Şimdi Ara

Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Aynı düşüncedeyim. Ben artık umudu kesip parayı unutmuştum ama yukarıdaki arkadaşın tavsiyesi ile tüketici hakem heyetine başvuru yapıcağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efilefil kullanıcısına yanıt

    Ben VFoneyi 4 TL için mahkemeye vermeye 3 gün kala Genel Müdürlüğünden biri aradı,sistem hatası vs dedi ve halâ VFone'de hattım olmadığı halde hattınıza iade edilecek diyor,VFone'ye bir hattınızı taşıyın sonra iade edelim dedi,zamanımı çalmayın,mahkeme karar versin dedim kapattım yüzüne. 5 dakika sonra başkası aradı,Iban istedi verdim. Iban verdigim halde 1 hafta sonra yatırılacak dedi,yatırdılar da. Vodafonedeki faturasız hattımı taşıma başvurusu yaptım,içinde 45 TL gibi bir miktar var,hiç bir borç yok,TKÜ borcu yok. Taşınmasına 7-8 saat kala tak diye 4 küsür TL çekildi.

    Önce dediler TKÜ ücreti alındı,TKÜVborcu yoktu hemen BTK'ya başvurdum,BTK'ya internete girdigimi data harcadıgimi yazmışlar. İşte o anda dalgayı anladım ve kızdım bunlara 1 TL bile kaptırmayacağım dedim. Zira o hat şansıma 3 gün boyunca interneti kapalı telefonda telefon da kapalı şekilde dolabımdaydı. Önce TKÜ dediler,BTK TKÜ degil deyince İnat ettiler internet kullanmışsın diye. Avukatım mahkemeye vermeden iletisime geçmiş,ciddiyetimi anladılar öyle ödediler. Aslında ben macera arıyordum mahkeme istiyordum da neyse.

    Başka bir operatör ile de fazla faturadan 2 yıl sürdü davam ve kazandım. Faiziyle birlikte sana paranı geri ödemesi bu gibi büyük firmalara koymuyor. Mahkemeyi kaybettiklerinde avukatlık masrafını ödemek zorunda kalmasalar bunlar herkese takmayı mahkemeyi sonra faiziyle birlikte geri ödemeyi göze alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu satıcıyla alakalı hiç güzel şeyler okumadım farklı diğer e ticaret sitelerinde alan var mı görseldekini mi gönderiyor yoksa yuvarlak yada kusurlu bir ürün mü gönderiyor Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben voda dan turkcell e taşımıştım. üye olmaıyorum şimdi tekrar. benmi turkcell de s yazıp 7000 e gönderiyorum gönderilemedi diyor Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı 

  • neozine kullanıcısına yanıt

    63 gündür ödenmeyen parayı ödese ne olur ödemese ne olur. O ödenmeyen 63 günlük Türk Lirası 63 günde 63 kere değer kaybetmiş olacaktır. Sana paranı değeri kayboluktan sonra ödüyorlar yine zarardasın. Ha bu parayla batmazsın, uzayıp kısalmazsın ama bu firma binlerce kişiye bunu yaptığında firma uzar.


    Bu arada konuya yorumum: Vodafone çöpü baktı ki GSM işinde iyice sıvadı yeterince kâr edemiyor hemen bizim klasik Türk esnafı gibi başka işlere de girişmiş. Vodafone Sanayi, İthalat, İhracat, Turizm, İnşaat, Gıda LTD ŞTİ ticarî ünvanı olsa sırıtmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Giriş yapsa ne olur, alıyorum göndermiyor, gönderiyor yanlış ürün, iade ediyorsun paranı 63 gündür bekletiyor, rezil Vodafone

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    iyi de bunu turkcell de yaptı (pasaj). telekom zaten devlet var arkasında, pek kar yapma dertleri yok.

    kombonuzu yapın, malı alın, aradan çekilin. bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Turkcell'in yaptığını bilmiyordum. Ama bu yazdığım şeyleri yanlışlamıyor. Vodafone hizmet kalitesi olarak leş ve ayrıca kurumsal firmalarda da böyle mahalle esnafı zihniyeti oluşmaya başladı. Nerede para var gelir var alakasız bir sektör olsa bile firmalara oraya resmen atlıyor. Amazon'un dijital platforma ve oyun sektörüne yatırım yapmaya çalışması, Apple'ın elektrikli araçlara ve oyun sektörüne yönelmesi, Netflix'in dijital yayın platformuyken -gerçi öncesinde DVD vs satan kirayalan bir mağaza zinciriymiş- video oyunlarına yönelmesi vs vs. Keşke herkes kendi alanı içinde yürüse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir siparişim olacak. En iyi cashback nasıl sağlarım bunda?

    VodafonePay kart %2 veriyor.


    Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı



    //Düzenleme ininal kart ile aldım. 130₺ ye geldi ikisi.

    Kullanmayan varsa geç kalmadan kullansın.


    Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı

    İninal kart sahibi olmak için davet kodumu yazarak +7₺ bakiye kazanırsınız.

    vw803858



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 28 Ekim 2021; 14:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batan geminin malları bunlar gelll vatandaş gellll, yeni çiftlikbank olur. BUNCA İNSAN HATA YAPMIŞ OLAMAZ KARDEŞİMMMMMMMMMM. HEMEN PARAMI YATIRIYORUM GELSİN İNDİRİMLER...Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı  Bu ülkede bu tipler oldukça zengin olmak çok kolay aslında.

  • Kuzey Pazarlama adli saticidan 3 kg köpek maması sipariş ettim, 3 gün içinde kargolanir yaziyordu, 3. gün iptal ettiler. 150/50 çekini de bir daha kullanamıyormuşuz 1 kez kullandik diye, sipariş tamamlanamamasına ragmen, farketmiyormuş.

  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Hocam ne demek istediniz anlamadım ben ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.