Şimdi Ara

Vodafone Net Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 32Mbps'e kadar 120gb Akn li interneti kullanıyorum.Gündüzleri internet memnun ediciyken akşamları şöyle kötüleşiyor.Bu nerdeyse her akşam oluyor ve online oyunlarda bi anda 1000ms lere varan pinglerle oynamama neden oluyor.Sormak istediğim bu genel bir sorun mu yoksa benim internetime özgün bir şey mi.Şimdiden teşekkür ederim.

     Vodafone Net Ping Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 31 Ağustos 2016; 22:22:04 >







  • hocam musterı hızmetlerıyle gorusun dıyecem ancak yardımcı olmazlar malesef bu konuyu bölge telekom santralıyle gorusmen lazım ınternetten ilindeki telekom mudurlugunun numarasını arat ara ve bildir yardımcı olurlar ben boyle yapmıştım.
  • Pingine kimse müdahale edemez çünkü olduğun bölgedeki yoğunlukla ilgilidir saha dolabı mesafesi olsun dolabın durumu iyi mi kötü mü bunlar akla gelen ilk sorunlar ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mzlm42

    Pingine kimse müdahale edemez çünkü olduğun bölgedeki yoğunlukla ilgilidir saha dolabı mesafesi olsun dolabın durumu iyi mi kötü mü bunlar akla gelen ilk sorunlar ..

    Hocam ama fiber internet kullanıyorum her akşam 1mbit in altına düşmesi çok garip değil mi.Bundan önce TTnet kullanıyorduk o 24 mbit e kadardı ve onda bu sorunlar olmuyordu.Geçen ay Vodafone Net e geçtik her akşam her akşam sorun çıkarmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

    hocam musterı hızmetlerıyle gorusun dıyecem ancak yardımcı olmazlar malesef bu konuyu bölge telekom santralıyle gorusmen lazım ınternetten ilindeki telekom mudurlugunun numarasını arat ara ve bildir yardımcı olurlar ben boyle yapmıştım.

    Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor hocam dediğiniz gibi.Bölge telekom santralini bi deneyeyim.Teşekkür ederim.
  • Aynı sorunu bir ara TT Fiberde yaşamıştım akşamları ping rezalet hız rezalet oluyordu birden başlamıştı 1 hafta 10 gün civarında müşteri hizmetlerini aradım ping için bir şey yapamayız diyorlardı hız da rezalet diyordum üst kat komşumda da aynı sorun vardı. Sonra birden düzeldi
  • Kullandığın internet fiber değil VDSL internettir. Fiber olması için vodafone İnternetin kendi altyapısı olması gerekiyor. Vodafone Altyapısı mı kullanıyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mzlm42

    Kullandığın internet fiber değil VDSL internettir. Fiber olması için vodafone İnternetin kendi altyapısı olması gerekiyor. Vodafone Altyapısı mı kullanıyorsun ?

    Türk Telekom altyapısı hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.