Şimdi Ara

Vodafone Net verdiği paketi iptal etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 yıldır vodafone net evde internet kullanıyorum. Taahhüdümün bitmesine 3 ay var aradılar yenileyelim diye mevcut 24 mbps dsl kullanıyorum 69.90 TL. 84.90 TL ye 35 mbps verelim dediler, ben de 50 mbps verin dedim o fiyata kabul ettiler. 3 gün sonra tekrar aradılar o kampanya bitmiş diye 89,90'a olur ancak dediler. Ben de 5 TL için mi kabul etmiyorsunuz, 5 yıldır müşterinizim dedim ama hiç ısrar etmedi, yeni tarifeyi iptal etti. Diğer operatörler de fiyatlar uçmuş. Şimdi tekrar aramalarını mı bekleyeyim yoksa ben mi tekrar arayayım 89,90'ı kabul ediyorum diye. Ya da farklı bir ISS öneriniz var mıdır? sıkıntısı olmayan.




  • Sanırım xDLS den bahsediyorsunuz. Fiber olmadığı için Gibirnet tavsiye ediyorum. 35Mbit 70TL 100Mbit 85TL Tahhütsüz. Ön yargılı olmayın deneyin. Nasılsa ektra ücret yok size taahhüt adı altın elinizi kolunuzu bağlayan yok.

  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Hocam gıbırnetin ana sayfasında altyapı sorgulattığımda adsl 11 mbps hız verdi. Diğer tüm ıss lerde 50 mbps gösteriyor. Acaba hangisi doğru. Ben daha önce tt 24 mbps fiber kullandım.

  • Siz şu anda VDSL alıyorsanız, Hizmetinizi iptal ettirmeden sadece hizmet taşıması yapınız. Yani portunuz kaybetmeden. Bu sayede VDSL portunuzun nimetlerinden faydalanmaya devam edebilirsiniz. Şu anda Modemde hat değerlerinde ne görünüyorsa o hizmeti alabilirsiniz. Sakın internetinizi kapattırmayın. Sadece hizmet taşıma "Crunc" işlemi yaptırın. Gerekli bilgiyi müşteri hizmetleri veriyor sesli ve whatsapp dan. Eğer fiberiniz olaydı Türknet önerecektim.

    Çekinmeden arayın sıkıntı olmaz. Birde taahhüt bittiğine emin olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 19 Şubat 2021; 10:38:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.