Şimdi Ara

Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'da neredeyse tüm paketler şuan da böyle, paketlere geçiş yaptığınız da ilk 3 veya 6 ay uygun fiyata kullanıyorsunuz, sonrasında 12 ay boyunca gerçekten kazık fiyatlara mecbur bırakılıyorsunuz taahhütten ötürü. Ayrıca bir de insanları tuzağa düşürmek için sonraki 12 ay kısmını da küçücük yazıyorlar. Yıl 2021 olmak üzere ama hala bu rezalet hizmetlerini bu fiyatlardan itelemeye çalışıyorlar.




  • Abi bu firmanın herşeyi saçma ve sorunlu değil mi, tek keşke sorun bu dediğin olsa...
  • Benim aklımın almadığı kısım ise bu firmadan iyi hizmet aldıklarını iddia edenler var. Hızı rezalet, çekimi desen bir o kadar kötü, fiyatlandırma politikaları zaten düpedüz dolandırıcılık. Bu firmayı kullanmak için bir tane mantıklı sebep bulamıyorum.

  • İlk 3 ay saçmalığına TT'da başladı. Sadece Vodafone'da olmuyor yani.

    Çekim hız olayına net birşey diyemem ama 50+ üzeri hız gördüğüm birçok lokasyon var.

    6 senedir kullanıyorum, ciddi bir sorunum olmadı. Yaşadığım sorunlarda ucuz fiyatın getirdiği şeyler, tıpkı TT'de olduğu gibi..

    Bu ülkede bi Turkcell vardır bide diğerleri. Ya 10-20 lira fazla verirsin adam gibi hizmet alırsın ya da 10-20 lira az verip bazı şeyleri görmezden gelip idareten kullanım yaparsın.

    Geçen yedek Vodafone hatta güvenli depo paketi tanımlamış. Daha doğrusu epeydir faturada 6 lira fazla alıyormuş, yenileme mesajı gelince fakettim. Eşim lifebox kullandığı için güvenli depoya ihtiyacı yok. Cihazda uygulaması bile yok. Artık nasıl oldu etti bilmiyorum ama epeydir 6 lira alıyormuş ve farkedince iptal ettim arayıp hesap sormakla da uğraşmadım. TT faturasız hattımda 3.5 lira kesmiş nedeni bilinmiyor. Dk gb sms hepsi varken bide.. Ha bu durumlar Turkcell'de olsa hesabını sorardım. Benim bu 2 operatöre bakış açım böyle, o yüzden sizde pek takmayın. Bu tarz şeyleri doğal karşılamak lazım. Nihayetinde sistemleri patlak.

    Bence biraz dikkat edilirse gayette kullanılabilir bir operatör. Yeter ki çekim hız sorunu olmasın, diğer konular hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Vodafone'u uzun yıllar kullandım, kullanımlarımın dışında herhangi bir ek fatura gibi bir sürprizle karşılaşmadım, genellikle taahhüt bitimine yakın arayarak veya ekrana pop up çıkararak kişiye özel güzel teklifler sunmalarının dışında pek bir artıları yok. Ancak sundukları hizmet o kadar değişken ki mahalleden mahalleye bile değişebiliyor hizmet kalitesi. Ama şu ilk 3 ay ve 6 ay meselesi hakikaten dolandırıcılığın daniskası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 26 Aralık 2020; 16:11:7 >
  • Şahsen çekim/hız durumunu kalite farklılığı olarak değerlendirmem. Bir bütün olarak bakarım, müşteri hizmetlerinden tut servislerine kadar. Hani herşeye bir bütün olarak baktığında pek kaliteli denemez.


    Bölge bölge hız konusu değişir, bu Turkcell için de böyle TT içinde.. Evden işe veya işten eve gelirken bazı yerlerde test yapıyorum, verdiği hızları görsen bu Vodafone'mu dersin. Çünkü 1km ötede bambaşka bir değer veriyor.


    İlk 3 ay konusuna neden takıntılı oldun anlamadım. Benim algım da mı bir problem var acaba? 3 ay indirimli veriyor, üzerine 12 da farklı sabit fiyattan kullanıyorsun. Bunun nesi kötü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Aralık 2020; 16:22:8 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Sonra ki 12 ay için ödenen aylık tutar o paketin ederinin çok daha üzerinde oluyor çünkü, öyle ki ilk başta verdikleri 3 veya 6 aylık indirimi sonraki 12 aylık dönem de fazlasıyla alıyorlar, böylelikle bir denge kuruyorlar ve esasında siz o pakete, paket sona erdiğin de gereğinden fazla para vermiş oluyorsunuz. Kıyaslamayı diğer operatörlerin o fiyat bandında ki paketleriyle yapıyorum.



