Şimdi Ara

Vodafone şikayet haksız bir şekilde Bildirim ile Tarife değiştirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam mart ayında annemin telefonunun ekranına bir bildirim gelmiş Kadıncağız da muhtemelen yanlışlıkla kabul e tıklamış ya da ne olduğunu bilmeden kabul e tıklamış. 3 ay sonra bugün öğreniyoruz ki tarifemiz değişmiş ve 1.5 kat daha yüksek bir mebla ödediğimiz tarifeye geçirilmişiz.
    Vodafone u arıyorum olayı anlatıyorum diyorlar ki onay vermişsiniz. Kardeşim sesli onay olmadan tarife mi değişir diyorum artık böyle diyorlar. İnsanları dolandırmanın bir yolunu daha bulmuşlar. Bunlar başının ağrıyacağını bilse böyle bir işe kalkışmazlar bunlara bu fırsatı veren kurum kuruluşların da artık ne diyim. İnsanın okuması yazması olmaz yanlışlıkla kabule basar bilmem ne bildirimle tarife değiştirmek nedir.

    Bildirim ile tarife değişikliği olmaması lazım. sana fırsatı verir der ki şu numaraya şunu yaz gönder, bunu bu şekilde yapıp bir kabule basmayla bitirmek benim gözümde düzenbazlıktır. Kadın ne bilsin belki okuması yok belki farkında bile değil faturaya bakmasak farkında bile olmayacağız.

    Vodafone un bu yaptığı benim gözümde dolandırıcılıktır arkadaşlar sizler neler düşünüyorsunuz ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.