Şimdi Ara

Volkwagen Servis Dayak Skandalı.(Malatya Miram Oto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar buna facebookta bir Malatya sayfasında denk geldim. Rezalete bakın. Paranızla rezil olmayın.

    Volkwagen Servis Dayak Skandalı.(Malatya Miram Oto)Volkwagen Servis Dayak Skandalı.(Malatya Miram Oto)Volkwagen Servis Dayak Skandalı.(Malatya Miram Oto)







  • Buralar karışır
  • Benzeri 2015 eylul ayinda adana opel onatçada benim başima geldi. Servis müdürü ile birbirimize girdik cok basit bir meseleden. Servis müdürü benim yarim kadardi gidenler bilir. Kurumsal bir firmaya yakişmayacak bir görüntüydü. Yani bu mesele sırf vosvosta olan bir şey değil sığır heryerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok. Eğer öyle ben iyi markayım reklamı yapıyorsan böylelerini çalıştırmayacaksın. Ne demek ben Diyarbakırlıyım felan.
  • Konunun yazıldığı gibi olmadığı çok açık. O ifade besbelli tek taraflı. Benden kaynaklı olmadığını söyledim ve boğazıma sarıldı gibi bir görüntü oluşturulmuş. Haklıdır, haksızdır; burası yargı süreci sonunda anlaşılacak fakat ifadede en önemli kısma ait diyalog 2 cümleyle geçiştirilmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Haklı veya haksız olmasının hiçbir önemi yok. Adamı dövemezsin. Şaka gibi bir yorum bu. Nerdeyse iyi yapmış diyeceksin
  • tok kapi sesi yeter.

    nerde bizim forumun servise bi bagirdim hepsi ağladi diyen cakiyla aslan kesen ziyalari bi bu servise uğrasinlar.

    Karşina boyleside gelebiliyor işte ülke orman gibi herkes gücünun yettiğine .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Ekim 2017; 16:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanin her an sinir katsayini ayni olmayabiliyor.

    Kendimiz icinde, karsimizdaki icinde gecerli bu durum.

    Ben de bazi zamanlar oluyor haksizliga dayanamayip kavga ciksin diye ugrasiyorum, ancak o zaman hakkimi alacagimi dusunuyorum ama şansima karsi taraf alttan aliyor bisey oluyor.

    Yoksa kavga etmek an meselesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Müdür. kullanıcısına yanıt
    Hukuktan bihaber yaşadığınız için böyle şeyler yazmanız normal. Hukuk böyle işlemiyor. Olayın iki taraftan da dinlenmesi, varsa kamera kayıtlarının incelenmesi ve diğer unsurlar önemli.



    Siz nereden biliyorsunuz tahrik unsuru olup olmadığını? Tek tarafın beyanıyla karar verecek yeterliliği kimden aldınız? Facebook'ta gezip buraya gelip yaygara çıkarmak istiyorsunuz da, olayın böyle olmadığı ortaya çıkarsa ve bu yapmaya çalıştığınız şeyden ötürü sizi dava etmek istese birileri, ne diyeceksiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın bayilik servis anlaşması hemen iptal edilmeli.
    Darpdan dolayı ceza almalı.
    Araç, VW tarafından ücretsiz derhal tamir edilmelidir.


    hukukun, demokrasinin, adaletin, insan haklarının olduğu bir ülkede bunlar olur hem de kısa sürede.
  • İnsanlardaki özgüveni anlamak da zor boğazını sıktığın adam yarın gelip senin kafana sıkabilir veya sıktırabilir herkes işini karakolda halletmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik resmen.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Hala aynı şeyden ısrarcısınız daha net açıklayayım anlayın.

    Öncelikle ben darp edilen kişinin konu hakkında haklı veya haksız olmasından hiç bahsetmedim. Haklı veya haksız olması umurumdada değil. Sonuç olarak darp edilmiş. Tahrik veya benzeri unsur olsa bile sen kurumsal bir firmasın çağırırsın polisi işlemini yaptırırsın. Öyle darp falan edemezsin. Ki bu tahrik olsa bile diyorum.

    Benim bir şeye karar verdiğimde yok. Tabi yaygara çıkartacağım. Bugün o adamın başına gelen yarın benimde başıma gelebilir. Buradaki insanlarında başına gelebilir. Sizin gibi koyun olup dövmüşse vardır bir sebebi zihniyetinde değilim.
  • Kazık attıkları yetmiyormuş gibi bir de dayak atmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellememek lazım, ülke insanının karakterini markaya evirmek mantıksız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Müdür. kullanıcısına yanıt
    Sorularıma cevap veremeyecekseniz uzatmayın. Münferit olayları markaya mal etmeden önce de iyi düşünün. Facebook'ta gezip eğlenmek cazip olabilir fakat gerçek hayat farklı işliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • irlandalı boksör gibi birşeye denk gelecek bir gün bir yumrukta manda tezeği gibi yayacak bunu. iyi o zaman cep telefonu bayisi de adam dövsün,tv tamirciside. bayiliği elinden alınıp defetmeli bu hayvanı. başak yerde olsa öyle yaparlar.sen kimsin ya yanındaki 3-5 adama güvenip dükkanda adam dövüyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Benzeri 2015 eylul ayinda adana opel onatçada benim başima geldi. Servis müdürü ile birbirimize girdik cok basit bir meseleden. Servis müdürü benim yarim kadardi gidenler bilir. Kurumsal bir firmaya yakişmayacak bir görüntüydü. Yani bu mesele sırf vosvosta olan bir şey değil sığır heryerde var.

    buralar cidden sıkıntılı.adana mersin aynı halt. insanlığın i si yok.
  • Olayı çift taraflı dinlemek lazım. Zira;

    Vakti zamanında büyük kurumsal bir firmanın servisinde çalışırken, bu işte 7 senelik bir geçmişimde hakkımda en ufak bir şikayet dahi olmamasına, müşteri memnuniyeti anketlerinde çok başarılı olmama rağmen, bir gün müşterinin birisine evinde kafa atıp, dalmıştım. Elimden zor almışlardı. Adam beni cinnet geçirtecek kadar çıldırtmıştı. Haliyle şikayet etti. Ne oldu? Hiç bir şey....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı tarafı dinlemek lazım. Kim bilir bu bebe nasıl kışkırttı servis müdürünü... Neler dedi, ne küfürler etti. Aklı başında olan kimse işini kaybetmek pahasına böyle bebeleri darp etmez. Aklı başında değilse de defolsun gitsin zaten o serviste çalışmasın.

    İfadeye göre anlaşıldığı kadarıyla araçta DPF arızası var. DPF'ye yolda rejenerasyon yapılmak istenmiş, bunun için de araçta tabii ki yakıt olmak zorunda. Bebe cahil olduğundan bunlardan haberi yok, mal gibi diklenmiş, kışkırtmış sonunda da dayağı yemiş gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.