Şimdi Ara

### VOSVOS BÖLÜMÜ KURALLARI ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VOSVOS BÖLÜMÜ KURALLARI


    1-) Konu açmadan önce mümkün olduğunca forumun Arama bölümünü kullanalım ki forumda konu kirliği oluşmasın.

    2-) Açılacak konuların başlıkları konu içeriği ile uyumlu olmalıdır. Yani "acil cevap", "acele yardım" vb. yerine, başlıkların anlaşılır ve konu ile ilgili olmasına özen gösterelim.

    3-) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.

    4-) Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret ve küfür içeren, rencide edici, aşağılayıcı mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Buna her türlü kısaltma ve sansür halinde söylenmiş küfürler de dahildir.

    5-) Size bir üye küfür / hakaret ettiğinde, aynı şekilde cevap vermek yerine
    butonuna basarak şikâyet ediniz. Küfüre veya hakarete aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.

    6-) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinip, sürekli benzer konularda boy gösteren üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.

    7-) Kurallara uymayan konular veya rahatsız edici konular gördüğünüzde, konunun veya mesajın üzerinde bulunan
    simgesine tıklayarak konuyu veya mesajı yönetime bildirebilirsiniz. Bu sayede forum daha düzenli olacaktır.

    8-) Ceza alan üyelerin başka bir hesap alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin asıl hesapları 7 gün süre ile, sonradan aldıkları hesaplar ise sınırsız olarak kapatılacaktır. Cezalı durumda alınan sahte üyelik için verilecek 7 günlük ceza mevcut ceza süresine eklenir. Sürekli sahte üyelik alan kişilerin asıl hesapları gerekli görüldüğü takdirde sınırsız olarak kapatılabilir.

    9-) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımak kural dışıdır. Gerekli görüldüğü hallerde mesaj veya konu kaldırılabilir, üyeye uyarı verilebilir.

    10-) Bölümü kullanan üyeleri sürekli rahatsız edenler veya konularla dalga geçmek amacıyla bölüme mesaj atan Vosvos bölümüyle alakası olmayan üyeler, bölümden süreli/süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.



    Ayrıca Lütfen imza kurallarına uyalım, imza kuralları için tıklayın.


    Kurallara gerekli özeni göstereceğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.