Şimdi Ara

Volkswagen Bayi Memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burda birçok kişi bayilerin ilgisizliğinden bahsediyor.Açıkçası ben bunu hiç yaşamadım.Hatta şöyle söyleyim en çok w. bayilerini bana yardımcı oldu.İlk W. Bayisine gittiğimde ilk girdiğim anda hoşgeldinizle karşılandım.bir bayan yardımcı oldu.golf bakıyordum.bayan her özelliğini Anlattı.test sürüşü yapabilirsiniz şu an arabayı başkası test ediyor bekleyin yapalım dedi.dedim şu an sadece bakıyorum.Bayan olsun fikir sahibi olun dedi.zamanım yoktu başka zaman dedim çıktım.ki o gün nerdeyse tüm bayileri gezmiştim.hatta Yanımdaki arkadaşta dedi ilgililer diye.Daha sonra ben corolla aldım.bazı ödemelerim Yüzünden şimdi satıp daha ucuz olan poloya bakmaya gittim.İçerisi Tıklım tıklımdı.Girişte bir bayan karşıladı.Dedim Polo bakıyorum ama en ucuzundan olsun geçiş dönemi için dedim.tamam dedi.Bir beyi çağırdı.müdürüymüş meğersem.plazanın dışındaymış araç.gittik gösterdi Anlattı.fiyatta yardımcı oluruz vs.konuştuk.dedim hep hakkınızda olumsuz Şeyler söyleniyor forumlarda.siz ne güzel ilgilisiniz dedim.adam Güldü.bakın ben buranın müdürüyüm.satş temsilcileri dolu.siz buraya gelmişsiniz nasıl olurda sizinle ilgilenmem.ben burda 300binlikte araba satıyorum 40binlikte.sizin 40binlarınız size değerli onun 300 bini.buraya müşterilerimiz geldiğinde hemen ilgi bekliyorlar.boşta temsilcimiz olmuyor.diğer müşterilerle ilgileniyorlar.şimdi ilgilendikleri Kişiyi bırakıp nasıl Başkasına gitsinler.müşteri arabayı incelese baksa bu Sırada temsilcinin işi biter ilgilenir mutlaka,ama bazı müşterilerimiz bunu yanlış anlıyor falan diye konuştuk.hatta bügünde aradılar telle falan..yani diyeceğim şu.biraz önyargılıyız gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 26 Mayıs 2015; 4:08:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alkış yok mu ? Alkış istiyorum
  • ben ne zaman vw bayiisine gitsem ana baba günü oluyor. ortalıkta bi tane görevli göremiyorum. müşterilerde kendi aralarında bi ilişki kurmuş zaten bilenler bilmeyenlere analtıyor bulunduğunuz ile göre hizmet kalitesi değişiyor. sorunun sebebi diğer markalara göre daha fazla müşteri gelmesine rağmen onlarla aynı sayıda temsilci çalıştırıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW gittiğimde eğer golf jetta veya passat ın başında durup aracı incelersem kimse gelmiyor. Ne zaman Amarok veya scirocco yu incelemeye başlıyorum hemen geliyorlar buyrun beyfendi diye
  • İçerisi tıklım tıklımmış ama ona rağmen kapıda bir bayan karşılıyormuş.. Bayana bak, sadece karşılama uzmanı olarak almışlar herhalde, Polo'yu bile bilmiyor, o kalabalıklta hemen müdür geliyor Polo'yu anlatıyor... Breh, breh..

    Bayinin biri, burada yazılanlara alınmış galiba.. Yazdığı hikaye ile buradaki müşteri memnuniyetsizliğini kapatmaya çalışıyor..

    Yersen...

  • Tüm WV Yetkili Satıcı müdür , yardımcı ve çalışanlarına merkezden iletilen direktif doğrultusunda boş vakitlerinde forumlarda olumlu konu açmaları iletilmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L&M

    Tüm WV Yetkili Satıcı müdür , yardımcı ve çalışanlarına merkezden iletilen direktif doğrultusunda boş vakitlerinde forumlarda olumlu konu açmaları iletilmiştir.


    Olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

    ben ne zaman vw bayiisine gitsem ana baba günü oluyor. ortalıkta bi tane görevli göremiyorum. müşterilerde kendi aralarında bi ilişki kurmuş zaten bilenler bilmeyenlere analtıyor

