Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Volvo arac kaparosunu yatirip arac bekleyenler veya yeni siparis verecekler icin paylasim amaci ile kurulmuştur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Merhabalar,

    Sn.isdemircan57 isyan etmiş madem, ben de küçük bir hatırlatma yaparak bu ay sonu Türkiye'deki görevimi bırakıyor olmam sebebiyle, sizlere buradan son kez Türkiye ile alakalı konularda yazıp final yapayım istedim.

    Öncelikle burayı takip ediyor olmam tamamen şahsi merakımdan ve Volvo Car Turkey'in resmi olarak takip ettiği ve cevap vermek zorunluluğu taşıdığı bir mecra değildir. Yani bu tür serzenişleri başka marka ve ürünler için de yaparsanız cevap alma olasılığınız zayıf.

    Satış Danışmanlarımız sürece hakim, ama cevap alamıyorsanız, her yetkili satıcımızın bir de yöneticisi var, onlar ile her gün hatta her saat iletişim halindeyiz, her konuya vakıflar. Tüm sorularınızın cevapları onlarda. Nasıl kota veriyoruz, kotayı doldurunca ne yapıyorlar, biz siparişleri hangi sırayla işliyoruz, tüm detaylar var.

    Sonuç olarak resmi bir açıklama talebiniz varsa önce Yetkili satıcınızın yöneticisi ile görüşün, sonuçta sizin için ilk muhatap onlar. Tatmin edici cevap alamazsanız elbette Volvo car Turkey'in resmi iletişim kanallarından bilgi talep edebilirsiniz, ama o mecra burası değil, her ne kadar ben burayı takip ediyor olsam bile.

    Bu vesile ile sizlere Volvo Car Turkey Gn. Md. olarak son yazımı yazmış oldum, artık Volvo maceramı Volvo'nun merkezinde farklı bir görevde sürdüreceğim.

    Sevgiyle ve sağlıcakla kalın 🙏
    :) biz bunu niye hiç düşünemedik yahu. Opsiyonları standart yapınca bedavaya geliyormuş. Bu imkan varken biz durup duruken aracı 27 bin pahalıya satıyoruz ????? Bu kanıya nasıl vardınız anlamış değilim. Opsiyonları standarda koyunca da değişen hiç birşey olmaz, sonuçta donanım eklıyorsunuz ve bunun bir maliyeti var.

    Devlet aracın gümrüğe giriş fiyatını biliyor zira beyan ediyorsun. Sen istersen sonra aracı bedavaya ver ama devlet en az gümrük bedeli üzerinden ÖTV alır.

    Volvo elini taşın alştına koysun diyorsunuz da Volvo zaten TL garantili fiyat ile kur riskini alarak elinden geleni yapıyor. Bir de vergiyi paylaşma imkanı olsa elbette yapardı ancak ne yazık ki ekonominin koşulları buna imkan vermiyor.
    Cok tesekkur ederim.
    Oncelikle dis tipi hos arac kucuk degil ama eni baya genis.yukseklik ve oturma pozisyonu ideal cok yukarida degilsiniz sedan gibi yere yakinligida yok. Jantlari standart olan 18 inclik gorunumu evet guzel degil ama test aracinda 19 inclik vardi arasinda bariz konfor farki var. Ama dis tasarim kiti i alabilirim gercekten cok hos. Arac 7 anahtarla birlikte geliyor( 2 uzaktan kumanda,4 metal,1 aktivite anahtari. Aktive anahtari gercekten mukemmel bir detay bileklik veya kolye seklinde kullanilabilir ve arac calistirmada ve kapi acma kitleme fonksiyonlari kullanilabiliyor)
    İc malzemesi gayet guzel goguste yumusak plastik ve kapi ceplerinde kece kullanilmis. Kullanilan kece kalitesiz hissi vermiyor.
    İc high isiklandirma paketini cok sevmedim cunku sabit renk var ve sadece on konsolda var yani olmasada olur.
    Ses sistemi harika(harman kardon)
    Aracin multimediasi zor gibi gozukuyor ama 1 saat icinde ogrendim. Navigasyonu kullanisli ve kolay.
    Yol bilgisayari karisik tam cozemedim orasini.
    Sikca sorulan kor nokta(blis) sisteminde soyle bir olay var onu aciga kavusturuyum. Blis sistemi acikken yan seritten arac gelirse isikla veya sesle uyari veriyor ama seritte sizi tutmuyor. Ama side asist acikken zaten serit degistirirseniz araba olsada olmasa da uyari veriyor. Yani bu fonksiyonlar altinda kullanislimidir degil midir tartisilir.
    Oto pilot fena degil ama sehir icinde seritlerinin cok belli olmadigi yerde kullanmanizi tavsiye etmem yani belki ilk suruyorum diye bi tedirginlik olustu. Ama cevreyolda ve/veya otobanda cok kullanisli.
    Bagaj hacmi yeterli uzunluk olarak cok degil belki ama genislik cok yeterli.
    Arka koltuk ve diz masafesi 2 yetiskin icin cok iyi aka 3. Kisi icin saft tunelinden dolayi sikinti olabilir.
    Esya gozleri comertce. Torpido,kolcak alti kapi icleri ve koltuk alti yeterli.
    Bu zamana kadar bmw grubu araclari kullanan biri olarak (x3,x1,mini,4 ve 1 serisi vs) bariz bi sekilde kaliteli.
    Tam otvli olarak 380.000 tl ye almıştım kesinlikle fiyatina gore cok uygun.
    Alirken cok tereddutlerim vardi ama ilk izlenim olarak dogru bir secim yaptigimizi dusunuyorum.
    Vaktinizi aldigim icin kisura bakmayin,sorulariniz olursa cevaplayabilirim.
    Tum bekleyen arkadaslarima en yakin zamanda kavusmasi dilegiyle,hepinize iyi aksamlar.

