Şimdi Ara

VODAFONE REZİLLİĞİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yaklasik 4-5 gun once vodafone cagri merkezinden internet aboneligi yaptirdim. Telefonda bana 30mbps hiz, limitsiz paketten verebileceklerini söylediler ve fiyatını da beğendiğim için anlaştım. Kısa sürede gelip modemi ve bağlantıyı kurdular. Buraya kadar sorun yok. Ta ki dün video izlerken internetimin aşırı yavaş olduğunu farkettim ve speedtest'ten test yaptim. Bir baktim ki ne goreyim internet hızım 3mbps. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Telefona bir bayan çıktı, yemin ediyorum 2 kelimeyi zar zor biraraya getirebiliyor. Herneyse bu hanfendiye derdimi anlattım bana şunu dedi; siz işyeri paketi almışsınız saat 19:00 - 01:00 arası internet hiziniz 3mbps olur dedi. Ben bunlarla telefonda anlastigimda kesinlikle böyle birşey söylemediler. Söyleselerdi zaten kabul etmezdim çünkü çoğu zaman o saatlerde kullanıyorum interneti. Bu bayana, aldığım paket hakkında bana böyle birşey söylemediklerini söyledim. O da bana, konuşma kaydınız dinlenecek size ona göre dönüş yapacağız dediler kim bilir ne zaman dönerler artık. Konuşma kaydını bende dinlemek istiyorum dedim ancak mahkemeye başvuru yaparsanız dinleyebilirsiniz dedi. Daha yeni Türk Telekom'un yalan dolan işlerinden bıkıp iptal ettirmiştim bunlara geçeyim dedim bunlar da aynı zırvadan çıktı. Anlamıyorum artık bu ülke de hangi öperatöre güveneceğiz?? Düpedüz milleti dolandırıyorlar başka birşey değil. Yil 2019, 3mbps net kullanıyoruz.. gülsek mi ağlasak mı? içler acısı..







  • Merhabalar, size sabah7 akşam7 tarifesini yapmışlar. Ses kaydını mh den talep edin, tüketici hakem heyetine başvuru yapıp, ucretsiz iptal edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    ses kaydi icin mahkemeye basvurun diyorlar. gecen ay konustugumda cayma bedeli yok size iptal edebilirsiniz dediler. bende acele etmedim 1 hafta sonra aradim cunku internetim surekli surekli kopuyordu aldigimdan beri hic duzelmedi bu. duzelir umuduyla 1 hafta bekledim düzelirse kullanmaya devam edecektim malesef düzelmedi. sonra bende aradim iptal ettirmek istiyorum dedim cayma bedeli yok demişlerdi yine de bi teyit etmek için aradım. bana dedikleri şey şu; onların aradıkları gün iptal ettirirsem cayma bedeli yokmuş. ben 1 hafta sonra aradığım için 480 tl ceza ödemek zorundaymışım. Allahından bulsunlar ins. Baska birsey demiyorum. he bir de sunu soyliyim ben ses kaydi icin talepte bulundugumda bunlar nerdeyse 2 3 hafta sonra beni aradilar ve ses kaydiniz hala ulasmadi bize dediler:))))) simdi hic yoktan gidip 480 lira odemek zorunda kalacagim. bu yoklukta bir de. Allah belalarını versin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 9 Mart 2019; 5:2:23 >
  • Hakem heyetine başvurun hemen bulunur kayıt merak etmeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.