Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
116
Favori
540.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izmir bolgesınde vodafone fibermax kulanan ve sorun yasayan varmı ?
    bende sureklı baglantı gıdıyor gelıyorda 3 gundur
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Marka model tavsiyesinde bulunursanız sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum mevcutta turknet kullanıyorum şuan halen engelli tahattütsüz olarak bölgem vdsl destekliyor yeni kutu koyuldu 50 60mb hız veriliyor dedi telekom santralı ama ne hikmetse hali halihazırda turknet 35mb iken 15gün önce 14mb düştü zırt pırt bina içi veya santrale uzaklık diye mesaj geliyor her kayıt oluşturdugumda herneyse efendim vodafoneyi aradım tahattütsüz olarak 64mb 240gb 69tlye önerdiler kontrol ettiler 76mb destekliyor adresim rahat 50mb tin altında kesinlikle düşmez dediler sormak istedigim başvurumu yaptım dün kurulum için geldiler modemde verdiler adsl şifreyi girdiler modem 10lu ip alıyor mh arıyorum daha aktivasyon yapılmamış dediler beklemede diyor ama bu arada turknet aktif acaba aktif oldugu içinmi vodafone aktif olmuyor bu durumda ne yapmam gerekir aynı numara aynı dairede 1 internet olur dimi vodafone bu durumda aktif olurmu turknet iptal olurmu bir türlü anlayamadım gerçi turknet için iptal dilekçesini yolladım iptal edecegim 2 3 güne kadar iptal ederim inşallah anlatmak istedigimi anlayan arkadaş cevap verebilirmi lütfen bu arada santrale gittigimde turknetin dolapları burada bakır kablo üzerinden veriyor hizmet dedi adsl olarak vdsl sunuyor ama hız 14mb bizim hemen evin 80 90 metre yukarsına telekom yeni kutu koydu santralde yetkili dedi ttnet vodafone alırsan bizim yukardaki kutudan internet alacaksın dedi hızım enaz 50 60mb gelir dedi :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Estağfurullah hocam.

    Hocam mahzuru yoksa model numarasını bir ara yazabilir misiniz piyasada varsa alınabilir.

    tabii ki hocam
    modeli G-240W-C olarak geçiyor

    resmi de şu
     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-




  • vodafone fibermax 100mbit/100gb akn bu pakedi kullanıyorum. aldığım maximum hız. 45mbit. müşteri hizmetlerini falan arasam düzeltebilirler mi. altyapım da fiber altyapı sözde 1000gb falan kaldırması gerekmiyormuydu?
  • bende ayni paketi kullaniyorum , ayni sorun var ama aksamlari 4-8 mbps aliyorum gunduzleri 50-80 arasi . Musteri hizmetlerini ara ariza kaydi olustur twitterdan vodafone destege yaz vodafone forumdan yaz sikayetini en sonda btkya sikayet et. Ben bunlari yaptim ama iki hafta olucak duzelmedi , belki sikayetciler cogalirsa bi el atarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omercanakgul22

    sa arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum mevcutta turknet kullanıyorum şuan halen engelli tahattütsüz olarak bölgem vdsl destekliyor yeni kutu koyuldu 50 60mb hız veriliyor dedi telekom santralı ama ne hikmetse hali halihazırda turknet 35mb iken 15gün önce 14mb düştü zırt pırt bina içi veya santrale uzaklık diye mesaj geliyor her kayıt oluşturdugumda herneyse efendim vodafoneyi aradım tahattütsüz olarak 64mb 240gb 69tlye önerdiler kontrol ettiler 76mb destekliyor adresim rahat 50mb tin altında kesinlikle düşmez dediler sormak istedigim başvurumu yaptım dün kurulum için geldiler modemde verdiler adsl şifreyi girdiler modem 10lu ip alıyor mh arıyorum daha aktivasyon yapılmamış dediler beklemede diyor ama bu arada turknet aktif acaba aktif oldugu içinmi vodafone aktif olmuyor bu durumda ne yapmam gerekir aynı numara aynı dairede 1 internet olur dimi vodafone bu durumda aktif olurmu turknet iptal olurmu bir türlü anlayamadım gerçi turknet için iptal dilekçesini yolladım iptal edecegim 2 3 güne kadar iptal ederim inşallah anlatmak istedigimi anlayan arkadaş cevap verebilirmi lütfen bu arada santrale gittigimde turknetin dolapları burada bakır kablo üzerinden veriyor hizmet dedi adsl olarak vdsl sunuyor ama hız 14mb bizim hemen evin 80 90 metre yukarsına telekom yeni kutu koydu santralde yetkili dedi ttnet vodafone alırsan bizim yukardaki kutudan internet alacaksın dedi hızım enaz 50 60mb gelir dedi :)