    Not:muafiyetli arkadaslarim fiyat artisindan kaygilandiklari icin bayiye sormami iatediler. Kayseri bayisi sahibi Timucin beyin soyledigine gore kaporasini verenlere hic bir sekilde fiyat veya kur artisi olmayacagini soyledi. Boyle kayginiz varsa iciniz ferah olsun.
    Ben artik TR'nin en yetkilisi değılım. Volvo Car TR adına konuşma yetkim ve niyetim yok. Ben sizin opsiyonları standart yapsınlar yorumunuza geçmiş tecrübelerim ile cevap verdim.

    Volvo Car TR'deki arkadailarım bir destek planlıyor mu bilememe ama ben bugün yönetiyor olsaydım hem kur riskini üstlenip hem de ÖTV farkını karşılamazdım. Evet karşılayan markalar var ama onlar kurdan zarar etmediler. güncel kur ile yayınlanan yeni fiyat listeleri ile hareket ettiler.

    Kurun tavan yaptığı dönemmde bile tıkır tıkır tüm söz verilen fiyatlardan hareket eden bir marka için bu yorumunuz doğru değil. Her zaman sorumluluk alıp gereğini yaptık, ama bunun da bir sınırı var.
    Arkadaslar hepinize merhaba. Araci bugun kayseri timucin bayisinden teslim aldim aksam 17.00 gibi 30 dk 1 saatlik kullanim ve inceleme tecrubem olustu. Bayinin ilgisi ve araci anlatmalari gayet yeterliydi. Arac pebble gri bej doseme.arac tam otv li. Bana sormak istediginiz varsa elimden geldigince yardimci olmak isterim.
    Arkadaşlar merhaba. Ocak sonu sipariş vermiştim ÖTV muafiyetli.. Aracımı aldım beyaz içi Kehribar. Aslında içi siyah istemiştim ama yanlışlık olmuş ve Kehribar gelmiş dendi. Önce rahatsız oldum üzüldüm ama sonra gidip görünce iyi ki de yanlışlık olmuş dedim çok tatlı çok güzel bir renk. Aracı çok ferah gösteriyor. Sabri beye ayrıca teşekkürler özellikle ilgilendiği için. Aracı 1800 km uzun yol yaptım. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum.. öncelikle araç çok şık dinamik modern ve ferah.. kesinlikle küçük değil çok geniş. Sürüşü çok rahat. Çok konforlu. Tiguan 3008 lerle kıyaslanmayacak derecede iyi yani. Jantlar Benim 18 inç. Küçük diyenler vardı kesinlikle değil bence gayet yeterli aracın güzelliğinden eksiltmiyor. Farlar efsane. Ne kadar anlatsam boş görmeniz lazım. Gece sürüşü bu kadar mı zevkli hale getirilir. Ses sistemi high performans. Bence gayet yeterli herşeyin daha iyisi elbette var ama kaliteli algısını daha da yükselttiğini söyleyebilirim. . Yakıt tüketimi Ecodunda ve genelde 110-160 arası performanslı sürdük ve 7,6/100km.. bence çok ama çok iyi. Şehir içi felaket içiyor ama😀 sigorta 550 kasko HDI kasko ve 2660 TL. Rapor vergi dairesi işlemlerini ve plaka tescil işlemlerinin tümünü 2 günde hallettim. Vergi dairesinden hastahaneye fax çektirdim ben o anda hastanede hazırdim rapor birimi ve başhekim beyle onceden görüşmüştüm ve bilgi vermiştim. Kesinlikle hastahanede birinin olması ve evrakları takip etmesi sıkıştırması lazım. Vergi dairesinde de Volvo nun aracı dediği kişi bekledi. Yazıyı yanlış gönderdiler orda tekrar düzeltirdi vs vs.. Emeğine karşılık biseyler de verince daha motive oluyurlar. Yani üstünde durun takip edin sıkıştırın. Yoksa uzar da uzar. İç aydınlatma bence çok basit. Yok gibi bişey ben beğenmedim. Aklıma şimdilik bunlar geldi paylaşmak istedim umarım bekleyen arkadaşların biraz da olsa streslerini almışimdir. Nasıl bir his bilirim 5 ay bekledim 😀
    Cam tavan ve metalik renk çıkması dışında başka bir değişiklik yok. Defalarca bunun üstünde durdum danışmanada söyledim sıkıntı yaratacağımı. Extra bizde adaptatif farlar ve sis farları geliyor. Ben defalarca bayiye sordum, donanım listesini karşılaştırdım. Başka bir fark yok. Cam tavan büyük bir opsiyon ancak alternatif ve Türkiye şartlarında alınacak başka araç kalmadı. Ocakta limit artsa bile cam tavanlı tekrar alınabilecek duruma gelmesi imkansız. Muafiyetli olarak son XC40 alanlardan olabiliriz.
