Şimdi Ara

VODAFONE KOMPLE ÖZGÜR PAKETİ MAĞDURLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyler bende işlemleri başlattım yarın turkcell olcam hat vericek bana sonra bu turkcell kapanınca diğer yeni vodafone hattı takıcam sonrada 20 tl yüklicem 500 dk heryone 1000 sms heryone ve 1gb internet gelicek inşallah. ama şuan bi sorunum var 5 tlye face twitter paketi aldım fakat facebook tam bi felaket resimler gözükmüyor arada güncellerken (yani tutup çekmek bırakyazınca bırakmak) ağ hatası diyor ve en saçmalığı da sohbet de onlineleri göremiyorum inşallah bu komple pakete geçince böyle olmaz yani sorun face paketindeyse olmaz zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FY2005

    Hepsi yeni müşteri kazanmanın derdinde, kimse eski müşteriletimize bi kıyak yapıp güzel bi paket çıkartalım demiyor. Bende hala 10 yıldır Turkcelliyim bırakmak istemiyorum diyip duruyorum. Ama yok bu sefer geçiyorum vodafone'a...

    Aynen katılıyorum tüm operatörler aynı kafadalar eskilere güzellik yapalım derdinde değiller senede bir defa dakika verirlerse veriyorlar başkada bir fayda yok. 14 senelik telsim ve vodafoneliyim ama bende değişiklik düşünmeye başladım. Ya 10 seneyi geçenlere aylık hediyeler olsa yada ucuz tarifeler olsa olmazmı. Ama onlar yeni gelenlere ucuz eskilerden nasıl olsa çıkarırız derdindeler. Zırtpırt değişiklik yapanlar gözde sanırım giriş çıkışlar daha karlı şirketler için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.