz.

    Otomatik DSG 7 ileri olup şanzumanında, alt takımında, motorunda, yürüründe tık ses ve sorun kesinlikle yoktur. Yaklaşık bir hafta önce bütün ağır bakımları, sıvı bakımları değişim/onarım işlemleri yapılmıştır. Yaklaşık (1500 TL tutarında)

    Orjinal 151.000 KM de olup arka bagaj kağında yarım parça boya, sağ arka çamurluğun üzerinde sürgü seridinde çok çok az vernik uygulaması yapılmış servis tarafından.(Olay geçen sene kış ayında sürücünün geri geri gelirken kar yığınını fark etmemesi sonucu gerçekleşmiş arka tampon değişimi, boya vernik parçalar vs. ve servisin olayı abartması üzerine gerçekleşen işlemde 4000 TL hasar kaydı işlenmiştir.Geri geri giden bir bayan maksimum ne kadar hızlı gidebilir neyse servisten bütün işlemlere ait detaylar çıkıyor.)

    Muayenesi 6 ncı aya kadar mevcuttur.tablet ayarında dokunmatik 2 yıl garantili double ekran teyp ve muazzam derecede tatmin edici amfi-woofer ses sistemi entegre edilmiştir.Alacak kişinin uzun yıllar masraf etmeden bineceğine eminim. Ayrıca aldığım kişi aracın yetkili servis tarafından ömür boyu şanzuman garantisi olduğunu dile getirdi.Daha önce yaşanan şanzuman sıkıntısı yetkili firmanın hatasından kaynaklandığı için şanzuman sistemi değiştirilerek ömür boyu garanti tanımlandığını söyledi ki bu bile VW otomatik bir araç için bulunmaz bir nimettir.

    FİYAT : 67500 tl

    resimler güncellenecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.