Şimdi Ara

VOLVO SIFIR FİYATLARI(V40 GOLFDEN UCUZ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2019 da passat dahil wv birkaç modelide kasa değiştirecek, V40 yeni makyajlandı o yüzden bence 2020den önce yenilenmez. S60 ve S40 ın yenilenmesine çalışacaklar gibi görünüyor. Ama zaten premium hatchback ile normal hatchback karşılaştırmak hatalı oluyor. Mercedes A serisi Bmw 1 ve Audi A3 ile kıyaslanmalı Volvo V40. Golf kendi klansmanında comfortline bile olsa rakipsizdir. Ama Türkiyedeki araç tercih dinamikleri o kadar değişken ki araç kıyaslamalarında bile nereye ne konduracağız bulamıyoruz, genelimizde en sonunda cam tavanlı beyaz bi Qashqai alıyoruz 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corazza

    2019 da passat dahil wv birkaç modelide kasa değiştirecek, V40 yeni makyajlandı o yüzden bence 2020den önce yenilenmez. S60 ve S40 ın yenilenmesine çalışacaklar gibi görünüyor. Ama zaten premium hatchback ile normal hatchback karşılaştırmak hatalı oluyor. Mercedes A serisi Bmw 1 ve Audi A3 ile kıyaslanmalı Volvo V40. Golf kendi klansmanında comfortline bile olsa rakipsizdir. Ama Türkiyedeki araç tercih dinamikleri o kadar değişken ki araç kıyaslamalarında bile nereye ne konduracağız bulamıyoruz, genelimizde en sonunda cam tavanlı beyaz bi Qashqai alıyoruz 😂
    Çok doğru açıklamışsınız hocam:) filmin sonunda dediğiniz gibi birazda gösteriş olsun qasqai olsun şeklinde bitiyor genelde:) iş için geçen bir kaç günlüğe dizel astra kiralamıştım araçta problem olunca nissan qq yi vermişlerdi,2 gün bindim, ay yakan sağlam, güçlü, paketleri güzel bir araç. Suv sektörünün demirbaşı.. aileden dolayı ihtiyaç yoksa almam ama:), hot hb, ‘ yol tutuşu iyi tarzı araçları seviyorum.. bmw1,v40,mazda3... nispeten astra, focus.:)Yüksek aracın rahatlığı çok başka, kesinlikle qq de iyi yol tutuyor, ama benim yolu hissetmem gerek:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Volvo v40 t3 sahibiyim. Geçen yıl ilk bakımını 800liraya yaptırdım. Yağ, yağ filtresi,hava filtresi ve polen filtresi değişti. Bu yıl fazladan yakıt filtresi de değişecek 1500 lira civarında fiyat veriyorlar. Aslında bakım 30bin km ve katları, ancak maalesef yılda bir zorunluluğu mevcut. Bmw ve Mercedes de bu civarlarda. Kazık mı evet kesinlikle çok kazık. Ama bu saydığım markaların pek de farkı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

    Önce premium markalara binip ondan sonra Golf fanatikliğine soyunman gerekiyor,



    premium markaları görmezden gelip, ısıtmalı koltuk bile olmayan Comfrtline Golf'e "çogh güzel gizli özellikleri var, yazılım ile kayan sinyal açılıyor, ilave donanımla Airmatic açılıyor, yan sanayi parçalar ile hafızalı koltuk ekleniyor " vs. Şahinci yorumlarını bi kenara bırakman gerekiyor,



    Golf deyince akla yan sanayi merdivenaltı parça ile gizli özellik açmaya çalışan tayfa geliyor akla



    Bi Golf sahibi oldun diye en iyi C segment araç Golf olmuyor



    Alt sınıf marka VW ile Mercedes kıyaslamadan önce VW'de S, G, R, GLE emsali var mı bi incele derim
    Tepeden bakan beylik lafları bırak ta ucuz olmasına rağmen neden satmadığını açıkla v40’ın. Veya hiçbirimizin binmediği süper lüks araçları garajında bulunduran clarkson’un aynı zamanda golf sahibi olmasına ve v40’ı yerin dibine sokmasına bir açıklama getir.



    Sataşmana gelince 3 serisi alacak param olaydı tabii ki onu tercih ederdim. Ancak 1 veya a serisini veya v40’ı tercih edebilirdim golf yerine. Zira fiyatları gol’e yakın. O kadar param var. Üçünü toplasam bir golf etmez dedim ve golf aldım.

    Isıtmalı koltuk nedir yahu. İstanbulda yaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 19 Ağustos 2018; 14:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Son sahibi olursun(Ciddi Değer kaybeder)

    -Parçası pahalı(Bulabilirsen tabi)

    -Servisi yok(Sanayide ustasi bile yok)



    Not: İroni DEĞİLDİR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    +1
  • lafa gelince herkes volvo şöyle üstün böyle iyi der ama gider fazla para verir golf alır neden ?
  • Golfe o kadar para verdikten sonra insanlar savunmak zorunda kalıyorlar napsınlar yazzık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbul_540

    İsveçli ler adamdır.

    Kâr delisi değildirler.

    Bknz; Ikea.
    Koenigsegg bile en iyi arabayı üretiyor, çok az sayıda üretiyor ama fiyatları diğer hypercar lar seviyesinde. Adamların gelenekleri böyle galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

    Senin mercedes ve bmw bakım fiyatlarından haberin yok sanırım.
    geçen ay bmw yi 30k bakımına götürdüm 2300₺ çektiler 😍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Değer kaybetmesi konusunda tamamen haklısınız. Ama volvo alacak adam bunu bilip de alır ve aldığı arabayı en az 5 sene belki daha da fazla kullanır, değer kaybından az etkilenir.
    Daha güzeli volvo'yu 2.el almaktır. Zaten değerini kaybetmiş olduğundan piyasanın altında fiyatlara premium seviyede araç almış olursunuz. Bu açıdan bakıldığında al/sat değil binicisi için en mantıklı markalardan biridir volvo.

    Parçalar artık her yerde mevcut. Bugüne kadar kendi volvomda parça bulamadığım olmadı. En kötü ihtimalle yurtdışından sipariş verirsiniz, yine de bulursunuz.

    Servis konusunda da haklısınız. Volvo için yetkili veya özel servis şart. Onlar da sadece büyük şehirlerde bulunuyor. Bu zaten volvo'nun en büyük dezavantajı. Ama zaten ikide bir arızalanan araçlar olmadığından, çok ücra bir yerde yaşamıyorsanız, çekilebilir bir sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.