Şimdi Ara

Volkswagen Bora uzaktan kumandalı kilit problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm herkese. Bende 2000 model comfortline vw bora var.Geçende merkezi kilit kumandası arada basmamaya başladı.Bende pili bitmiştir sanıp pilini ve üstündeki plastik kabını değiştirdim.Denedik çalıştı ancak eve geldiğimde yine arada basmamaya devam etti,müsait zamanda başka bi yere gittim ancak yeni pillerle denememize rağmen bazen işliyor bazen işlemiyor anahtar.Merkezi kilit beyninde sorun olabilir diye sinyal cihazından kontrol ettiğimizde de aynı problem var, cihaza tutup basınca da her zaman işlemiyor.İçindeki, üzerinde çıtlı tuşlar olan o yeşil plastiği nasıl değiştiririz. Değiştirince tekrar kodlamak gerekiyormuş o işlem nasıl olur ne kadara mal olur.Her türlü fikire açığım yeterki randımanlı çalışsın. Van-Başkalede yaşıyorum soğuktan dolayı delikler donuyor merkezi kilit önemli benim için.



  • Sorunuzun cevabını vermişsiniz zaten. Aracın merkezi kilidi soğuk yüzünden işlemiyor. Aracı kapalı garaja çekip 5-6 saat sonra deneyin. Büyük ihtimalle yapmadığını göreceksiniz. Aynısı başıma gelmişti Balıkesir'de kışın. Oto alarmcı bu beyin komple değişecek dedi ben inanmayıp bekledim. Havalar ısınınca haklı olduğumu gördüm.
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim ancak kumandayı anahtarcıda sinyal okuyucuya okuttuk arada orada da çalışmıyor.Çalışmadığı anlarda aracı da açmıyor. O içindeki yeşil bölümden şüpheleniyorum kırmış olabilirim yada ince bi çatlak var yada ne olduğunu bilmediğimiz birşey. O yüzden komle içi değiştirmek istiyorum değiştirme işi nasıl oluyor acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.