Şimdi Ara

VPN ALICAM ORTAK OLMAK İSTEYEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beleş vpn'ler kullanılamaz oldu

    interneti çok yavaşlatıyor

    kaspersky vpn alıcam 1 senelik 200 tl


    5 kişi kullanabiliyor


    kişi başı 40 tlye gelecek


    ortak olmak isteyen varsa beklerim




  • Henüz alım yapmadıysanız 26 martta 2 yıllık süresi başlayacak olan Surfshark Vpn hesabımı paylaşabilirim. Ücret 100 TL'dir ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

  • AWS üzerinden 1 yıllık ücretsiz kendi vpn bağlantınızı kurmak varken neden paralıya giriyorsunuz? Kendi sanal sunucunuza bağlanacağınız için hız düşüşü falan da yaşamıyorsunuz. Ücretsiz kullanımda aynı anda 2 bağlantıya izin veriyor.


    NetworkChuckyoutube
    Setup a free VPN server in the AWS cloud using OpenVPN. Want to learn more about AWS? Dive a bit deeper with my course: https://bit.ly/aws_thisisit 👊👊👊support the mission, join thisisIT: https://bit.ly/thisisitio ☕☕OFFICIAL NetworkChuck Coffee: https://NetworkChuck.coffee ☕☕ my FREE CCNA course: https://bit.ly/nc-ccna Join the Discord server: http://bit.ly/nc-discord 🔥🔥Get your CCNA with BOSON🔥🔥 -CCNA Lab: https://bit.ly/bosonccna2020 (Boson NetSim) (affiliate) -CCNA Practice Exam: https://bit.ly/bosonexsimccna (Boson ExSim) (affiliate) -CCNP Lab: https://bit.ly/encornetsim (Boson NetSim) (affiliate) -CCNP Practice Exam: https://bit.ly/encorexsim (Boson ExSim) (affiliate) ➡️Support NetworkChuck: https://bit.ly/join_networkchuck ☕or buy me a coffee: https://ko-fi.com/networkchuck ☕ other FANTASTIC CCNA training resources: FULL CCNA course: http://bit.ly/2BJazQG ( @David Bombal ) ITProTV: https://bit.ly/itprotvnetchuck 🔥Learn Python🔥 Codecademy: http://bit.ly/2Me22NH (GEAR I USE...STUFF I RECOMMEND) My network gear: https://geni.us/L6wyIUj Amazon Affiliate Store: https://www.amazon.com/shop/networkchuck Buy a Raspberry Pi: https://geni.us/aBeqAL #freevpn #aws #amazonwebservices
    https://www.youtube.com/watch?v=m-i2JBtG4FE&t=1s

    Ben bu videoyu takip ederek kurmuştum ama ek olarak openvpn arayüzünde activation kısmını da yapmıştım ne olur ne olmaz diye. Aktivasyon yapmanın faydası aynı anda 2 cihazla bağlanabiliyorsunuz.

  • mcafee'nin de kendi antivirüs yazılımındaki vpn'i güzeldi. sonra kaybolduğunu keşfettiğim gün, ücretiz deneme amaçlı kullanım süresine sahip olduğumu anladım. ben de üylik bitene kadar kullanırım, ne güzel demiştim.  

  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    100GB'ı geçmeyin trafikte hocam, sonra üzülürsünüz 

  • pcislocked kullanıcısına yanıt

    Veri trafiği limiti var mıydı ki?

  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    aws'de limit yok, fakat free tier'ın bir limiti var. sonrasında standart trafik ücreti talep ediliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.