Şimdi Ara

::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ | herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
19.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guncel Editler:
    1.kisilere ait referans linkleri artik 2 -3 gunde bir degismektedir. Bende konu ilk mesajimdaki linki surekli guncellemekteyim

    2.ucretsiz hediye hakkiniz olan elmaslari kullanma suresi 1 haftadan 1 gune dusmutur. Dikkat ediniz.(elmasin yanindaki unlem isaretine yiklayarak son kullanma tarihini ve saatinizi ogrenebiliyorsunuz)

    3.farkli mail adres farkli sanal kartla uye olup hile yapmayi denemeyin ban yersiniz.(cok sıki kontrolleri var ayni wifiden uye olani bile anliyorlar) Elmaslariniz 0 lanir ve var olan siparisleriniz iptal edilir.

    4-artik referansla uye olana 1 elmas yerine 20 elmas vermektedir( ayni sey 1 elmasla alinan Urunler 20 elmasla alinmaktadir.)

    5-urunu gelmeyen cokmus. 1.5 ayi gectiyse (urunun yaninda yazan tahmini teslim tarihini gectiyse). Urunu teslim almadim i secip urun gelmedi Ulasmadi yazip iade talebi isteyin.. hediye jetonlariniz hesabiniza 1 gun sonra iade seklinde yukleniyor. Tekrar baska urun alabilirsiniz




    Vova.com aliexpress benzeri büyük bir alışveriş platformu ve yeni düzenlediği kampanya ile herkese ücretsiz ürün dağıtıyor. Siteye davetiye ile üye olarak yüzlerce ücretsiz üründen beğendiğinizi hiçbir ücret ödemeden satın alabiliyorsunuz.
    Ucretsiz urun kazababilmeniz icin asagidaki referansli linkimden uye olabilirsiniz

    https://h5-a1.lovevova.com/tr/freebies-register/free_sale--4?id=free_sale--4&platform=message&from_app_version=2.24.1&ivtk=IIFGIW&origin=freebie_crystals&vvlink_id=28997848&



    Ücretsiz ürünler arasında kulaklık, akıllı saat , bluetooth kulaklık, telefon tutacağı, cüzdan, kartlık, led saat, dizlik, 48’li jel kalem, gözlük, cep telefonu aksesuarları gibi bir çok ürün bulunuyor.
    Davetiye ile üye olduktan sonra Google Play Store üzerinden Vova uygulamasını indirebilir, Ücretsiz ürünler kısmından istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.
    ::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ  |  herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::





    vova android yukleme linki A-N-D-R-O-İ-D- - -T-I-K-L-A

    vova apple yukleme linki A-P-P-L-E- - -T-I-K-L-A

    VOVA'nın uygulamasını kurun. referanlı linkle Üye olduğunuz e posta ve şifre ile giriş yapın. Karşınıza şöyle bir ekran çıkacak:

    ::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ  |  herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::

    alttaki 0 $ Ücretsiz Ürünler kısmına tıklayarak hangi ürünlerin ücretsiz alınabileceğini göreceksiniz. Sipariş verdikten verdikten sonra ise ana ekranın sağ alt tarafında bulunan "Ben" sekmesinden siparişlerinizi,kuponlarınızı adres bilgilerinizi kontrol edebileceksiniz.


    ::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ  |  herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::

    Her bir hediye hakkı sistemde bu gün itibariyle elmas olarak tanımlanıyor. Her ürünün elmas değeri var.İstediğiniz ürüne tıkladıktan sonra gerekli opsiyonları (renk, miktar vs) tıklayarak "Ücretsiz Satın Al" diyoruz. Bizden adres bilgisi girmemizi isteyecek. Tüm karakterleri kullanabilirsiniz. Hata vermiyor ama turkce karakter kullanmamaya özen gösterin (i,ü,ç,ğ,ö gibi). Adresimizi giriyoruz.

    Arkasından kredi kartı bilgilerinizi isteyecek

    NOT: kartınızdan borç kesilmiyor ancak siteden bedava urununuzu alırken site sizin gerçek kişi olup olmadığınızı anlamak için sizden kredi kartı istiyor. Şahıs olduğunuzu kanıtlamanız için kredi kartınızdan 12 kuruş çekip anında geri iade ediyorlar (provizyon).eğer içiniz rahat etmeyecekse tavsiyem sanal kart kullanmanızdır.

    ::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ  |  herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::

    üyelik için linke tıklayınız

    https://h5-a1.lovevova.com/tr/freebies-register/free_sale--4?id=free_sale--4&platform=message&from_app_version=2.24.1&ivtk=IIFGIW&origin=freebie_crystals&vvlink_id=28997848&


    Vova nedir?
    Vova Hong Kong merkezli uluslararası bir alışveriş sitesidir. vova tüm dünyaya ücretsiz gönderim yapmaktadır.

    Vova.com, AliExpress gibi uzak doğu menşeli bir alışveriş sitesidir.

