Şimdi Ara

Vodafone net... kangren oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır taahütlü olarak aylık 49,90dan kullandığım 16mb internetimin süresi 9 ocakta bitecekti. 8 ocakta vodafone net mhtan arandım ve 2 yıl daha 49,90lık teklif geldi. onaylıyor musunuz dedi onayladım. ocak sonu fatura geldi 68,5tl faturada 75 tl gözüküyor 2yıl taahhüt indirimi ile 68,5e düşmüş. müşteri hizmetlerini aradım itiraz ettim ertesi gün faturada sorun yok diyerek çağrıyı kapadılar. bir daha aradım ses kayıtlarını dinlenmesini istedim bulamıyorsanız benim telefonumda da kayıtlı saat ve dakikaya kadar bilgisini verdim 20 gündür incelememiz sürüyor diyerek oyalıyorlar. 15 şubat perşembe günü btk üzerinden de şikayet bildirdim hala ses yok. ne yapmalıyım? geçebileceğim başka iss tavsiyesi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 25 Şubat 2018; 2:59:35 >



  • 2 yıl daha tahadüt vermeyecektin. hatayı sen orada yapmışsın.
  • sana teklifi yapan numara vodafone müşteri hizmetleri numarası ise

    btk dan da sonuç çıkmazsa direk savcılığa git. Onlar dinlesin bir de ses kaydını
  • Arıkları numara Vodafone'nun numarası mıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik fotokopisiyle iptal faksı çek, genel müdürlükten geri arayacaklar neden kapattırmak istiyorsun diye durumu anlat o yardımcı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    arayan numara bu: 0850 542 5 542 vodafonun kampanya hattı
  • bugün müşteri hizmetlerini arayarak iptal işlemi başlatmak istiyorum dedim. sebebini sordu daha önce onlarca kez anlatmama rağmen tekrar anlattım önümüzdeki faturaya 25 tl indirim uygulandığını sonraki faturaların 49,9 olarak devam edeceği bildirildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 26 Şubat 2018; 16:3:50 >
  • Hocam büyük ihtimalle diğer ay 25 TL öteki ay tekrar 70 TL gelecektir (yaşanmıştır) sonra sen tekrar itiraz edeceksin falan filan sana tavsiyem arkadaşın dediği gibi elinde belgen varken iptal ettir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendende satın almadığım modem için faturaya modem ücreti yansıttılar, her ay aramak zorunda kalmıştım iadesi için, çok şükür son ayım Nisanda bitiyor bende kurtulucam inşallah. bu arada benide arayıp çeşitli tekliflerde bulundular, ilk sene 75gb akn 59 ikinci sene akn yok dedi kabul etmedim, size söyledikleri gibi 2 yıl daha 49'a tahüt verip devam etmemi önerdi yine kabul etmedim, bence sizde yol yakınken dönün.
  • Vodafone kullanmadığım için bilmiyorum; Türk Telekom'da faturaları görüntüleyebiliyorsunuz, takip edebiliyorsunuz, kampanya aboneliklerine ilişkin bilgileri görebiliyorsunuz. Vadafone'da da İnternet Online İşlemler'den bu gibi bilgileri görme imkanı yok mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilicbaligi

    Vodafone kullanmadığım için bilmiyorum; Türk Telekom'da faturaları görüntüleyebiliyorsunuz, takip edebiliyorsunuz, kampanya aboneliklerine ilişkin bilgileri görebiliyorsunuz. Vadafone'da da İnternet Online İşlemler'den bu gibi bilgileri görme imkanı yok mu acaba?

    Var online işlemlerden bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.