    Örnek paketler


    5 GB + 750 DK + 250 SMS ilk 3 ay 14 lira sonraki 12 ay 29 lira. Sizce bu paket 29 lira eder mi ?


    20 GB + 1000 DK + 250 SMS ilk 3 ay 39 sonraki 12 ay 59 lira. Bu fiyata Turkcell kullanırım ben.


    25 GB + 1500 DK + 250 SMS ilk 3 ay 59 sonraki 12 ay 79 lira. Ya bu ?


    Yani esasında bir indirim yok, 15 ay bağlı kalıyorsunuz ve pahalıya kullanıyorsunuz.


    https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bende çok memnunum şuan vodafoneden
  • Hocam siz en son vodafone gittiğim yerlerde çekmiyor diyordunuz şu an ne halde çekim gücü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 26 Aralık 2020; 17:12:56 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Çok iç mekanlarda sinyal kalitesi kötü halen ,ama sinyal aldığı yerlerde hızlar güzel durumda
  • Fiyatları epeydir bu şekilde. İlk 3 ay olayınıda yeni yeni çıkarttı. Neredeyse TT ile kafa kafaya durumda. Hele daha bekle bi Turkcell zam yapsın o zaman herşey daha net oturur.Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da maalesef ciddi sekilde 4g hız sorunu var cogu zaman hizlar asiri dusuk instagram youtube kullanmak iskence oluyor tahminim sebeklerin buyuk cogunlugu radyolink ile bagli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burda Vodafone Turkcell ile yarışıyor hız konusun da.

    Turkcell kullanmasam ya Vodafone Faturalı kullanırım ya da Bimcell.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öyle hocam, forum son dönemlerde iyice tuhaf bir aldı, bir çok kişi deneyimlerinden öte fanatiklik peşinde, 8 saat yol boyunca telefon çekmedi diyenlerin olduğu ortamda objektif yaklaşımlar bulmak zor artık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 26 Aralık 2020; 20:27:20 >
  • Ben sövüyorum hocam.


    Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı



    Simkart tepsisini çıkarırken kırıldı Vodafone hat içerde kaldı. Ulan bari Turkcell takılıyken kırılaydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da yaşayan biri olarak vodafone'un çekim gücü iyi. Hız konusunda da artık birçok yerde (yoğunluğun olmadığı zamanlarda) 100 mbps civarı veya üstü hızlar alabiliyorum.
    (4 taşıyıcı birleştiriyor bazı yerlerde, galaxy s9 ile yapıyorum hız testlerini)

    Bir tek evimde hızı baya kötü 5-10 download, 15-25 arası upload alıyorum, inşallah bu bölgeyi de hallederler. (Pek sanmıyorum düzelteceklerini, ama yine de belli olmaz sonucu)
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Türkiye'nin en büyük sorunu değil mi zaten fanatiklik ve gösteriş meraklılığı. İnsanlar kazık fiyatı kalite gibi görmeye devam ettiği müddetçe semeri vuran çok olur daha. Neymiş iyi çekiyormuş, hızı yüksekmiş, 5-10 GB paketler olduktan sonra isterse 1000 mbps olsun hızı ne fayda !!



    Yani şunları gördükçe üzülüyorum halimize.


    Buyurun Vodafone İngiltere'de ki sınırsız paketler.



    https://www.vodafone.co.uk/mobile/best-sim-only-deals?icmp=uk~1_consumer~topnav~1_shop~2_sim_only~1_pay_monthly_sim&linkpos=topnav~1~1~2~1

  • Onları, 256kbps ile TB dosya indirenlere söylemelisiniz. Sınırsız verildiği ve 100-200mbps sunulduğu sürece hiçbir şekilde vermezler o tarifeleri

    Ve ek olarak;

    1 dolar 7,56
    1 Euro 9,28

    Tüm yatirimlar dolar ile yapılıyor. İmkansız gibi birşey şuan. Özellikle Turkcell.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 26 Aralık 2020; 21:21:31 >
  • Eee tamam işte, ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz, sınırsızı görünce dibine kadar sömürme ihtiyacı hisseden bir güruh olduğu için operatörler bile yanaşmıyor sınırsız olayına.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.