    Vova alışveriş sitesi güvenilir mi?
    Vova.com güvenilir bir alışveriş sitesidir. Çin merkezli alışveriş sitelerinden biri olmakla beraber siparişlerini takipli ve takiprsiz kargo ile olmak uzere müşterilerine ulaştırmaktadır

    Siparişlerimi nereden takip edebilirim?
    Yukarıda belirttiğimiz üzere "Ben mi?" üzerine dokunuyoruz. Karşımıza çıkan ekranda siparişlerime dokunuyoruz.


    Vova siparişi kaç günde gelir?
    Siparişi size ulaşması 15 ile 45 gün sürebilir.

    Vova telefon numarası nedir?
    Vova telefon ile destek vermemektedir. Bu yüzden Vova'nın bir telefon numarası yok.

    Vova'dan aldığım bir ürünü iade edebilir miyim? Vova iade süreci nasıl işliyor?
    Vova'dan aldığınız bir ürünü şu şekilde iade edebilirsiniz:

    Sipariş detayları sayfasına gidin.
    Sipariş durumu Teslim Edildi durumuma geldiğinde PARA İADESİ TALEP ET aktif olacak bu linke tıklayın.
    Ekrana bir form gelecek bu formda istenilen bilgileri doldurun. İade işlemi başlamış olacaktır.
    Vova tarafından size satıcının adresi iletilecektir. Daha sonra bu adrese ürünü kargolamanız gerekir. Kargo ücreti size aittir.

    Ürün size teslim edildikten sonra 30 gün içinde iade talebinde bulunabilirsiniz. İade talebiniz normalde 24 saat içince yanıtlanacaktır.

    Eğer siparişin teslim tarihinden 30 günden fazla zaman geçtiyse, müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeden ürünü kargoya verdiyseniz, geçerli bir kargo takip nuramarası vermediyseniz iadeniz kabul edilmez.

    Vova siparişi nasıl iptal edilir?
    Siparişlerim sayfasından siparişinizi iptal edebilirsiniz. Eğer sipariş verdiğiniz ürün kargoya verilmediyse siparişinizi iptal edebilirsiniz. Ürün kargıya verildiyse siparişi iptal edemezsiniz. Ürün size geldiğinde iade edebilirsiniz.

    Vova para iadesi kaç gün sürüyor?
    Kredi kartı ile ödeme yaptıysanız 7-14 gün arasında paranız kartınıza iade edilir. Fakat bazen bankalardan kaynaklı bu süre uzayabiliyor.

    Vova ücretsiz ürün gönderimi doğru mu?
    ürünü evine gelen birsürü arkadaş var dolayısıyla sitenin güven konusunda bir sorunu yok.




    VOVA'NIN KENDİ SİTESİNDEKİ HEDİYE İÇİN KURALLARI
    1. Katılmak için neye ihtiyacınız var
    ‘VOVA’ya giriş yapmış tüm kullanıcıların referans linkleriyle kayıt olarak ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ etkinliğine katılabilirler.
    2. Nasıl dâhil olunur
    ‘VOVA’ya giriş yapan ve sitenin sayfasındaki ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasına giren kullanıcılar bu etkinliğe katılabilirler. Ücretsiz ürünleri hak etmek için arkadaşlarınıza davetler gönderiniz ve bedelsiz alacağınız ürünlerinizi ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasından talep ediniz.
    3. Aktivite Detayları
    1) Ücretsiz Ürün nasıl alınır: Bir arkadaşınıza davet gönderin. Arkadaşınız paylaşılan bağlantıyla kaydolduktan sonra ücretsiz bir ürün alır ve arkadaşınız VOVA Uygulaması'nda bir siparişi tamamladıktan sonra siz de ücretsiz bir ürün alırsınız.
    2) Ne kadar süre için geçerlidir: Ücretsiz ürün 1 gün (24saat)için geçerlidir.
    3) Uygunluk: Kullanıcı ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasındaki herhangi bir ürünü ücretsiz bir ürünün yerine satın alabilir.
    4) Ödeme: Ücretsiz bir ürün kullanıldığında, çok küçük bir hizmet bedeli kesilecek olup bu bedel satın alma işleminin sonunda kullanıcı tarafından ödenecektir. Kredi kartı ile ödeme yaparsanız, küçük bir ön provizyon bedeli görünecektir. Ön provizyon bedeli sipariş başarılı bir şekilde verildikten sonra kredi kartına iade edilecektir. Belirli ödeme hizmet bedeli sipariş sayfasında bulunabilir.
    5) Katılımcılar tüm kurallara uymakla yükümlüdür. Eğer bir kullanıcı herhangi bir imtiyazı kötüye kullanır veya sitenin koşullarını ihlal ederse, sitenin kullanıcının kazandığı ihlal edilmiş olan tüm ücretsiz ürünlerini iptal etme hakkı bulunmaktadır.
    6) Bu etkinlik resmi olarak VOVA tarafından düzenlenmektedir ve APPLE ile hiçbir bağlantısı yoktur. APPLE ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ etkinliğinin bir sponsoru değildir.

    ::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ  |  herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 23 Nisan 2019; 18:48:57 >







  • az önce üyeolup ücretsiz sipariş verdim.. hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.