    bahsettiğin şey eski analog sistem yani vdsl. bu konu ise fiber-FTTB/Gpon. ilgili konu var senin sorunun ile ilgili forumda. oraya yazarsan daha iyi olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusesss

    vodafone fibermax 100mbit/100gb akn bu pakedi kullanıyorum. aldığım maximum hız. 45mbit. müşteri hizmetlerini falan arasam düzeltebilirler mi. altyapım da fiber altyapı sözde 1000gb falan kaldırması gerekmiyormuydu?

    klasik bir soru ama kablolu test ediyorsun değil mi?
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam kablolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Abi müşteri hizmetlerini arayıp modeme güncelleme istermisin bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline'dan Vodafona geçiş sürecim başarısızlıkla sonuçlandı. Yeniden istemeye istemeye Superonline'a geçtim maalesef. İptal ettirip yeniden geçtiğim için faturaya 17 lira vergi yansıyacak yani zararlı çıkan ben oldum. Vodafone boş port olmadığı gerekçesiyle 1 haftadır kurulum yapamamıştı. Daha ne kadar süreceğini bilmediğim için mecburen Superonline'a tekrar geçtim. Geçiş yaptığım gün Vodafone'daki çocuk abi port boşalmış gelip kuracaklar dedi, artık çok geç dedim. Vodafone'da aldığım paket 50 mbit, 100 Gb kota ortalama 65 TL 2 sene idi. Superonline'da geçiş yaptığım paket 24 mbit, 75 GB kota, 65 Tl 2 sene. Aradaki farka bak.
  • 100mbit bağlantıyla 117mbit internet alıyorum
    2 gecedir saat 2-2.30 civarında net çıldırıyor. Bugün oyun oynatmadı habire kopmalar bilmem ne...
    Verdikleri modem rezil rüsva olduğundan Dlink DIR-869 aldım canavar gibi kullanıyordum nolduysa delirdi 2 gündür sadece gece 2 den sonra bişiler oluyo. Ne ping var ne hız kaybı var ama kopuyor...
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Araştırmadığım için amlımda bşr modelmyok ama Vodafone'nun dağıttığı Nokia 240W'ler güzel herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafonun verdiği airties modem de gelen hızı görebiliyormuyuz ?
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Başvuru yapmak istiyorum, müşteri hizmetleri ile görüştüm ama adamlar bana hattımın ADSL olarak 16 mbit verebileceklerini söylüyorlar.
    Ben Turknetten zaten sabahları 60-70 mbit hız alabiliyorum hattım adsl değil vdsl diyorum, müşteri temsilcisi yok diyor
    Nasıl çözebilirim bu işi, bir an önce kurtulmam lazım Turknet ten.!


     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-




  • Merhabalar, evime hem superonline fiber geliyor hem de ttnet fiber. Acaba vodafoneye basvursam hangisini baglarlar? Bir de birsey degistirir mi bu durum? Yardimci olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melphis M kullanıcısına yanıt
    Kendi altyapı sorgulama uygulamalarında önce sol a bakıyorlar muhtemelen sol bağlarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline altyapsini kullaniyorum. Hiz yine berbat değerlere düşmeye başladı. Yazın yaşadığımız sorun hortladı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.