    yerlerdeyimm
  • Bence arkadaşla dalga geçen arkadaşlar ya şehirlerindeki ve çok çok kötü yada bol keseden sallıyorlar evet bir bayan hatta izmir vosmerde 2 bayan görevli vardı karşıladılar direk adı ve telefon aldılar tabiki her zamanki gibi her masa doluydu açıkçası diğer firmalarla aynı sayıda kişi calistirdigida izmir için geçerli değil sayısını net hatırlamıyorum ama en az 7 8 görevli çalışıyordu toyotaya gittiğimde max 4 görevli gördüm seat ta 2 peugeot ta 2 hondada 2 fordda pazardı galiba sadece 1 görevli vardı . Vw de ise kapıda sadece bir bayan karşılayıp hangi araca baktığımızı soruyor ad telefon alıyor ve görevli boşalama kadar sabırla 3 4 defa gelip aracı incelerken özür diliyoruz boşalınca hemen sizi alıcaz dedi be sonunda görevli ye yönlendirdi. Bence gayet iyilerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapida karsilayan ve yonlendiren genelde bayan gorevliler hemen hemen tum showroom`larda bulunmakta.Satis mudurleride oyle gokdelenin en ust katinda oturan tipler degil. Cogunlukla bir kosede odasi olan kolaylikla ulasabileceginiz kisiler.Su an kullanmakta oldugum otomobili bir bayide incelerken diger temsilciler yogun diye direk satis mudurunun yanina goturmusler ve her turlu detay ile ilgilenmisti.Bunlarda uydurmasyon bir durum yok.
    Vw`nin showroom`larini bilmiyorum.Ama birkac hafta once Dogus Oto Kartal`in Gebze`deki bir alisveris merkezindeki tanitim kismina ugradim.Golf`u inceledim.Satis temsilcisi birkac adim otede hic rahatsiz etmeden kendisine soru sormami bekledi.Zaten araci tanidigimdan istedigim renk ve donanimin ne zaman gelecegini ve fiyatini ogrenip oradan ayrildim. Benim icin fazlasiyla yeterli bir ilgi ve alaka vardi.
    Ayni gun yeni c4 picasso icin yine Gebze tarafinda bir showroom`a ugradim.Hemen vicik bir temsilci yapisti.Zaten bildigim ozellikleri allayip pullayip zaman zaman da atarak kafami sisirdi birakti.Yalandan bir fiyat alip hizlica uzaklastim.
    Eger ilgilendiginiz araci biraz arastirdiysaniz ve otomobil teknolojilerine asina iseniz ister Renault`da ister Bmw`de kimseye ihtiyaciniz olmaz.Benim icin onemli olan otomobilin sagini solunu rahat bir sekilde inceleyebilmek ve pazarlik asamasinda da biriyle gorusebilmek.
    Bu arada Dogus`un internet sitesindeki iletisim kismindanda biraz bahsetmek istiyorum.Golf`u inceledigim gun istedigim donanim ve renk icin sayfalarina mesaj biraktim.Ertesi gun arayip aradigim golf`un Kayseri`de bulundugunu ,istersem bayiyi yonlendirebileceklerini soylediler.Bu konusmadan 2 saat sonra kayseri bayisi beni aradi.Istedigim araci teyid ettikten sonra guzel de bir indirim yapip Kayseri`ye davet ettiler.Ben genel olarak Dogus`un ilgi ve alakasindan memnun kaldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 26 Mayıs 2015; 2:31:44 >
  • Çok şükür bugün de aksamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo vw yetkilisi de foruma gelmiş...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç lira prim aldın 200?
  • Valla fuarda adama pardon araç için fiyat almak istiyorum dedim duymamazlıktan geldi kafasını çevirip gitti şaşırdık. Duymamasına imkan yok 30 cm mesafeden ve yüzğ bana dönükken söyledim direk gözlerini kaçırıp devam etti. Giyim kuşamdan beni müşteri olarak göremedi heralde :) Manken utandı o geldi iki metre mesafeden ama kızcağızda bilgili değil temsilci o ara arazi oldu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw neymiş be abi, Showromlarda sıkıntı çekenleri acil çağırıyoruz yada forumca vw bayisi gezelim puanlama yapalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derken uyandin. Bir baktin yatakta hafif islaklik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke önce incelediğiniz arabanın markasını öğrenseydiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcum

    İçerisi tıklım tıklımmış ama ona rağmen kapıda bir bayan karşılıyormuş.. Bayana bak, sadece karşılama uzmanı olarak almışlar herhalde, Polo'yu bile bilmiyor, o kalabalıklta hemen müdür geliyor Polo'yu anlatıyor... Breh, breh..

    Bayinin biri, burada yazılanlara alınmış galiba.. Yazdığı hikaye ile buradaki müşteri memnuniyetsizliğini kapatmaya çalışıyor..

    Yersen...

    />


    Valla ben normal bir kullanıcıyım.wv.ile hiç alakam yok.açtığım konulara ya da yorumlara bakabilirsin.artı dediğim gibi bende toyota corolla var.hiç vw veya bir Alman Arabası almadım.bundan önceki arabamda Hyundai idi.ben Yaşadığım olayı anlattım.gayet güleryüzlülerdi.bilerek gittiğim plazaların ismini vermedim,sanki reklam yapıyormuşum gibi Olmasın diye.artı plazalarda telefona bakan insanları karşılayan kişiler vardır.bunlar satış temsilcisi değildir.aynen bu işi yapan bir Arkadaşımın eşi vardı.artı vw çok Pahalı ve güvenlik donanımları Zayıf.doğuş oto insanları sömürüyor.bunuda ilave edeyim.ben forumda Yazılanların hiç Başıma gelmediğini ya da başına böyle durumların gelenlerin rastlantı olabileceğini Söylemek istiyorum.umarım anlamışındır ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 25 Mayıs 2015; 22:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    Keşke önce incelediğiniz arabanın markasını öğrenseydiniz

    Evet v yerine w kullanmışım uyardığın için Sağol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemnalbant


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    Keşke önce incelediğiniz arabanın markasını öğrenseydiniz

    Evet v yerine w kullanmışım uyardığın için Sağol.

    Sadece v yerine w mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.