Şimdi Ara

VodafoneNet tarifemi vdsl'den dsl'e geçirmiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce konu açmıştım vodafone net müşteri hizmetlerinden aranarak taahhüdümün (vdsl 24 mb 62,79 TL.) bitmekte olduğunu ve yeni tarifeye geçmezsem 109 TL. gibi bir rakamdan devam edeceğini söyleyince onay verdim 89,90 TL ye aynı tarifeden 24 ay taahhüt yapıldı. En son faturama baktığımda 4 ay daha 62,79 TL.den taahhüdüm olduğunu gördüm ve 4 ay daha eski tarifemden devam etmek için 4 kez kayıt bırakmama rağmen düzeltmediler. Şikayetvar ve BTK ya şikayet talebi oluşturdum. Bugün aradılar ve mağduriyetinizi gidermek istiyoruz aynı tarifenizi 12 ay boyunca 69,90 TL. olarak düzeltmek istiyoruz dediler bende onay verdim.

    Kapattıktan sonra Jetfatura'ya girdiğimde vdsl 24 mbit olan tarifem dsl 24 mbit olarak değişmiş. Resimlerde öncesi ve sonrası var.

    Birde "24 mbps'e kadar S-69,90/ L-89,90" buradaki "S" ve "L" ne anlama geliyor bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

    vdsl / dsl arasında biraz araştırdım ama sadece 16/24 mbit farkı mı vardır. Güya vodafonet mağduriyetimi giderecek iken yine mi bir üç kağıt yapmıştır?

    VodafoneNet tarifemi vdsl'den dsl'e geçirmiş?


    VodafoneNet tarifemi vdsl'den dsl'e geçirmiş?







  • VDSL DSL aynı şey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Digital Subscriber Line kısaca DSL, sayısal abone hattı anlamına geliyor. İnternet sağlayıcı, ana hattı üzerinden bakır kablolar yardımıyla evinize bir DSL hattı bağlar ve bu hat üzerinden internet bağlantınız sağlanır. İnternet bağlantınızın bant genişliğine göre bu hat ADSL ya da VDSL olarak da isimlendirilir.



    ADSL altyapısı : ADSL'de teorik olarak 24 Mbps'e kadar download hızı verilebilir ancak upload hızı 1 mbps'dir. Alınabilecek maksimum hız altyapının ve ev içi tesisatın kalitesine, santrale olan uzaklığa ve hat gürültü oranına göre değişkenlik gösterir. Ülkemiz geneli neredeyse her evde bulunur. Fiber hariç.



    VDSL altyapısı : VDSL ise (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line), ADSL'den çok daha yüksek hızlara (5 kat daha fazla download ve 10 kat daha fazla upload) olanak verir. Sinyalin güçlü olarak aktarılabildiği noktalarda 100 Mbps download 50 mbps upload kadar hıza ulaşılabilir. Ülkemiz genelinde orta yaygınlıkta teknolojidir.





    Siz kafanıza takmayın gelen hıza ve fiyata bakın. Gerisi fasa fiso.





  • Vdsl i ve adsl i birlikte dsl veya Xdsl olarak tanımlıyorlar. Tarifenin ismini değiştirmişler o kadar. Adsl vdsl diye ayrı ayrı uğrasmamak için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.