  • İzmirden ocak ayinda parami yatirdim malum küresel sağlık problemi nedeni ile mayisda alacagim arac hazirana sarkti. An itibari ile gemide oldugunu satış temsilcimden ogrendim. Gemi grande halifax. Marine traffic adli site uzerinden gemi adini arattırıp guncel Konumunu bulabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracim beyaz ici siyah. Otv muafiyetsiz siparis verdim. Kaparo tarihi 27 ocak. Masipse haftaya almayi planlıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorusu olanlara kendi prosedurlerimle ilgili bilgi verebilirim ama bende bilgiye ac bir sekilde bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah ilk isim gemi nerede oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ocakta kapora verip,vazgecen baskasinin yerine aldim araci bu ay teslim diye bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spkspk S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun simdiden. Şanslısınız hem fiyat hem de zaman avantajiniz olmustur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spkspk S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Bende vazgecen birine yerine aldim. Ancak kaparosunu ocakta mi subatta mi verdigini bilmiyorum. Yilsonu otv alt siniri artarsa muafiyete girer diye yil sonunu bekliyordum.st arayinca surpriz oldu biraz. O nedenle hemen kabul ettim. sunroofsuz beyaz ve ici siyahi sectim. Sunroof yerine 2 3 ekstra soyledi bir tek aklimda sis fari kaldi. Ama zaten sis fari vardir diye dusunuyorum. Agustosun 15 i gibi gelmesi bekleniyormus. Insaalah bizi yormadan biter bu surec. Fiyat olarakta 220bin dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araca ddonanim ekleme sansim olsaydi bllis ve sunroof eklerdim. 3. Olarak dun bi tane metalik kirmizi beyaz kombinasyonlu xc40 gordum cok begendim. Keske alt limit olmasada 3 nu ekleyebilseydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertasadad kullanıcısına yanıt
    Sag olun. Allah hepimize kazasiz belasiz mutlu saglikli gunlerde kullanmayin nasip etsin. Hersey gonlumuzce olur insaalah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertasadad kullanıcısına yanıt
    Yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz.Tez zamanda araciniza kavusursunuz insaalah. Sonrada bize aydinlattirsaniz memnun kaliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetle
    Hatta dun bayiye gittim
    Ben bi arabaya oturup gideceğim dedim
    Sagolsun ses çıkarmadılar 😂😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim merak ettiğim bir konu var. Araç gemiden indikten sonra bayiye gelmeden önce faturası ile tescil işlemleri başlatılabiliyor mu acaba? Çünkü ÖTV muafiyetli olup da raporu e-imzalı (barkodlu) olmayanların süreci biraz uzun oluyor. Araç gümrükten girdikten sonra fiziki olarak bayiye gelmeden bu süreç başlatılabilse zaman kaybı az olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar beklemeye az bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Bizim rapor yeni oldugu icin barkodlu 1 hafta 10 gun icinde biter dedi st. Hyundai alan arkadasin 1 haftada bitti. Barkod olmayinca yazismalar zaman aliyormus. Fatura duzenlenince baslanir diye dusunuyorum. Fatura aracin gumruk islemi bitince arac gelmese de bayi tarafindan duzenlenebilir diye dusunuyorum. Yinede satis temsilcinize sorsaniz zamani kisaltmis olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Muafiyetli araclarda surec daha uzun diye biliyorum. Raporların kontrolünun yapildigini ve bunun biraz zaman aldigi soylendi. Ben kaparoyu vermeye gittigim donemlerde bir arac orada bekliyordu. Sordugumda otv muafiyeti oldugu islemler icin bekkendigini soylemislerdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwertasadad kullanıcısına yanıt
    Sadece fiyat ile zamandan değil stresten de kârdasınız😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Su hayatdan ogrendigim en onemli şeylerden biri de şu
    Ruhsati elime almadan rahat edemeyecegim. Yani hala stress mevcut 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.